تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 228 از 358 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

راج به عکس اولی هم به نظر من خیلی خیلی خیلی مشکوک هست
    از نظر من تابلو هست هر وقت تونستید اصلی بودن این عکس رو اثبات کنید اونوقت میتونیم باقی قضایا رو پیگیری کنین...در صورتی که سند ثابت شه فکر میکنم من تا حد زیادی با شما موافق باشم که یوفوها در مصرباستان بودند...
    البته مثل اون دوستمون مجاز نیستید ازین کس در سایتهای یوفوها لینک بدین...یه عکس در منابع مربوط به مصرشناسی یا سایت معتبر دیگه ای بیارین که نشون بده این عکس اصله!!!!

2. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

راج به عکس اولی هم به نظر من خیلی خیلی خیلی مشکوک هست
    از نظر من تابلو هست هر وقت تونستید اصلی بودن این عکس رو اثبات کنید اونوقت میتونیم باقی قضایا رو پیگیری کنین...در صورتی که سند ثابت شه فکر میکنم من تا حد زیادی با شما موافق باشم که یوفوها در مصرباستان بودند...
    البته مثل اون دوستمون مجاز نیستید ازین کس در سایتهای یوفوها لینک بدین...یه عکس در منابع مربوط به مصرشناسی یا سایت معتبر دیگه ای بیارین که نشون بده این عکس اصله!!!!
    خیلی از پیگیری شما متشکرم.همین برای من خیلی ارزشمنده.حقیقت خواهی خودش بزرگترین حقیقته
    قبلا در مورد این عکسها بحث شده و آقای سیمور دلایل خنده داری برای ردش آورده که صفحه قبل دیدید من با استدلال رد کردم
    احتمالا به ذهن هر کسی فوتوشاپی بودن میرسه اما :

از پست خود آقای سیمور:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متاسفانه برای حقیقت به این واضحی به خنده دار ترین روش متوسل شدن.روهم روهم نوشتن

4. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ببینید علوم در حال حاضر جهان طبقه بندی شده و کسی رو من نمی شناسم که این رو رد کنه
    هر علمی که در حال حاضر باعث برتری کشوری بشه اون رو مخفی میکنه یا در حد کلی مطالبی میگه
    شما فرض کن ایده ساخت هواپیما مثلا از مصر باستان گرفته شده باشه.واقعا بهتر نیست که تمام اعتبار ماجرا رو به خودشون نسبت بدن(البته این یک مثال فرضی بود)

از طرفی شواهدی از تمدنهای باستانی هست که نشون میده اونها بیشتر از یکسری افراد با دانش بسیار ساده هستن.حتی کم و بیش چنین ادعاهایی از طرف برخی افراد باستان شناس هم شنیده میشه
    و جالبه از طرف دیگه هیچ کشف قابل توجهی نمی بینیم.یا اینکه کشف میشه و اعلان نمیشه

اینکه دقیقا در چه زمینهای علمی قسمتهایی از دانش محرمانه باقی مونده میشه حدس زد ولی اگر من و شما دقیقا می دونستیم که دیگه اینهمه بحث کردن نداشت
    حدس من ایناست: سفر به ابعاد-شبیه سازی انسان - علوم روانشناسی و ارتباطی و ..
    البته مطمئنا اینجا یک حلقه گمشده هست.چیزی فراتر از تمدنهای مصر و مایا و آتلانتیس
    به نظر من باید یه تاپیک در مورد تئوری توطئه زده شه مفیدتر از این 200 صفحه بحث خواهد شد...ریشه خیلی از اختلافات در اینجاست!
    توجه کنید که همه پدیده ها رو میشه توطئه آمیز هم دید...

