100 درصد تایید میشه،پسر عمم تو کارخونه پیستون سازی نیستانک نایین کار میکنه میگه پیستون 206 tu3 رو داریم میزنیم،کارخونه شاتون سازی نایینم که خودم دیدم تموم شاتونای پژو رو میزنه!
100 درصد تایید میشه،پسر عمم تو کارخونه پیستون سازی نیستانک نایین کار میکنه میگه پیستون 206 tu3 رو داریم میزنیم،کارخونه شاتون سازی نایینم که خودم دیدم تموم شاتونای پژو رو میزنه!
سلام من با دود سیگار توی 206 مشکل دارم ، از شیشه بیرون درست نمی ره بیرون ، قبلا پراید داشتم مثل بنز دود می رفت بیرون ، کولر را روی حالت مکش هوا از خارج می ذارم پنجره هم نیمه بازه ، حالت باد از روبرو ، از شیشه جلو ، از زیر .... خلاصه هر کاری بگید کردم ولی این دود لامصب سیگار بیرون نمی ره
مطمئن ترین راه اینه سیگار رو ترک کنید!!!(kidding)
اصولا اگه فقط شیشه خودتون باز باشه میکشه میبره!!!!![]()
سلام ببخشید مصرف ماشین ما خیلی زیاد جدیدا دقت کردم با 25 لیتر فقط 200 کیلومتر میبره
تقریبا میشه 100/12 که مصرف 405 چه عواملی باعث میشه مصرف اینقدر زیاد باشه
تیپ2 مدل 85
اوه اوه چه خبرهاین مدل ها هم بهترین تو مصرف هستن البته به شرط سلامت!
خوب تا به حال چه کارهایی رو رویه ماشینتو کردین؟ کارکرد هم بگین بد نیست!
چه سرویس هاییرو انجام دادین؟
اینارو جواب بدین تا بهتر راهنماییتون کنن دوستان![]()
یله ماشین حدود40000 تا کار کرده بیشتر خوابیده
جدیدا تنظیم موترو کردم یه شستشو انژکتور دادم فیلر گیری کردم و فیلتر بنزین عوض کردم و چوپوقیهاشو هم عوض کردم همسن دیگه![]()
مورد خیلی عجیبیه! با این کارکرد کم!
حقیقتش دسته مارو بستی تویه راهنمایی!اکثر کارهارو کردی!
شمع ها هم خیلی موثر هستن تو مصرف! راستی ماشین چطوره؟ موتورش سرحاله؟ ریپ زدن که نداره!
تنها راهنمایی که به ذهنم میرسه! برین سراغ یه تعمیرکار واقعا وارد! اول بگین دیاگ بزنن مصرفه دقیق مشخص میشه! شما هم بگین چه کارهایی رو ماشین انجام دادین! ایشالله مشکل حل میشه!
شمع هارو هم باز کرد سالم بودن
ماشین فقط فکر کنم صفحه کلاچ نداره واسه رفتن به دنده بالاتر مخصوصا 1به2 جون ماشین در میاد مخصوصا تو سر بالای تو یک دور موتور تا4 میره وقتی میزنم 2 یه دفه دور موتور میپره رو یکباز میزنم یک
از این نمیشه؟؟
چرا امکان داره .یکی هم میتونه از رانندگی بد توی ترافیک باشه . مثلا شروع به حرکت خیلی تند و تیز باشه و با تخت گاز حرکت رو شروع کنید.
شعمها اگه سالمه وایرها رو هم چک جنید با اینکه میگن وایر خیلی کار میکنه ولی خب بهتره از نظر برق دزدی وایرها هم چک بشه .
همه چیز ماشین چک بشه بهتره حتی باد لاستیکا
چیز عجیبی نیست
برا منم 40 لیتر 360 کیلومتر میبره یعنی حدود 11-12 مصرف میکنه LCD هم عدد 10.81 رو میزنه تو شهر با رانندگی معمولی تازه ماشین 2000 تا راه رفته برا ایشون که 40000 رفته
یه آقایی بود میگفت ماشین من الان با سوپر چیب صدی 11 میسوزونه برا من بدون سوپر چیب انقدر هست اگه بخوام سوپر چیپ هم بزنم فک کنم بشه همون پرشیا![]()
Last edited by isbn; 13-07-2011 at 10:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)