تا به حال فکر کردی که اون بچه ی مبتلا به ایدز توسط چه کسانی به دنیا اومدن ؟ فکر می کنی اگه اون زن و مرد مبتلا اگه تصمیم آمیزش و بچه داری نمی گرفتن اون بچه هم به دنیا نمیومد . همینه که گفتن انسان مختاره . می تونه یه انسان رو بدبخت به دنیا بیاره یه انسان رو خوشبخت . دلیل نمی شه که فرزندی که در یه خوانواده ی فقیر به دنیا میاد دلیلش کار خدا باشه چون اون بابای فقیر می تونست از قبل یه کاری کنه که پولدار بشه ولی مشکلش اینجا بود که تنبلی رو ترجیح داد به زحمت کشیدن و پول در آوردن . اینو بدون که انسان ها مسئول سرنوشت خودشون هستن .
من نمی دونم تو چرا حرف از بدبختی می زنی ؟ کجات بدبخته ؟ فکر می کنی خیلی سختی کشیدی ؟ نه عزیز اونقدر هم که فکر می کنی سختی نکشیدی . خیلی به بدبخت بودن نبال . بگرد دنبال خوشبختی ها . قانون جذب می گه رو هر چی تمرکز کنی اونو به سمت خودت می کشونی . نابودی و بدبختی دوست داری و بهش فکر می کنی خب بچش ما که به زور نگفتیم ، خودت می خوای . ولی اینو بدون که وقتی در مورد خدا صحبت می کنی یه کم با احتیاط صحبت کن ، درسته خدا اونقدر عاشقه بنده اش هست که این خطاها رو چشم پوشی کنه ولی بدون که حالا که ما اینقدر مورد توجه خداییم پس نباید در موردش مثل یه انسان صحبت کنیم ... وعده ی 1000000 ساله . این یعنی چی؟ یعنی می خوای خدا رو دروغگو فرض کنی . ببین من آدم تعصبی ای نیستم ، شاید یه کم عصبانی شده باشم ولی طبیعیه ، اگه تعصبی بودم خیلی بد صحبت کرده بودم . ببین وقتی تو خدا رو دروغگو فرض می کنی این یعنی خدا رو قبول نداری . نمی دونم چه اصراری داری که به ما بگی که خدا رو قبول داری . شما که هنوز تو مساله ی توحید و صفات خدا موندی چرا میای از معاد و بهشت و جهنم حرف می زنی . اول برو ببین خدا چه موجودیه به نفع خودته چون ما یه بار که بیشتر به دنیا نمیایم پس بذار وقتی قراره به خونه ی اصلیمون برگردیم با افتخار برگردیم .