پایان فیلر ها ...........هوراااااااااااااااا اا .... خسته شده بودیم .... البته این فیلر آخری بد نبود .!!!!!!!!!!!
پایان فیلر ها ...........هوراااااااااااااااا اا .... خسته شده بودیم .... البته این فیلر آخری بد نبود .!!!!!!!!!!!
این هفته که نمیاد.
هقته دیگه 2 قسمتی میاد ...
مطمئنی !!! عجب بابا حالا هم که فیلر ها تموم شد تاخیر ها شروع شد !!! این ژاپنی ها هم تنشون معلوم نیست به کی خورده ... قبلا بهتر انیمه هارو پخش می کردند ....این هفته که نمیاد.
هقته دیگه 2 قسمتی میاد ...
ناروتو 526:
با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبشد دیگه تقریبا همه دارن مبارزه می کنن ... منتظر فنون و تکنیک این کاگه ها هستم مخصوصا اون زنه !!!!!!!!!!!!! به قیافش می خوره از اون نینجاهای مرگ بار باشه بر عکس سوناده !!!!!!!!!!!!! معلوم نیست این ساسوکه گور به گور شده کجاست ...از ناروتو هم که خبری نیست ...
فیلراش قشنگ بود کلی واسه ما خاطره هارو زنده کرد
بعضی هاش قشنگ بود ولی وقتی زیاد از داستان اصلی فاصله بگیرن اعصاب ها رو خورد می کنن ....آخه ناروتو تا به حا این همه فیلر پشت سره هم نداشته !!!!!!!فیلراش قشنگ بود کلی واسه ما خاطره هارو زنده کرد
ناروتو 527:
با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب تو این چند چپتر قبلی بالاخره یک موضوع جالب توش بود که چرا هوکاگه چهارم در نبرد اوراچیمارو نیومد..........
منو باش فکر می کردم هوکاگه سوم جلوشو گرفته ولی اصلش این بوده که اصلا اوراچیمارو نمی تونسته اونو احضار کنه......
نبرد گارا هم با پدرش جالب خواهد بود.
چپتر چندی .. خیلی از اون جایی که داری میگی می گذره!!!!!! ... این مانگای جدید هم جالب بود عجب غول هایی بودند این دوتا داداش ها ..... غیافشون هم شبیه ناروتو شده بود به خاطره این که تحت تاثیر چاکرای کیوبی قرار گرفته بودند !!!! شدیدا منتظر اون کاگه ها و نبرد هاشون هستم !!!! هیف که هوکاگه های دهکده برگ نیستند وگرنه خیلی جالب تر می شد موضوع .... هنوز هم خبری از ناروتو و ساسوکه نیست !!!! امشب یا فرداد هم انیمه پخش میشه گویا دو قسمت با هم می خوان بیرون بدن و از فیلر هم در اومده انیمه دیگه ...........خدا رو شکر ...عجب تو این چند چپتر قبلی بالاخره یک موضوع جالب توش بود که چرا هوکاگه چهارم در نبرد اوراچیمارو نیومد..........
منو باش فکر می کردم هوکاگه سوم جلوشو گرفته ولی اصلش این بوده که اصلا اوراچیمارو نمی تونسته اونو احضار کنه......
نبرد گارا هم با پدرش جالب خواهد بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)