تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 228 از 1635 اولاول ... 1281782182242252262272282292302312322382783287281228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام.من هم سال جدید رو تبریک میگم و امیدوارم سالی باشه با عکس هایی شیرین برای شما و دوربین هاتون!
    من بین چند راهی گیر کردم.بودجه ام 450 هست تقریبا.خودم به عکاسی علاقه خیلی بیشتری دارم نسبت به فیلم بردای.
    خواستم نظر اساتید رو بدونم که یک دوربین عکاسی با فیلم بردای HD که زوم اپتیکال و دیجیتال در حد x15 الی 20x داره بهتره یا یک دوربین فیلم برداری که علاوه بر فیلم برداری با کیفیت خیلی بهتر یک دوربین چند مگا پیکسلی داره با یک زوم دیجیتال و اپتیکال فوق العاده.
    قابلیت زوم برای من خیلی مهمه.چون خودم تجربه عکاسی با دوربین های فیلمبرداری رو ندارم سوال میکنم.
    1-اگه زوم دیجیتال روی حالت حد اکثر باشه اون موقع میشه باز هم عکس گرفت؟کیفیت عکس ها چطور در میاد؟
    2-دوربین های فیلم برداری تو این رنج قیمت و کمی بالاتر چه مقدار زوم اپتیکال دارن؟
    3-من الان یک دوربین کانن Power Shot SD870 IS دارم که از زومش خوشم نمیاد و محدوده.دوربین های مثل Fujifilm FinePix S100fs یا Panasonic Lumix DMC-FZ28 یا Sony CyberShot DSC-H50 یا Sony Cybershot DSC-HX1 میتونن در حالتی که حد اکثر زوم رو دارن فوکوس دستی انجام بدن تا آدم عکس دلخواهش رو هم بگیره؟
    4-در این دوربین هایی که نام بردم مثلا با حافظه 4گیگ چه مدت میشه فیلم برداری کرد؟
    5-و باز هم چون تجربه عکاسی با دوربین هایی با این میزان زوم رو ندارم اگر مثلا دوربین حد اکثر زومش رو داشته باشه مثلا اگه ماه در حالت کامل باشه عکسی بگیره که ماه به طور کامل صفحه رو بگیره؟
    خیلی ببخشید که اطلاعاتم کمه و زیاد سوال کردم.
    ممنون.
    راستش من زیاد راجع به دوربین های فیلمبرداری اطلاع ندارم. ولی از یه چیز مطمئنم. این که هیچ دوربین عکاسی در حد دوربین فیلمبرداری و هیچ دوربین فیلمبرداری مثل دوربین عکاسی کار نمیکنه.
    با توجه به این مساله که شما به عکاسی بیشتر علاقه دارین من توصیه میکنم دوربین عکاسی بگیرین که فیلمبرداری HD هم داشته باشه. من دوربین fz28 رو از نزدیک دیدم و باهاش کار کردم. عکساش خیلی عالیه. ولی هیچ وقت نمیتونه جای دوربین فیلمبرداری رو بگیره. نه به خاطر کیفیت بلکه به خاطر سرعت زوم و فوکوس. اگه یه ذزه نور کم باشه فوکوس کردن براش خیلی مشکل میشه. و این مشکلیه که همه ی دوربین های عکاسی به نوعی باهاش طرفن.
    فوکوس دستی به مقدار زوم ارتباطی نداره و در حالت تله 18 برابر هم میتونین دستی فوکوس کنین.
    ماه هم فکر کنم بله میتونه.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام.من هم سال جدید رو تبریک میگم و امیدوارم سالی باشه با عکس هایی شیرین برای شما و دوربین هاتون!
    من بین چند راهی گیر کردم.بودجه ام 450 هست تقریبا.خودم به عکاسی علاقه خیلی بیشتری دارم نسبت به فیلم بردای.
    خواستم نظر اساتید رو بدونم که یک دوربین عکاسی با فیلم بردای HD که زوم اپتیکال و دیجیتال در حد x15 الی 20x داره بهتره یا یک دوربین فیلم برداری که علاوه بر فیلم برداری با کیفیت خیلی بهتر یک دوربین چند مگا پیکسلی داره با یک زوم دیجیتال و اپتیکال فوق العاده.
    قابلیت زوم برای من خیلی مهمه.چون خودم تجربه عکاسی با دوربین های فیلمبرداری رو ندارم سوال میکنم.
    1-اگه زوم دیجیتال روی حالت حد اکثر باشه اون موقع میشه باز هم عکس گرفت؟کیفیت عکس ها چطور در میاد؟
    2-دوربین های فیلم برداری تو این رنج قیمت و کمی بالاتر چه مقدار زوم اپتیکال دارن؟
    3-من الان یک دوربین کانن Power Shot SD870 IS دارم که از زومش خوشم نمیاد و محدوده.دوربین های مثل Fujifilm FinePix S100fs یا Panasonic Lumix DMC-FZ28 یا Sony CyberShot DSC-H50 یا Sony Cybershot DSC-HX1 میتونن در حالتی که حد اکثر زوم رو دارن فوکوس دستی انجام بدن تا آدم عکس دلخواهش رو هم بگیره؟
    4-در این دوربین هایی که نام بردم مثلا با حافظه 4گیگ چه مدت میشه فیلم برداری کرد؟
    5-و باز هم چون تجربه عکاسی با دوربین هایی با این میزان زوم رو ندارم اگر مثلا دوربین حد اکثر زومش رو داشته باشه مثلا اگه ماه در حالت کامل باشه عکسی بگیره که ماه به طور کامل صفحه رو بگیره؟
    خیلی ببخشید که اطلاعاتم کمه و زیاد سوال کردم.
    ممنون.
    بودجت که خوبه ... می تونی تو رنج نیمه حرفه ای یه چیز خوب گیر بیاری ... بهترین انتخاب ها با توجه به گفته های شما canon sx10 و sony h50 هست که همه ی نیازهای شما توش هست ...

