تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 312 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست عزيز هيچكس نميتونه وجود خدا رو انكار كنه و نميشه گفت انسان تصادفي به وجود اومده ولي به نظر من هيچكس تا حالا نتونسته دليل واقعي آفرينش انسان رو بفهمه حتي دو پيامبر آخر خدا
    من فقط ميخوام اينو ازت بپرسم آيا نوزادي كه با بيماري ايدز متولد ميشه؟آيا اين واقعا تقديره؟خواست خداست زجري كه روح اون ميكشه واقعا دليلش چيه؟
    اينا سوالاتي هستن كه هيچ فيلسوفي و دهري نميتونه بهشون جواب بده
    كاش خدا قبل از خلق انسان ازش سوال ميكرد آيا دوست داري به اين دنياي پر از درد و رنج وارد شي بعد مي آفريد
    اين سوالاتي هست كه من بارها تو ذهنم ميپرسم ولي هيچ جواب قانع كننده اي نيست
    فقط يه وعده100000 ساله كه هنوز هم تحقق نيافته
    تا به حال فکر کردی که اون بچه ی مبتلا به ایدز توسط چه کسانی به دنیا اومدن ؟ فکر می کنی اگه اون زن و مرد مبتلا اگه تصمیم آمیزش و بچه داری نمی گرفتن اون بچه هم به دنیا نمیومد . همینه که گفتن انسان مختاره . می تونه یه انسان رو بدبخت به دنیا بیاره یه انسان رو خوشبخت . دلیل نمی شه که فرزندی که در یه خوانواده ی فقیر به دنیا میاد دلیلش کار خدا باشه چون اون بابای فقیر می تونست از قبل یه کاری کنه که پولدار بشه ولی مشکلش اینجا بود که تنبلی رو ترجیح داد به زحمت کشیدن و پول در آوردن . اینو بدون که انسان ها مسئول سرنوشت خودشون هستن .
    من نمی دونم تو چرا حرف از بدبختی می زنی ؟ کجات بدبخته ؟ فکر می کنی خیلی سختی کشیدی ؟ نه عزیز اونقدر هم که فکر می کنی سختی نکشیدی . خیلی به بدبخت بودن نبال . بگرد دنبال خوشبختی ها . قانون جذب می گه رو هر چی تمرکز کنی اونو به سمت خودت می کشونی . نابودی و بدبختی دوست داری و بهش فکر می کنی خب بچش ما که به زور نگفتیم ، خودت می خوای . ولی اینو بدون که وقتی در مورد خدا صحبت می کنی یه کم با احتیاط صحبت کن ، درسته خدا اونقدر عاشقه بنده اش هست که این خطاها رو چشم پوشی کنه ولی بدون که حالا که ما اینقدر مورد توجه خداییم پس نباید در موردش مثل یه انسان صحبت کنیم ... وعده ی 1000000 ساله . این یعنی چی؟ یعنی می خوای خدا رو دروغگو فرض کنی . ببین من آدم تعصبی ای نیستم ، شاید یه کم عصبانی شده باشم ولی طبیعیه ، اگه تعصبی بودم خیلی بد صحبت کرده بودم . ببین وقتی تو خدا رو دروغگو فرض می کنی این یعنی خدا رو قبول نداری . نمی دونم چه اصراری داری که به ما بگی که خدا رو قبول داری . شما که هنوز تو مساله ی توحید و صفات خدا موندی چرا میای از معاد و بهشت و جهنم حرف می زنی . اول برو ببین خدا چه موجودیه به نفع خودته چون ما یه بار که بیشتر به دنیا نمیایم پس بذار وقتی قراره به خونه ی اصلیمون برگردیم با افتخار برگردیم .