دوست عزیز علوم ما اکثرا برگرفته از طبعیت و نحوه کارکرد اجزای آن است.اگر مصر باستان به این نتیجه زودتر از ما رسیده باشه اعتبارش مال ماست یا آنها؟
    بحث سر این نبود که الگو برداری از پرندگان هست یا نه! بحث سر اینه که چه کسی واقعا ابتدا بهش رسیده؟

در ثانی شما بیشتر به شکل این شی دقت کن.در قسمت قبل از دماغه قاچ خورده.این شبیه پرنده با کله گرده یا جنگنده ؟
    لطفا قبل از اظهار نظر بعدی این لینک رو کمی بخونید:
    من دوست ندارم این تیپ بحثها رو اگه بحث سر این نبود پس سر چی بود؟ من فکر نمیکنم بحث سر چیزی غیر از ارتباط مصریات باستان با فضائیها بوده باشه...وانگهی اگر نیست "در ثانی" دیگه چیه؟

عزیزجان 1000 بار لینک دادم اینم روش
    شما 1000000 بار هم ازین تیپ سایتها لینک بدین ارزش نداره....
    در پست قبلی هم گفتم یه لینک معتبر بدین...این تصویر به نظر من تابلو دستکاری شده است...

6. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

به نظر من باید یه تاپیک در مورد تئوری توطئه زده شه مفیدتر از این 200 صفحه بحث خواهد شد...ریشه خیلی از اختلافات در اینجاست!
    توجه کنید که همه پدیده ها رو میشه توطئه آمیز هم دید...
    من فقط یک سوال از شما دارم و بس
    شما با چه اطمینانی این ادعا رو رد میکنی که علوم خاص طبقه بندی میشن؟ من باورم نمیشه چیز بدین آشکاری رو شما رد کنی
    این نه به ufo ربط داره نه به باستانشاسی.در بسیاری از زمینه ها که باعث برتری ویژه ای میشه علوم مخفی میمونه تا به هر دلیل زمانی انتشارش بدن
    مسئله امروز ماست
    Last edited by mahdy2021; 21-09-2010 at 16:50.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من از همین سری عکسهای "یوفو در هیروگلیف" معروفترین اش رو انتخاب کردم که توش جمع همه چیزای عجیب جمعه (و اساساً باید توضیحش سخت تر از یه دونه بیضی با گوشه های تیز و یه گردیِِ فوقانی باشه که می تونه ساده تر توجیه بشه) ... توی شکل زیر ما هلیکوپتر داریم / زیردریایی داریم / و دو مدل هواپیما ...

اولا که همونطور که دوستمون گفت ، این عکسها رو معمولا با فوتوشاپ دستکاری می کنن ... الان این عکس بالا انگاری که روی یه سطح کاملا صاف و تمیز کار شده و جنسش هم به فلز می خوره تا سنگ ... عکس زیر ، عکس اصلیه ؛ توجه کنید که بعضی قسمت ها عمداً حذف شده تا کل قضیه عجیب تر به نظر بیاد (زیر هلی کوپتر - بالای زیردریایی)

این سنگ نوشته ها هم تحت تاثیر فرسایش بوده اند و هم تحت فرایندی به نام palimpsest بوده اند؛ یعنی استفاده مجدد از کتیبه ها که در مصر باستان امری مرسوم بوده (فرعون جدید میومده و بهرحال یه صفایی به مقبره میداده!)... باستان شناس ها معتقدند که کتیبه فوق حداقل یک یا دوبار دچار بازنویسی شده ... نتیجه اینکه بعضی از حکاکی های جدید روی قدیمی ها افتاده ان (یه جور غلط تایپی باستانی!) و این نتیجه جالب رو بدست داده ...

در عکس زیر ، دو سری متن از هم تفکیک شده ان ... می بینید که مثلا هلیکوپتر ترکیبی بوده از سه حرف متفاوت از دو متن قدیمی و جدید ... یا هواپیمای خپل (!) ترکیبی بوده از سه حرف از سه متن !