اما من بیشتر فکر کنم سونی بدردت بخوره ... چون فیلمبرداریش با کیفیت خیلی و قابلیت زوم کامل حین فیلمبرداری داه که فک کنم کمتر مدلی این قابلیت رو داشته باشه . زوم دیجیتالی هوشمند داره که کیغیت رو پائین نمیاره و بجاش سایز تصویر رو کوچکتر میکنه . زوم دیجیتالی کانن قابل استفاده نیست ... عکسو خیلی خراب میکنه . فوکوس دستی هم تو همه ی دوربینا وجود داره و مشکلی از این لحاظ نیست .

تو h50 که من دارم با یه رم یک گیگ اگه بخوای حداکثر کیفیت رو داشته باشی فقط 15 دقیقه میتونی فیلم بگیری ... با کیفیت معمولی تر (که کیفیتش مناسبه) میتونی تا 40 دقیقه فیلمبرداری کنی .. حالا تو 4 گیگ چهار برابرش کن دیگه . در ضمن h50 رم 16 گیگ هم میخوره .
    اما در مورد اون سوال آخرتون . نه حتی با زوم 20 اپتیکال هم ماه کامل تصویر رو نمی گیره ... برای اینکار حداقل زوم 50 برابر نیازه (حتی بیشتر ) . اما من با h50 از ماهگرفتگی عکس گرفتم و در حد مناسب زوم کرده برام . (عکس تو ضمیمه پست گذاشتم . )

قبلا هم قول داده بودم مطلب کاملی در مورد h50 بنویسم که اینکارو کردم و الان توی وبلاگم قابل دسترسیه ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حتما بخونش ... اگه h50 بگیری چون قیمتش کمتر از 450 هست میتونی یه ----- و یه مبدل تله یا واید بگیری .. یا باطری یدک و ... . کلا من اینو بهت پیشنهاد میکنم ....

موفق باشی ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Mimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

از راهنمایی دوستان خیلی ممنونم.
    نظرتون راحجع به Sony Cybershot DSC-HX1 چیه؟نسبت به H50 که زوم 15x داره این 20x داره.این دوربین تو ایران اومده؟قیمتش تقریبا چقدره؟
    اگه بخوام خودم لنز اضافه کنم به این دوربین هایی در این سطح میخوره یا فقط به DSLR ها میخوره؟ قیمت یک لنز معمولی تقریبا چقدره؟
    از Mohammad Hosseyn عزیز هم یک سوال داشتم.ببخشید 2زاریم کجه. جای اون جاخالی که گذاشتین منظورتون چی بود؟ (منظور پیلتر واسه جلو لنز بود؟)

