علی جان، جدیدا مایکروسافت به سری جدید کنسولهای Perimum خودش یه Go-Pro اضافه کرده که هیچ فرقی با سری قبلی نداره فقط قیمتش یه کم تغییر کرده و جدیدتره که به اصطلاح بهش میگن PRO...! (یه کمی هم واسه جلب توجه این کارو کرده)
اینم عکسش:
![]()
علی جان، جدیدا مایکروسافت به سری جدید کنسولهای Perimum خودش یه Go-Pro اضافه کرده که هیچ فرقی با سری قبلی نداره فقط قیمتش یه کم تغییر کرده و جدیدتره که به اصطلاح بهش میگن PRO...! (یه کمی هم واسه جلب توجه این کارو کرده)
اینم عکسش:
![]()
دوست عزيز
هيچ تفاوتي با هم ندارن
هر جوري ميتوني استفاده كني
مهم اينكه كه محيطش مناسب باشه از نظر تهويه جاي خوبي باشه
و اگر هم عمودي ميگذاري يكدفعه نخوره زمين يعني محكم و مطمن باشه
اين بازي هم با نام
SPLINTER CELL : CONVICTION محصوله كمپاني UBISOFT هست
كه نيمه اول سال 2009 يعني حدود 6 يا 7 ماه ديگه كه ميشه طرف دي يا بهمن ماه امسال
براي PC و XBOX 360 عرضه ميشه
موفق باشي
مدتی قبل ( فکر کنم دیروز بود یا پریروز) وقتی رفتم تو سایت ایکس باکس تو صفحه اولش در مورد مدل جدیدی با هارد 60 گیگ نوشته بود و مدل 20 گیگ هم قیمتش به 299 دلار کاهش پیدا کرده بود...
از کمک های دوستان ممنونم.
توضیحات آقا پدرام درسته، ولی اگه میخوای کنسولت مشکلات کمتری داشته باشه بهتره که کنسول رو در حالت افقی قرار بدی چون اینجوری به کنسول فشار کمتری وارد میشه (و عمرشم بیشتر میشه)...!
درسته که اگه کنسول رو عمودی قرار بدی قشنگ تره ولی موقعی که میخوای از کنسول استفاده کنی بهتره در حالت افقی قرار داشته باشه.
کنترلر جدید کنسول Xbox-360:
خبرهای عجیب و غریبی در مورد کنترلر جدید X360 شنیدم که در کل حرف از تقلید شرکت مایکروسافت از شرکت نینتندو میزدن...! به گفته خود شرکت مایکروسافت این کنترلر جدید تا آخر همین امسال (2008) وارد بازار میشه که شباهت زیادی به کنترلر کنسول Wii داره. خیلی ها این خبر رو شایعه دونستن ولی مجله Xbox World 360 رسما این خبر رو تایید کرد و دو صفحه از مجله خودشو به این کنترلر اختصاص!
فکرشو بکنین اگه این کنترلر واقعا همینجوری که میگن باشه قطعا کنسول Wii به طور کل از بازار حذف میشه (چون تمام ادعای شرکت نینتندو به این کنترلر قدرتمندش هست) PS3 هم که دیگه جای خودشو داره! این کنترلر فعلا در شرکت Rare انگلیس در حال ساخته...
![]()
عزیز همینجوری یه حرفی رو نگو یکم در موردش با ذکر منبع توضیح بده که این مدل جدید چه امکاناتی نسبت یه قبلی داره ؟
دوست عزيز
كمپاني MICROSOFT از اول ماه AUGUST قراره
همين PREMIUM هايي كه الان با هارد 20 داخل بازار هستن رو با هارد 60 گيگ به بازار بفرسته
هيچ تفاوت ديگه اي نداره
فقط هارد اون 60 گيگ شده
قيمت اون هم قيمت قبليه 20 گيگه
الان 20 گيگ 300 دلاره
ولي قيمت قبليش 350 دلار بود
حالا اين 60 گيگه 350 دلاره
اين مدل رو هم براي اونهايي ساخته كه به فضاي هارد بيشتري نسبت به 20 گيگ نياز دارند
موفق باشيد
دوستان گلم از راهنماییتون ممنون.یه موضوع دیگه چون من تو کرج زندگی میکنم اصلا بازی xbox گیر نمیاد فقط یه کامپیوتری تو درختی هست که بازی x میده که روی پکش نوشته play box حالا میخوام بدونم ایا این مارک خوبه یه موقع به کنسول خوشگلم صدمه نزنه؟؟
واینکه اگه دیسک بدی هست چطور میتونه به نازنینم صدمه بزنه؟؟
ایا دوستان جای دیگهای تو کرج میشناسن که گیم xbox بفروشه؟؟
ممنون میشم که راهنماییم کنید
نه تنها اون مجله بلكه سايت معتبر cvg هم اون رو تاييد كرده ولي من نميدونم اين كنترلر ها با كنسول
ارائه خواهند شد يا بايد جدا بخري اگه بخاي جدا بخري كه به درد ما زياد نميخورهچون احتمالا خيلي
گرون خواهد بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)