سخت افزارش تغییر کرده یا همونه؟![]()
عجب جیگریه این اسلیمه!عکسایی که اول ازش در اومده بود(و همون طور که گفتم مزخرف گفته بودن) خیییلی زشت بود!
همونه-فقط كوچكش كردن
احتمالا منظورت از مزخرف اون طرح سفیده هست.چون این طرح حدود شش ماه هست که انتخاب شده بود.
من یه طرحشو دیده بودم که همه میگفتن با PSP GO قراره در بیاد،نمیدونم همونی باشه که میگی یا نه.به هر حال عکسای این طرحو قبلا تو هیچ سایتی ندیده بودم.
خداییش پلی3 عالی
خودتون مشخصات رو ببینید و دیگه برین تا تهش!!!!!!!!!!!!!!!
تازه الان این بازی ها که ساخته شده براش فقط از 10 20 درصد توانایی اون داره استفاده میکنه
دیگه آخرشه هرکی مایه داره حالشو ببره
چونالان مثلا تیمی که شبیه سازی پلی 2 بوده و تونسته این چند وقته بیشتر بازی های پلی 2 رو بیاره رو کامپیوتر داره روی pcsx3 هم کار کینه ولی خوب خیلی مشکله واقعا فکرشو کنید چه سیستمی میخواد و این پلی 3 واقعا غول هست!!!!!!!!![]()
سوني با هدف بالابردن سهم فروشش در بازاركنسولهاي بازي ويديويي، مدل باريكتر و ارزانتري از پلياستيشن 3 را عرضه خواهدكرد.
به گزارش بخش خبر تراشه از ايسنا، از آغاز ماه سپتامبر مدلجديد كنسول بازي سوني به قيمت 299 دلار در آمريكا، 299 يورو در اروپا و 29 هزار 980ين در ژاپن عرضه خواهد شد.
بر اساس اين گزارش اين قيمتها در مقايسه باقيمتهاي مدل فعلي پلياستيشن 3 كه بين 399 تا 499 دلار است كاهش قيمت تا ميزان 100دلار را نشان ميدهند.
پلياستيشن 3 جديد سوني با هارد ديسك 120 گيگابايتيعرضه ميشود اما نسبت به مدل قديمي 34 درصد كمتر برق مصرف ميكند و 32 درصد كوچكتراست؛ سوني در سال 2004 نيز به عرضه مدل باريكتري از پلياستيشن 2 اقدام كرده بودكه به توسعه فروش آن كمك كرد.
كاهش قيمت براي سازندگان كنسولهاي بازيغيرمعمول نيست. فروش كنسول بازي ايكس باكس 360 مايكروسافت در ماه سپتامبر گذشته وپس از كاهش 50 دلاري قيمت آن افزايش يافت. ايكس باكس 360 اكنون در سه مدل كهقيمتهاي آنها از 200 تا 400 دلار است، به فروش ميرود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم دونستم که وجود این تاپیک رو یاداوری کنم !
کسی میدونه چطوری میشه تم PS3گیر اورد؟
ای دی اس ال 128 کافیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)