آره منم معتاد شدم به این آلبوم
مدام و بدونه وقفه دارم گوش میکنم ، و توی موبایل ماشین و هر جا که بشه
جالبه که بعده این همه مدت هنوزم برای شروع شدن آهنگا بال بال میزنم تا محسن بخونه
ای تو روحش![]()
آره منم معتاد شدم به این آلبوم
مدام و بدونه وقفه دارم گوش میکنم ، و توی موبایل ماشین و هر جا که بشه
جالبه که بعده این همه مدت هنوزم برای شروع شدن آهنگا بال بال میزنم تا محسن بخونه
ای تو روحش![]()
چند شبیه آهنگ عصا را با هنذفری به طور مداوم نزدیک 1 ساعت 1ساعت و نیم گوش میدم !
اوایل این آهنگ و زیاد گوش نمیکردم ولی نمیدونم چی شد عاشق این آهنگ شدم .
هر شب 1 ساعت فقط آهنگ عصا رو گوش میدم ! اونم فقط با صدای کم !
رو بقیه آهنگها اکولایزر گوشی رو تا ته میبرم ولی آهنگ عصا رو فقط با 3 یا 4 تا ولوم گوش میدم
واقعا یه حس عجیبی بهم دست میده ! نمی دونم این آهنگ فکر کنم جادوم کرده !
آهنگی که اوایل جزو آهنگهای ضعیف حساب می کردم الان مانوس شبهای تنهایی من شده
خیلی از موسیقی دان ها گفتند این آلبوم در عین زیبایی و جذابی.. آلبوم دیر هضمی هست!یعنی به زیبایی های این آلبوم در طول مدت زمان خاصی پی برده میشود!
نمیتونم این آلبوم رو با کارهای دیگه ایرانی مقایسه کنم چون من اصلا آهنگ ایرانی گوش نمیدم ولی با دیدن فیلم سنتوری و خوندن اظهار نظرهای شما دوستان، تصمیم به تهیه و گوش کردن به این آلبوم گرفتم. تنها چیزی که میتونم بگم اینه که حتی توی آهنگهای غیر ایرانی که علاقه زیادی هم بهشون داشتم هم، آهنگی نبوده که اینقدر گوش کرده باشم.
آهنگهای این آلبوم بسیار جالب مرتب سازی شدن. حالا نمیدونم عمدی بوده یا نه ولی ترتیب آهنگها آدم رو به فکر وا میداره. یه شاخه نیلوفر با ریتم تندش شروعی مناسب داره و رفته رفته ریتم آهنگها کند میشه و غم اشعار هم افزوده میشه تا جایی که قله خوشبختی به اوج مفهوم این آلبوم میرسه و عصا با ریتمی آرامش بخش و شعری که نشان از تسلیم در برابر شکست عشقی داره، تا حدی اون غم بوجود آمده رو تسکین میده. من هیچوقت بدون گوش کردن به آهنگ عصا هدفون رو از گوشم در نمیارم چون چند بار اینکار رو نکردم و در تمام طول روز غم همراهم بود.
گاهی که فرصت گوش کردن به تمام آهنگهای این آلبوم رو ندارم، یه شاخه نیلوفر، تبریک، قله خوشبختی، خاکستر، بغض و عصا رو پشت سر هم گوش میدم.
صدای محسن چاوشی با شعرهای آشنا برای دلهای تنگ و زخم خورده و آهنگهای دلنشین آلبومی رو ارائه کرده که حداقل مخاطبین جوان بین 20 تا 30 سال رو در تمام لحظات همراهی میکنه. هنوزم هیچ علاقه ای به آهنگهای ایرانی ندارم ولی این آلبوم با من کاری کرده که مدتهاست در تنهاییهام به آهنگ دیگه ای گوش نکردم.
دقیقا" عین حقیقتو گفتن ...
دستشون درد نکنه![]()
نمیدونم ولی به غیر از محسن یگانه و محسن چاووشی خواننده دیگری بهتر از اینا تو ایران نیست
این نظر منه
آهنگ کجاست بگو معرکه اس یه جورایی معتادش شدم همین یه شاخه نیلوفرش بیشتر این دوتا رو میگوشم
نمیدونم ولی به غیر از محسن یگانه و محسن چاووشی خواننده دیگری بهتر از اینا تو ایران نیست
این نظر منه
آهنگ کجاست بگو معرکه اس یه جورایی معتادش شدم همین یه شاخه نیلوفرش بیشتر این دوتا رو میگوشم
کاملا موافقم. دفعه اول که گوش کردم , تا یه روز گوش نکردم اصلا از بس تو ذوقم خورده بود. ولی الان بعد 3 هفته , هر روز فقط دارم همین آلبوم رو گوش میدم.![]()
دوستان مصاحبه محسن عزیز رو با مجله تازه حتما بخونید!
ادامه هم اینجا!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)