سلام مدتی هست وقتی از نرم افزار u1000 برای برداشتن فیلترها استفاده میکنم با پیام زیر مواجه میشم میخوام بدونم باید چیکار کنم آیا ویروسی شده سیستمم یا نه .
سلام
نود این فایل رو خطرناک تشخیص میده
شما باید این برنامه رو به قسمت exclusive اضافه کنید
سلام دوستان
لطفا كمك كنيد سيستم امروز يك فلش بهش وصل كردم و حتي فلش رو هم اسكن كردن و چيزي پيدا نكرد اما حالا وقتي مي خوام روي درايوهام راست كليك كنم autoplay نشان مي دهه همچنين روي دسك تاپ و زمينه كليه درايوام يك عكس با زمينه مشكي كه زيرش نوشته ERANGOD2009 شده است لطفا كمك كنيد هرچي اسكن كردن پيدا نكرد ضمناً گزينه هاي Show hidden files and folders و Hide protected operating system files (Recommended نيز حذف شده
سلامحتما آنتی ویروس شما نو32 هست
آیا آپدیت هست؟؟
اگه نه آپدیت کنید و بعد اسکن اگر هم آپدیت هست از این فایل استفاده کنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم 70 مگابایت(بدون نیاز به آپدیت)
اگه adsl ندارید لینو دانلود و بعد آپدست و بعد اسکن:
کد:
به این تایپیک هم سری بزنید:
کد:
سلام دوستان می تونید کمکم کنید؟
الان چند روزی هستش که سرعت کامپیوتر من خیلی خیلی افت کرده وارد محیط ctrl alt delete که میشم بعد چند ثانیه پنجره اتوماتیک بسته میشه و توی run که regedit تایپ می کنم باز هم پیغام خطا میده و صفحه ایی باز نمیشه می دونید چه ویروسی گرفتم و چطوری می تونم مشگلمو حل کنم؟
ممنون میشم ازتون
سلام
اغلب ویروس ها این کارو میکنن
نمیشه گفت دقیقا چه ویروسیه
شما هم از برنامه ی بالایی استفاده کنید
سلام
من 5 سالی هست که از کسپر اسکای استفاده می کنم. اخیرا" (یک هفته پیش) لپ تاپم ویرس گرفت و show hidden files از کار افتاد. که با روش هایی که تو همین فروم هست هم نتونستم حلش بکنم.
نکته ای که بیشتر از همه چی اذیتم میکنه، اینه که update کسپر اسکایم از کار افتاده. وقتی می زنم update بشه سریع صفر میشه و update انجام نمیشه. Update آنتی ویروسم ماله یه هفته پیشه، حدس میزنم ویروسه آپدیت رو از کار انداخته!
چی کار کنم!!!
کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaspersky intenet sequrity 7
خب دوست عزیز
شما اشتباه می کنید که از ورژن قدیمی این آنتی ویروس استفاده می کنید
اول با برنامه های بالایی اسکن کنید و بعد ورژن 2011 رو نصب کنید
اگر هم مایل نیستسد ورژن 2011 رو نصب کنید از کومودو استفاده کنید
اینم تایپیکش:
کد:
یه راه حل6مگابایتی
malwarebytesرو نصب و اسکن کن