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

و كاش حضرت محمد هم به اين دوره بر ميگشت كه ببينه قراني كه براي امت اسلام آورد در هزاره سوم مقابل بمب هاي هسته اي و موشك هاي قاره پيما اصلا كاربردي نداره
    خدااای من . ببین مردم چی میگن
    عزیز من شما قرآن رو به عنوان سلاح می خوای ؟ یعنی دو تا آیه رو تروریست ها بخونی بعد آدم بشن ؟ قرآن که جادو جنبل نیست . قرآن یه هدایت کننده است و برتریش هم نسبت به بقیه ی کتاب ها اینه که تا حالا تحریف نشده . میشه خیلی راحت فهمید که تحریف نشده .من نمیدونم شما از الهیات چی می خوای ؟ اگه واقعا حرفای ما درون شما اثر نداره پس در جهل مرکب خود باقی بمان . ولی اگه اینا یه نوع شک هست که کم کم داره برطرف میشه خب ادامه بده .
    متاسفانه شما جبهه ی خودت رو مشخص نمی کنی . یه بار می گی خدا اینه خدا اونه خدا خالق این عالمه خدا فلانه بعد میای فحشم بهش میدی . یه بار میای از قرآن آیه میاری یه بار هم اینطور میگی . خب اعتقادا و چیزایی رو که قبول داری رو مشخص کن با هم بهتر صحبت کنیم . نترس اگه بگی خدا رو قبول نداری کسی بهت نمی گه کافر و کسی هم دارت نمی زنه . داریم بحث دین و مذهب انجام میدیم . پس مشخص کن قضیه ات چیه

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

میلاد جان سلام
    فهمیدم مشکلت چیه
    منم دچار همین مشکل شدم البته نه تا این حد چون جلوش رو میگیرم
    برادرم هم همین طور شده البته خیلی حاد و تقریبا مثل خودم
    بیماری ما چوریه که باعث میشه به مسائلی فکر کنیم که بقیه فکر نمی کنن و از سطح درک و عقلشون خیلی بالاتره و این به علت دید باز و همه جانبه نگر ماهاست مثلا من 2 شب پیش یه فرضیه جدید ساختم:
    از کجا معلوم که چندتا خدا نباشهو این یکی مارو به وجود اورده و می خواد به زور به ما حالی کنه که من یکی هستم زور ماکه بهش نمی رسه برای همین هم داره زور میگه و می خواد از خودش چهره جالبی بسازه ولی این فقط یک فرضیست و جوابی هم براش وجود نداره اگه بهش فکر کنی در نهایت به خودکشی می رسی

تنها راه بهبود بی خیال شدن و قبول کردن همین اوضاع چه خوب و چه بد هست
    دوست عزیز شما خیلی خودتو دسته بالا گرفتی
    یعنی چندین هزار سال آدما درکشون بسیار کم بوده بعد شما و میلاد خان از آسمون با دید همه جانبه افتادین ؟

در مورد فرضیه ی جالبتون هم بگم که : اگه اینطور بود نظم دنیا به هم می ریخت چون خدایان در کار یک دیگر دخالت می کردن . اگه در این مورد خیلی دوست دارین بخونید ایلیاد و اودیسه کتابای جالبی در مورد رب النوع ها هستن .
    دو تا پادشاه تو یه اقلیم نمی تونن با هم دووم بیارن بعد شما حرف از خدایان می زنی ؟ عجیبه به خدا .
    قبل از اینکه این مسایل رو مطرح کنی کمی فکر کن . از کجا معلوم شخصی شانسی پست شما رو بخونه و دیگه ادامه رو ول کنه . در مورد بعضی از افکار هم بگم که شما دارید از پارادوکس استفاده می کنید :
    آیا خدا می تونه یه سنگ خلق کنه که خودش هم نتونه بلندش کنه ؟ اگه بگی بله می گی این چه خداییه که نمی تونه سنگ رو بلند کنه و اگه بگی نه میگه مگه نگفتی خدا همه کار می تونه بکنه .
    یکی دیگه هم اینه : در باز است ، باز هم یه نوع پرنده است پس در پرنده است .
    این جملات از نظر من کاملا مضحک و خنده داره .
    کمی فکر کردن قبل از سخن گفتن کار رو حل می کنه . کسی هم نگفته که بیخیال این قضایا بشین . اگه بیخیال بشین گناه کردین .

