تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 616 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

آقا اين جواب ما رو ندادين ... ضروريه هاااااااا
    من چون امسال آخرين سالمه ! و با توجه به اينكه نظام وظيفه ميگه واسه هر مقطع فقط يك بار معافيت صادر ميكنه ! ميشه من امسال برم كارداني آزاد بخونم بعد واسه ساله بعد تو كنكور شركت كنم و اگه كارشناسي قبول شم ! بتونم از كاردانيه انصراف بدم و برم تو كارشناسي ؟!! نظام وظيفه گير نميده ؟!!

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

ببخشيد برگه سبز كدومه ؟؟؟ همينه كه الان واسم اومده كه توش نوشته 1 آبان اعزامم؟؟ سبز هم هست

توش ننوشته غيبت دارم

بله همونه. خب غیبت نزده یعنی نداری دیگه

آقا اين جواب ما رو ندادين ... ضروريه هاااااااا

بله میتونید این کار رو انجام بدید...

.

3. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

دوستان آدرس نظام وظيفه تهران رو ميتونيد بهم بديد ؟ ميخوام برم حضوري يك بار ديگه اونجا سوالام رو بپرسم مطمئن شم. فقط نميدونم دقيقا كجا بايد برم. مركز مشاوره نظام وظيفه با خود اداره نظام وظيفه آدرسش فرق ميكنه يا يكين ؟ من سوالامو از كي بايد بپرسم ؟ لطفا تهرونيا راهنمايي كن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

واسه اینکه بتونی از معافیت تحصیلی استفاده کنی حتما باید در دانشگاه هایی ثبت نام کنی که با کنکور دانشجو میپذیرند مانند آزاد و سراسری و چون باید در مقطع کارشناسی یا فوق دیپلم شرکت کنی
    خب کنکور سراسری و آزاد که یک سال دیگه هست! علمی کاربردی نمیشه؟ یا چیز دیگه ای؟

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوستان آدرس نظام وظيفه تهران رو ميتونيد بهم بديد ؟ ميخوام برم حضوري يك بار ديگه اونجا سوالام رو بپرسم مطمئن شم. فقط نميدونم دقيقا كجا بايد برم. مركز مشاوره نظام وظيفه با خود اداره نظام وظيفه آدرسش فرق ميكنه يا يكين ؟ من سوالامو از كي بايد بپرسم ؟ لطفا تهرونيا راهنمايي كن.
    میدان سپاه
    مرکز مشاوره و نظام وظیفه یه جاست، از در رفتی تو یه شماره میگیری واسه مشاوره 5 دقیقه بعدش میخونند میری سوالت رو میپرسی

7. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان 2سوال داشتم
    بنده الان درس میخوانم مدارک سربازی رو هم فرستادم برگ سبز رو هم فرستادم به من گفتن اگه درس میخونی احتیاجی نیست بری نظام وظیفه خودمون درستش میکنیم یعنی خودشون تمدید می کنن آیا این موضوع واقعیت داره
    سوال دوم
    یه جا تو اینترنت خوندم که کسانی که دارای شرایط باشند میتونند حین انجام وظیفه در استخدام رسمی با بیمه و تمام مزایا در شرکت هایی مشغول به کار بشند به عنوان کارمند در حالی که خدمت سربازی شون رو هم انجام میدن خدمت سربازی هم که تموم شد میتونن تو اون شرکت بمونن حالا سوال من اینه که مدارک برای این کار چیه اصلا زمان کی هست ممنون میشم یه راهنمایی کنید
    پیشاپیش ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض می تونم سال دیگه کنکور بدم؟

من متولد 28 آبان 1371 هستم سال 88-89 پیش دانشگاهی رو به صورت غیر حضوری خوندم . می خواستم بدونم میتونم سال 90 کنکور شرکت کنم .چی کار کنم؟

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام دوستان 2سوال داشتم
    بنده الان درس میخوانم مدارک سربازی رو هم فرستادم برگ سبز رو هم فرستادم به من گفتن اگه درس میخونی احتیاجی نیست بری نظام وظیفه خودمون درستش میکنیم یعنی خودشون تمدید می کنن آیا این موضوع واقعیت داره
    سوال دوم
    یه جا تو اینترنت خوندم که کسانی که دارای شرایط باشند میتونند حین انجام وظیفه در استخدام رسمی با بیمه و تمام مزایا در شرکت هایی مشغول به کار بشند به عنوان کارمند در حالی که خدمت سربازی شون رو هم انجام میدن خدمت سربازی هم که تموم شد میتونن تو اون شرکت بمونن حالا سوال من اینه که مدارک برای این کار چیه اصلا زمان کی هست ممنون میشم یه راهنمایی کنید
    پیشاپیش ممنون
    در مورد سوال اول بله خودشان برایت تمدید میکنند
    در مورد سول دوم، احتمالا منظور شما امریه گرفتن بوده، خوب کلا امریه یعنی اینکه شما بری یه جای دولتی با حقوق و مزایای سربازی خدمت کنی، و لزومی هم نیست بعد از پایان مدت خدمت اون اداره شما رو استخدام کنه
    طریقه گرفتن امریه هم فرق داره، اول باید ببینی کجا ها امریه میکنند، بعد بری اونجا ببینی رشته شما را می خواهند یا نه

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

در مورد سوال اول بله خودشان برایت تمدید میکنند
    در مورد سول دوم، احتمالا منظور شما امریه گرفتن بوده، خوب کلا امریه یعنی اینکه شما بری یه جای دولتی با حقوق و مزایای سربازی خدمت کنی، و لزومی هم نیست بعد از پایان مدت خدمت اون اداره شما رو استخدام کنه
    طریقه گرفتن امریه هم فرق داره، اول باید ببینی کجا ها امریه میکنند، بعد بری اونجا ببینی رشته شما را می خواهند یا نه
    سلام دوست عزیز ممنون از پاسخت
    همه ی اداره ها قبول میکنن فرقی نمیکنه کدوم اداره باشه و میشه مدارک این کار رو بگید اگر هم سایتی منبعی دارید معرفی کنید ممنون میشم شنیدم 3 ماه از سال رو میزارن ثبت نام کنید
    ممنون میشم کمکم کنید

12. این کاربر از BEHZAD2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه مدارک مورد نیاز برای معافیت و کسر خدمت 30 ماه خدمت پدر رو بگید !؟
    یه سوال تابلو هم داشتم ‍! سربازی 18 ماه دیگه !؟ بعد این 18 ماه همراه با آموزشی حساب شده یا باز آموزشی خودش جداس !؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •