پس یونس جون اینجور که بوش میاد اصلا نمیشه روی ورزن جدید ان گیج بازی کرد نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس یونس جون اینجور که بوش میاد اصلا نمیشه روی ورزن جدید ان گیج بازی کرد نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هك كه نميشه...منم هنوز مطمئن نيستم كه ميشه بازي رو نصب كرد يا نه...چون ما كلاينت رو از قبل نصب شده داريم قثط ميخواد بازي نصب شه...!
گوشی تو اپ شده اگه شده هیچ وقت امتحان کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
یونس من امتحان نکردم الان اون N82 آپگرید شده دستم نیست هروقت اومد دستم امتحان میکنم ببینم میشه کلاینت رو روش نصب کرد یا نه .
کلاینت همون 6 میگی هست درسته .
در ضمن بازی اسنک که 3 میگ هست اگر نصب شده درسته یا نه
با تشکر
نه من هنوز آپ نكردم...پژمان جان آپ كرده كه الان پي درس و زندگيه و اصلا" فروم نمياد...![]()
كلاينت رو بايد از قبل داشته باشي...مگه نداشت قبل از آپديت؟؟
بعد از آپ كه اصلا" نميشه نصب كرد(بازم مگه از قبل INSTALLSERVER) رو گذاشته باشي....
سلام
یونس جان از قبل هیچی نصب نیست چون من قبل از آپ با توجه به راهی که گفتی اول فلش سه کلیده کردم بعد اون برنامه ها رو نصب کردم و بعد آپ کردم که جواب نداد پس فایل سرور بی فایل سرور و در واقع از این به بعد هرچی میخوام نصب کنم باید ساین کنم . ولی فکر کنم اون کلاینت رو بدون اینکه ساین کنم نصب کردم ، حالا پیگیر میشم .
با تشکر
يعني ميگي بعد از آپديت فايلش پاك ميشه؟؟؟؟ من تو خــــــــيلي جاها خوندم با هك ميشه بعد از آپديت هم فايل هاي ساين نشده رو نصب كرد...فقط به فايل هاي سيستمي دسترسي نداري...
نه یونس
من کلا قبلش چون فلش سه کلیده کردم پرید و جای گزین هم نکردم و بعد آپ کردم که ربطی به بعد از آپ نداره و اگر از قبل باشه خوب پاک هم نمیشه و من الان که روی گوشی ندارم به خاط همون دلیل نمیتونم
سلام دوستان.
N82 هم مثل بقیه نوکیا ها وقتی میری داخل گالریش، فرق عکس و فیلم رو نمیفهمه؟ (گالریش مثل N73 هست؟)
![]()
Last edited by Farshadd; 28-10-2008 at 00:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)