مشخصات سیستمم تو امضام هست و متوسط با 40 فریم دارم بازی میکنم و تا حالا که هیچ تیک و یا گیری تو بازی نداشتم
مشخصات سیستمم تو امضام هست و متوسط با 40 فریم دارم بازی میکنم و تا حالا که هیچ تیک و یا گیری تو بازی نداشتم
دانلود ما تموم شد
گرافيك حرف نداره ولي گيم پلي يه جوريه
همون اول بازي 1 ميليون نفر ميريزن سر آدم
فقط يه سوال بالاخره اين مشكل زبون ژاپني يا چينيو چجوري حل كنيم؟؟؟
اون فايل setup.ini جواب نداد
Last edited by hobgoblin; 16-09-2009 at 09:32.
با سلام بچه ها من بازی رو نصب کردم فقط بعضی موقع ها موقع نشون دادن دمو صفحه سیاه میشه صدا پخش میشه از بازی میام بیرون از دوباره ران میکنم درست میشه چرا اینجوریه کمککککککککککککککککک
در ضمن به سیستمم امتیازه c داده
ای بابا ما این بازیرو دورزه هست سفارش دادیم نیومد پس چرا؟؟ قبلا میومد دوروزه
.
.
.
الان پستچی اومد نامه باسه همسایه اورده بود رفتیم تو کف...اتفاقا بسته هم بود ..هی سرک میکشیدم ببینم اشتباه نشده..همسایه هم دختر..نزدیک بود 4 تا چیز بم بگه...هی به پستچیه میگم اشتباه نشده......الان رفتم دم خونش میگم توی اون بسته چیه؟؟؟؟)یکم شوخی دارم باش) میگه به تو چه...ممنون
Last edited by MILIN3M; 16-09-2009 at 09:50.
سلام دوستان. آقا من این اویل 5 نسخه PC رو دیشب خریدم ولی نمیدونم چطوری باید بازی رو سیو کرد؟
میشه کمکم کنید؟
اويل 4 كه خيلي راحت بود.من فقط توي مرحله آخرش يه 2-3 روزي الاف شدم.اون غول گنده رو ميگم كه با بازوكا ميزنيش.
اون بچه هم به احتمال زياد يه چيزيه تو مايه هاي خودم.من تو سن 7 سالگي contra ميكرو رو تا آخر رفتم.(رمبو راكي)
کنترل بازی مثل قبل مزخرفه؟ یا اصلاح شده؟ در حد Dead Space هم باشه خوبه من 4 رو که بازی کردم حالم به هم خورد از کنترل امیدوارم این خوب باشه
رو این سیستم با آخرین تنظیمات اجرا میشه؟
CPU: IntelR Core (TM)2 Quad CPU Q 9550 @2.83 GHz
Mainboard: ASUSTeK Computer INC .P5 Q
VGA: XFX NVIDIA GeForce GTX 260
RAM: 4GB
HDD: 1 TeraByte
LCD: LG - 22" - W2284F
ممنون
داداش سوالو واقعا پرسيدي يا مي خواي سيستمو به رخ بكشي؟؟؟؟؟؟
معلومه كه با بهترين تنظيمات اجرا ميشه!!!!
میشه یکی از دوستان کرک زبان یا همون زیرنویس انگلیسی بازی رو بذاره
ممنونم میشم....
بازی رو گرفتم فقط علاف کرک هستم
من تا حالا هيچ كدوم از نسخه هاي Resident Evil رو بازي نكردم!!
اين بازي بيشتر اكشن هست يا داستاني؟
كنترل دوربينش هم يه جا خوندم مثل Dead Space و Batman : Arkham Asylum هست!!کنترل بازی مثل قبل مزخرفه؟ یا اصلاح شده؟ در حد Dead Space هم باشه خوبه من 4 رو که بازی کردم حالم به هم خورد از کنترل امیدوارم این خوب باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)