و بالاخره عکس بسیار جالب زیر که اومده و این بخش کوچک رو در قالب کل متن نشون داده ، می بینیم که بخش های مختلف هلی کوپتر و هواپیما و زیردریایی در واقع حروف مصری-باستانی هستند و در جاهای مختلف متن هم چندین بار استفاده شده اند ... نتیجه اینکه ترکیبی از چندین عامل باعث شده که این ترکیب شگفت بدست بیاد ...

اتفاقا این پست آقای سیمور نکاتی دارند که بهشون توجه نکردین البته منم مصرشناسی نیستم ولی مثلا درین عکس خدای خورشید یا Ra رو میبینیم یا الفباهای دیگه...این مسئله رو باید مد نظر قرار داد که الفبای هیروگلیف در دسترس هست با توجه به این این پست خیلی هم غیرمعقول نیست...هرچند خود من هم در این پاسخ تردید دارم ولی این تردید کمتر از بحث ارتباط مصریان باستان با یوفوهاست چرا که قضیه این ارتباط فقط در این کتیبه خلاصه نخواهد شد و اینجاست که تناقاضات زیادی پیش میاد با این وجود:
    در این پست باز من اصل سند (از دید مصرشناسی) رو گیر نیاوردم....

بازم میگم به نظر من یه همچین ارتباطی نباید فقط به این کتیبه خلاصه شده باشه! ضمن اینکه ایشون احتمالا مرجعشون واسه این عکسها بازم بحثهای مربوط به یوفوها در فرومهای خارجی بوده....ولی بازم میگم احراز این با این لینک به سایت پی سی ورلد یا هر سایت مشابهی به دست نمیاد...
    ضمن اینکه دستکاری شدن تصویر قبلی فکر میکنم محرز باشه حالا بحث میاد روی اینکه چقدر....

9. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون که اون لینکو دادین من منظورم این عکس بود

بعدشم اگر اون زمونا هوایپما بوده مطمینا کامپیوترو کاغذم بوده نمیومدن روی در و دیوار یا جایی حکاکی کنن

شایدم انسانها به یه علمی میرسن که در آینده میتونن به گذشته سفر کنن با هواپیما مصری ها هم دیدن زرتی پریدن حکاکی کردن

11. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من فقط یک سوال از شما دارم و بس
    شما با چه اطمینانی این ادعا رو رد میکنی که علوم خاص طبقه بندی میشن؟ من باورم نمیشه چیز بدین آشکاری رو شما رد کنی
    این نه به ufo ربط داره نه به باستانشاسی.در بسیاری از زمینه ها که باعث برتری ویژه ای میشه علوم مخفی میمونه تا به هر دلیل زمانی انتشارش بدن
    مسئله امروز ماست
    شاید ولی خیلی خیلی نادره! یعنی اون چیزی که به علم برمیگرده چون اغلب در دانشگاه ها انجام میشه و سیستم ژورنال و مجله و ... رو داریم و کلی مسائل دیگه در مورد علم خیلی مسئله طبقه بندی مطرح نیست...یعنی اصولا این مسئله چندان توسط دولتها قابل کنترل نیست!

بحث طبقه بندی بیشتر سر تکنولوژی هاست که در این جا بله خیلی این مسئله طبقه بندی حائز اهمیت هست.

حالا مگه تکنولوژی چزء علم نیست؟ بله هست ولی در سطح عملی و در واقع پیاده سازی...
    مثلا شما ببینید بحثهای فیزیکی مربوط به بمب اتم (بحثهای آکادمیکش) تقریبا با اطمینان میگم که هیچ مسئله طبقه بندی شده ای نداریم ولی در مورد چگونگی ساخت بمب اتمی یا هیدروژنی بعععععععععععععله مفصل اسناد طبقه بندی شده داریم....تحقیقات در این زمینه هم در ارگانهای نظامی شکل میگیره...
    در این سطح بیشتر بحث ساخت پلتفرم تولید و فراهم آوردن زیرساخت ها و همینطور کنترل فرآیند هست...همه اینا مبتنی بر علم هست...علم همه اینا هم اپن سورس هست ولی وقتی کسی این سیستم پیچیده رو ساخت دیگه اون اغلب طبقه بندی شده است.
    نکته دیگه اینکه باز همین اسناد طبقه بندی شده خیلی نمیشه با قطعیت بالا همیشه ازشون محافظت کرد و همواره خطر فاش شدن رو دارن...

13. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

اتفاقا این پست آقای سیمور نکاتی دارند که بهشون توجه نکردین البته منم مصرشناسی نیستم ولی مثلا درین عکس خدای خورشید یا Ra رو میبینیم یا الفباهای دیگه...این مسئله رو باید مد نظر قرار داد که الفبای هیروگلیف در دسترس هست با توجه به این این پست خیلی هم غیرمعقول نیست...هرچند خود من هم در این پاسخ تردید دارم
    پس قبول دارید خیلی قاطعانه رد نشده.اشیا کشف شده هم بر این مدعا صحت میزاره

ولی این تردید کمتر از بحث ارتباط مصریان باستان با یوفوهاست چرا که قضیه این ارتباط فقط در این کتیبه خلاصه نخواهد شد
    به خدا من هنوز در مورد این کشفیات اسمی از ارتباط با کسی نیاوردم.بزار اول یکم این موضوع جا بیفته که چنین چیزهایی بوده.من به همین خاطر اون کلمه رو به کار بردم چون شما همه رو میخواید با یه چوب برونید

زیادی پیش میاد با این وجود:
    در این پست باز من اصل سند (از دید مصرشناسی) رو گیر نیاوردم....
    دقیقا از نظر شما چه لینکی قابل قبوله؟
    مثلا این سایت کاملا باستانشناسی هست و کلمه ای هم از ufo یا بیگانه توش نیست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی هم ساده خودش رو راحت کرده و تمدن مصر باستان رو زیر سوال بده و گفته که اینا بر اثر بازنویسی اتفاق افتاده
    چقدر جالب.چند تا عکس انقدر شبیه به وسائل امروزی ما از یه بازنویسی به صورت کاملا اتفاقی پدید آمده . همین

به هر حال شما دوست دارید می تونید باور کنید ولی می بینید وجود این هیروگلیف رو تکذیب نکردن

شاید ولی خیلی خیلی نادره! یعنی اون چیزی که به علم برمیگرده چون اغلب در دانشگاه ها انجام میشه و سیستم ژورنال و مجله و ... رو داریم و کلی مسائل دیگه در مورد علم خیلی مسئله طبقه بندی مطرح نیست...یعنی اصولا این مسئله چندان توسط دولتها قابل کنترل نیست!
    بله نیست و اتفاقا خیلی هم از گذشته تاکنون شایع بوده ولی همیشه خیلی رو می بینیم و می شنویم ولی کشف روابط کمی پیچیدس
    برای باز کردن اون بحث یکمی زوده و فعلا اجازه بدید روی همین که چیزهای عجیبی همیشه بوده و هست اما توضیح درستی براش نیست بحث کنیم

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

راستی در مورد چرت بودن بحث سفر بین ابعاد و ... میتونین به بحثهای چند صفحه پیش مراجعه کنید که چرا اصولا این حرفها برداشتهائی سطحی و خام از یه سری پدیده ها یا اسامی فیزیکی هستند.....

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

ممنون که اون لینکو دادین من منظورم این عکس بود

بعدشم اگر اون زمونا هوایپما بوده مطمینا کامپیوترو کاغذم بوده نمیومدن روی در و دیوار یا جایی حکاکی کنن

شایدم انسانها به یه علمی میرسن که در آینده میتونن به گذشته سفر کنن با هواپیما مصری ها هم دیدن زرتی پریدن حکاکی کردن

اگر دوست داشتید تاپیک رو دنبال کنید تا ببینید این عکسها چرا حکاکی شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •