سلام بچه ها میبخشیدا میخواستم بدونم این گوشی هم مثل ان73 تقلبیشم اومده یا نه؟ (منظور لیبل فنلانده)اگه اومده تفاوت قیمتی با اصلیش داره یا نه؟ راه های تشخیص اصل بودن این گوشی رو اگه امکانش هست بنویسید واسم مرسیییی
سلام بچه ها میبخشیدا میخواستم بدونم این گوشی هم مثل ان73 تقلبیشم اومده یا نه؟ (منظور لیبل فنلانده)اگه اومده تفاوت قیمتی با اصلیش داره یا نه؟ راه های تشخیص اصل بودن این گوشی رو اگه امکانش هست بنویسید واسم مرسیییی
تا اونجا که میدونم، نه، فعلا خبری نیست.سلام بچه ها میبخشیدا میخواستم بدونم این گوشی هم مثل ان73 تقلبیشم اومده یا نه؟
سلام
خیلی ببخشید ولی قصد من خراب کردن تاپیک نبودو فقط نظرمو گفتم
ولی بازم ببخشید!!!
راستی چجوری میشه ویروسی بودن رو فهمید (لطفاً نرم افزار را هم بگذارید)
مرسی!
سلام دوست عزیز
میتونم بپرسم عکس اولی رو چطوری آوردید آیا نرم افزار مخصوصی داره یا امکان خود گوشیه که task manager رو نشون میده؟
اگه نرم افزار مخصوصی داره میشه لینکشو بذارید؟ ممنون میشم!
و در مورد عکس دوم:
چطوری صفحه بازی رو افقی کنم؟
راستی چطوری بازی رو از حالت دمو درش بیارم (یعنی از کجا فولشو دانلود کنم)؟
مرسی
Last edited by W.Bush; 12-12-2007 at 22:31.
سلام
میتونید لینکه اون فایل منجرو بذارید؟
راستی من چند تا دانلود کردم ولی هیچ کدوم به N95 نمی خورد اگه ممکنه یه چیزی بذارید که به این گوشی بخوره.
ممنون میشم!
Last edited by W.Bush; 12-12-2007 at 22:36.
آقا يكي به ما بگه ميشه فايل جار يا sis رو كه با بلوتوث گرفتي با كابل رو هاردت بريزي يا نه؟؟
yeki az mohandesa mitune be soalhaye man javab bede,albate bizahmat
1-age hengame update , sistem<< dc>> shod unvagt che balayiy besare gushi miyad.
2-vagti barnameye( Nokia Software Updater )ro ejra mikonam , minivise cannot connect to nol server
dar hali ke be internet vasl hastam
Last edited by tarkan_tan; 13-12-2007 at 01:25.
agayune mohandes , ye chize dige:ok
koja mishe amuzeshe kamele update n95 ro peyda kard??
un file 73.9mb ti ro migam
دوستانی که دنبال نقشه ایران برای این گوشی هستند من یک تاپیک برای این کار راه انداختم با عنوان:
استفاده از نقشه ایران مختص گارمین روی N95
این هم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با این که آپدیت کردم در حالت silent هم صدای دوربین در میاد!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)