فکر کنم این کادر بهتر باشه
![]()
فکر کنم این کادر بهتر باشه
![]()
سلام
Canon EOS 500D
f/5.6
1/640
iso-100
18-55
focal 55mm
کافیه ؟
امضا رو هم دارم عوض میکنم ولی باید بیشتر روش کار بشه .(یه نظر هم روی امضا بدید .یه جور زدم که بشه اسم و فامیل توش در بیاد . بعد از 1 هفته به صورت زیر در اومد)
نظرات ، انتقادات و پیشنهادات پذیرفته میشود .
چه عکسای قشنگی.حححححححیف دوربین ما یه ماکروی درست حسابی هم نداره.
ممنون از شما
آقا اینم یه عکس آزمایشی با اشیا زیاد.چیدمانش خوبه؟هدفش روشنه یا سردرگمی میاره؟
![]()
خیلی خیلی ممنون از دوستان
اگه تاپیک همیشه به این صورت باشه ما بیشتر اینجا فعالیت میکنیم. پس همیشه به همین صورت باشه تا ما یه چیز یاد بگیریم.
خیلی خوشم آمد .
بازم ممنون از دوستان.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++
دوستان یه توجهی به موضوع و عنوانی که در بالای پستم نوشتم توجه کنند نوشتم جا مرغی سنتی نه تخم مرغ محلی.
هدف از این عکس نو جامرغی بوده نه اون تخم مرغه. که اون طرف آمده جا رو شلوغ تر وبسته تر کرده، چون مرغا جای باز رو دوست ندارند و دنبال جای تنگ و بسته تر میگردند برای تخم کردن.
من اگه میخواستم مقصودم تخم مرغ باشه که از مثل عکس آقای رستمیانی عزیز عکس میگرفتم .
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++
Last edited by AliSub; 08-05-2010 at 15:48.
سلام محمد جان
عکس جالبی شده. خب بزار پلاک هم تو عکس باشه
در مورد امضا:
چون من اسم فامیل شما رو میدونم متوجه شدم چی نوشته ولی اگه کسی ندونه اسم فامیلی شما چیه نمیدونم متوجه میشه یا نه. ولی در کل بسیار جالب شده.
از این که جسارت کردم شرمنده![]()
Last edited by AliSub; 08-05-2010 at 11:15.
سلام
رو این عکس هم عین دفعات قبل نظر بدید.
F 3.5
1/500
FL 7mm
Iso-80
هر نظر و انتقاد و پیشنهادی رو با جان و دل می خونم.![]()
دوست عزيز اينجا سردرگمي وجود نداره چون به هر حال هر كدوم از اون اشياء داخل كادر يه جورايي با هم ارتباط دارن . مجله و عينك و خودكار و كاغد تقريبا تو يه صنف به حساب ميان و اون چاي يا قهوه هم براي رفع خستگي نويسنده ما . اما موردي كه به ذهنم ميرسه چيدمان اونهاست . كادر خيلي بسته است و عناصر داخل كادر به لبه كادر نزديكه و باعث ميشه حركت برگشتي به داخل كادر نباشه . مثل اون فنجون ، وقتي چشم به سمت اون ميره تمايلي به برگشت داخل كادر نداره . يا اون خودكار كه از عناصر اصلي به حساب مياد چرا بايد به صورت نيمه در كادر باشه . جايي كه چيدمان اشياء در اختيار خودمون هستش بايد دقت بيشتري كنيم . چون اين جور سوژه ها بيشتر زير ذره بين قرار ميگيره . وقتي از سوژه آزاد يا يه لحظه اتفاقي داريد عكس ميگيريد به خاطر شرايط موجود كمتر به كادر ايراد ميگيرن . اينطور هم نيست كه اصلا مهم نباشه ولي نه به اندازه وقتي كه خودمون داريم كادر و چيدمان رو شكل ميديم . ببخشيد پرحرفي كردم . موفق باشيد .
من هم فکر کنم موضوع عکس میز کار یا مطالعه باشه که سوژه خوبیه و چند نکته ظریف که samin فرمودند جای کار بیشتری داره
در کل عکس و سوژه خوبیه مخصوصا اگه با اون تخم مرغه مقایسه کنیم خیلی بهتره
البته اون تخم مرغ یه موقعیت و چیدمان طبیعی بود و بنا بر گفته جناب samin system نمیشه با این موضوع مقایسه بشه ولی من احساس میکردم تو این عکس توجه به عکسای چهره در بالای مجله و نوشته های کاغذ بیشتر باشه تا فنجون.
ممنون از همه دوستان.به قول جناب alisub نظرات شماست که باعث رونق این تاپیک میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)