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

HX1 علاوه بر زوم بیشتر لنزش وایدتر هم هست (28mm), سنسور CMOS داره, 10 فریم در ثانیه عکاسی میکنه و Live View داره.
    هنوز به بازار نیومده ولی اگه بیاد احتمالا قیمتش خیلی از H50 بالاتره ولی از SX1 کمتره.
    دوربین هایی که SLR نیستن لنزشون عوض نمیشه ولی با Convertor میشه قابلیت Tele و Wide لنز رو افزایش داد. به شرطی که همچین کانورتوری براش باشه. میگن با کانورتور هم یه مقدار کیفیت عکس افت پیدا میکنه. معمولا قیمت این کانورتور ها طرفای 100 و 200 تومن هستش.
    ضمنا منظورشون همون پیلتر بود منتها به دلایل حفاظتی! اون کلمه نشون داده نمیشه.

داره خودمونی میشه alih2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این عکس توسط دوربین sx10کانن بازوم 80 گرفته شده است.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

از راهنمایی دوستان خیلی ممنونم.
    نظرتون راحجع به Sony Cybershot DSC-HX1 چیه؟نسبت به H50 که زوم 15x داره این 20x داره.این دوربین تو ایران اومده؟قیمتش تقریبا چقدره؟
    اگه بخوام خودم لنز اضافه کنم به این دوربین هایی در این سطح میخوره یا فقط به DSLR ها میخوره؟ قیمت یک لنز معمولی تقریبا چقدره؟
    از Mohammad Hosseyn عزیز هم یک سوال داشتم.ببخشید 2زاریم کجه. جای اون جاخالی که گذاشتین منظورتون چی بود؟ (منظور پیلتر واسه جلو لنز بود؟)
    HX1 علاوه بر زوم بیشتر لنزش وایدتر هم هست (28mm), سنسور CMOS داره, 10 فریم در ثانیه عکاسی میکنه و Live View داره.
    هنوز به بازار نیومده ولی اگه بیاد احتمالا قیمتش خیلی از H50 بالاتره ولی از SX1 کمتره.
    دوربین هایی که SLR نیستن لنزشون عوض نمیشه ولی با Convertor میشه قابلیت Tele و Wide لنز رو افزایش داد. به شرطی که همچین کانورتوری براش باشه. میگن با کانورتور هم یه مقدار کیفیت عکس افت پیدا میکنه. معمولا قیمت این کانورتور ها طرفای 100 و 200 تومن هستش.
    ضمنا منظورشون همون پیلتر بود منتها به دلایل حفاظتی! اون کلمه نشون داده نمیشه.
    این دوربین تازه ی سونی هم خوبه .. هنوز درست مشخصاتش رو ندیدم از اینور و اونور ... اما به نظر در جواب sx10 فرستادشتش که به نظر من یکم زود بود ... در ظاهر فرق چندانی با h50 نداره مگر اینکه لنزش با کیفیتتر باشه ...

منظور من هم همون بود که دوتمون گفت ...

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فکر کنم اندازه عکس ماه بزرگ بود 600در800کردم

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

عکس ماه با sx10 زوم80 فکر کنم بزرگ بود در اندازه 600در800فرستادم

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

عکس ماه با sx10 زوم80 فکر کنم بزرگ بود در اندازه 600در800فرستادم

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اصولا ا به توجه به بازار ايران خرج كردن براي ابن دوربين ها جهت خريد لنز تله يا وايد به صرفه به نظر نمي رسه و همچنين با كاهش كيفيت و خروجي عكس مواجه مي شويد. تازه اگه گير م بياد با قيمت گزاف گاهي معادل يا بيشتر از قيمت دوربين. تنها چيز كه بنظر مي رسه براي خريد مقروم بصرفه است انواع ف ي ل ت ر ها مي باشد كه گاهي ماركهاي مرقوب قيمت خيلي بالايي دارند. بنظر خريد دوربيني كه تله و وايد مناسبي داشته باشد گزينه بهتري است .
    h50 بنظر با مشكل باطري و خالي شدن زود هنگام آن مواجه است و كه يك خرج اضافي رو دست خريدار مي زاره كه تازه با خريد 1 باطري يدك به حد مطلو ب برسه.
    Last edited by unforgiven2009; 22-03-2009 at 03:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •