دوست عزیز من نگفتم پچ مشکلی نداره حرف شما تایید می شه مشکل داشت ولی خب دلیلی نداره که از فردی که زحمت کشیده و اونو گذاشته متنفر بشیم.بله ادب حکم می کنه که درست حرف بزنیم ولی شاید چون ناراحت بود اینطوری گفت.
ببخشید اگه ناراحتت کردم .معذرت.
دوست عزیز من نگفتم پچ مشکلی نداره حرف شما تایید می شه مشکل داشت ولی خب دلیلی نداره که از فردی که زحمت کشیده و اونو گذاشته متنفر بشیم.بله ادب حکم می کنه که درست حرف بزنیم ولی شاید چون ناراحت بود اینطوری گفت.
ببخشید اگه ناراحتت کردم .معذرت.
آرمین جان اگه همه مثل شما بودن که وضع انجمن خیلی خوب میشد.
![]()
خواهش می کنم همه ی انسان ها می تونن خوب باشن فقط کافیه که همدیگرو بفهمن.من به عنوان کوچک ترین عضو این انجمن سعی می کنم تنها وظایف واقعی یک فرد تو انجمن رو انجام بدم اما خوشحالم امروز یک نفر به لیست دوستام اضافه شد.
امید به اون روزی که همه معنای انجمن(یکی برای همه، همه برای یکی)رو بفهمن .
موفق باشی
armin 08
آقا صلوات بفرست تمومش کن![]()
Last edited by swamp; 04-02-2008 at 00:26.
سلام ؛ من سیستمی با مشخصات زیر دارم .
رم یک گیگ ؛ سی پی یو 3.2 ؛ گرافیک 256
ولی بازی تقریبا کند اجرا میشه
آیا از سیستمه یا بازی ؟
چقدر بحث متفرقه می کنید ؟؟؟؟؟
اگه کسی تیم ایران را اسم هاش را درست کرده سیوش را به ما هم بده ....
ممنون از شما ....
================================================== ==
چي شد پس رفيق ؟؟؟!!!
ما منتظريم![]()
در جواب پويا جان بگم كه :
دوسته عزيز اينجا يه انجمنه هدف ما هم اينجا كمك به شماست نه ضرر رساندن
من نميگم كه خيلي سرم ميشه اما با وجود اينكه چند سال گرافيك و برنامه نويسي و ويرايش اين بازي رو حالا از همون PES4 كار كردم ميتونم بفهمم كه چه پچي و چه پچي بد ....
من مطمئنم شما پچ رو اشتباه دانلود كردي ...
در ضمن فكر كنم اينتر شما Dial_Up باشه چون مثلا اگه من جاي شما باشم و اين پچو دانلود كرده باشم و خب گيريم كه خوشمم نيومده نميام كه عصبي بشم و بگم اين پچ فلانه فلونه
حتما خودت بهتر ميدوني كه خود شركت كونامي هم واسه اين بازي مفتضحي كه ساخته هيچ پچي رو به بيرون نداده به همين خاطر من و يا امثال من مجبوريم بازي رو ويرايش كنيم .
اگه از دست من ناراحت شديد شرمنده ام و تقاضاي بخشش مي كنم .....
قصدم توهين نبود فقط دقت در كار
دوسته عزيز رمت و سي پي يوت خوبه اما اسم كارت گرافيكتو بگو تا راهنمايي كنيم
بحث متفرقه نكرديم كه ...
در حال كامل شدنه
دوسته عزيز !!!
تقريبا كارا داره تموم ميشه فقط مونده ورزشگاه آزادي با صداهاي ايراني كه بايد وارد بازي بشن
و يه سري هم فرميشن هاي تيم ها...... بزودي آماده خواهد شد
راستي يه چيز جالب ...
داشتم چمن ورزشگاه منچستر يونايتد رو درست مي كردم متوجه شدم چقدر كيفيت Texture هاي بكار گرفته شده پايينه يه كمي كيفيت اونارو بردم بالا و رنگشون رو هم با فتوشاپ واقعي تر و نويزشون رو هم گرفتم ....
واي نمي دونيد چي شد ... الان خودم دارم تو اون ورزشگاه بازي مي كنم ...
وقتي بارون مي باره با ويژگيهاي دايركت ايكس 10 حتي خيس شدن لباس بازيكنها و يا اشيا رو هم مي توني ببيني و حس كني
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
فعلان باي - سوالي داشتيد بگيد
اقا تو اموزش Game Stodiu گفته بودند که اول بریم قسمت Ggs و بعد Edit اما من هرچی میگردم چیزی به نام Ggsدربرنامه نمیبینم. کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)