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

سلام
    دوستان شرمنده كه من چندروزيه با گوشيم ميام تو تاپيك نمي تونم جواب طولاني بدم

winter girl عزيز عكساتون رسيد امشب به هر زحمتي كه شده به خوابت ميام
    ساعت 12 به بعد
    در مورد خوناشام من اطلاعات دارم ولي هر وقت با pc انلاين شدم مي نويسم

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

darkstreet جان
    منم بحثم سر همين موضوع هست من ميگيم آيا ممكنه كسي كه قدرت مطلق رو داره ممكنه يه هم نظرش نسبت به ادما عوض شه و اونا رو زجر بده؟بدون بستگي به اعمالشون؟
    اگه بخواد هميچيني چيزي براش امكانپذيره چون قدرتشو داره
    وآيا خداي كه قدرت مطلق رو داره نميتونه چيزي فراتر از انسان در كره اي ديگه خلق كنه كه بهتر انسان اونو عبادت كنه
    اگه بخواد ميتونه كسي قدرت داره ميتونه چه بد و چه خوب
    البته اينا همه نظريس و نميشه تايدش كرد ولي خوب فكر آدم رو مشغول ميكنه

جامی است که عقل آفرین میزندش
    صد بوسه ز مهر بر جبین میزندش
    این کوزه‌گر دهر چنین جام لطیف
    می‌سازد و باز بر زمین میزندش

واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    وقتی شما به زندگی ها نگاه کنی می بینی ظلمی در کار نیست . شما یه مثال بزن تا بهت بگم که واقغا ظلم نیست .
    در ضمن شما چرا فکر می کنی که کسی که این رباعیات رو گفته حتما راست گفته ؟ اون وقت شما چرا اشعار مولوی رو نمی خونی ؟ چون این رباعیات با روحیه ی سیاه شما سازگاره اینا درسته ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

جوابش خيلى روشنه عزيز: عدالت!

اسلام مى‌گه اين سؤال از همه‌ى آدم‌ها پرسيده شده و همه هم گفتن مى‌خوايم به دنيا بيايم!

برای مزه ریختن و تمسخر راه های بهتری هم هست .!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

نه مزه‌اى ريخته شد و نه حرفى به تمسخر گفته شد. كاملا جدى گفتم.

داره خودمونی میشه Addication_x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

[quote=winter+girl;2160472]خوب من عکسامو واسه جفتتون میفرستم اما بد قولی نکنید این گربه هم عجب حکایتی شده تو خواب منم دیشب بود البته حرف میزد ولی من متاسفانه متوجه نشدم که خوابم راستی این چیز عجیبی نیست منم زیاد از این چیزا تو ذهنمه انقدر فکر میکنم انگار سرم داره از وسط میترکه بعد بی خیال میشم چون از دیوونه شدن خیلی میترسم حرفای انسان_نور رو قبول داارم در ضمن عکس امضاتون یه جوریه اصلا شبیه ببه واقعیت نیست آخه چرا روحش که از بدنشم جدا شده شلوار پوشیده؟؟؟؟خون آشام ها هم من نمیدونم واقعیت داره یا نه اما فکر نکنم اونطور بباشن که تو فیلم ها نشون میده[/quote

Winter+Girl جان میشه عکست رو برای من هم بفرستی؟

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Winter+Girl جان میشه عکست رو برای من هم بفرستی؟[/quote]

مگه شوی عکسه؟؟؟؟ بی دلیل نفرستادم شما هم اگه دلیل داری توضیح بده واسه شما هم میفرستم

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه مزه‌اى ريخته شد و نه حرفى به تمسخر گفته شد. كاملا جدى گفتم.

لطفا به دل نگیرید اشتباه پیش میاد

در ضمن hamidak جان لطف کنید دیگه جواب milad_bad boy رو ندید تو ماورا بحث های قشنگ تری هم هست از اینکه تازه بخوایم خدا رو به بعضی ها ثابت کنیم بذارید برن تاپیک خدا شناسی باز کنن این بحث ها بیشتر آدم رو دلسرد میکنه بیاین روش های آموزشی بذارید تازگی ها اتفاق جالبی نیافتاده؟؟؟ برامون تعریف کنید
    راستی حاله ی بین دو تا دست چه رنگیه؟؟؟؟
    من نمیدونم چرا یه چیزایی با تمرکز میبینم اما سفیده مگه نباید رنگ داشته باشه؟؟؟
    این هاله ششم چه رنگیه؟؟؟ من مال خودم رو میبینم آبی بنفشه (دقیقا نمیدونم اسم اون رنگ چیه یه چیزی تو ماییه های این) که انگار دورش سبزه واقعا هاله ی ششم این رنگیه یا من دارم اشتباه میکنم؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •