سلام دوستان با اون فونتا كه داده بوديد حروف فارسي رو با اي ان كد Unicode رو راحت ميخونه ميشه كاري كرد كه فايل هاي encode رو با UTF-8 بخونه ؟
سلام دوستان با اون فونتا كه داده بوديد حروف فارسي رو با اي ان كد Unicode رو راحت ميخونه ميشه كاري كرد كه فايل هاي encode رو با UTF-8 بخونه ؟
salam
آیا می تونم با گوشیp990 sonyericson بدون هیچ مشکلی کتابهای الکترونیکی (با فرمت pdf & word) بخونم. خواهش می کنم منو راهنمایی کنید
اگه گوشی موبایل هم نبود اشکالی نداره. فقط قیمتش مناسب باشه با تشکر از همه شما عزیزان
سلام
فكر كنم گوشيم ويروس گرفته از كامپيوترم جديدن هيچي تو رمش نميشه ريخت هر چي مي ريزيو تو كامپيوتر نشون ميده ولي تو گوشي اجرا نميشه.آهنگ جديدم كه مي ريزم وقتي مي خواد تو مديا پلير اجرا بشه قاطي مي كنه گوشي.چيي كار كنم كمكم كنيد.
اگه خودت عوضش کرده باشی، بعید میدونم بشه کاریش کرد. اگه آپدیت هم بکنی باز هم کدش همونه. format internal disk رو امتحان کن، چون نمیدونم پسورد میخواد یا نه. کارش هم اینه گوشی میشه مثل روز اول.
اگر هم که عوضش نکردی، یا چهارتا صفره یا 1تا5 یا 1تا4. دقیقا یادم نیست...
عزیز یه آپ بزن تا درست بشه
آقا متاپکس اگه عکس آواتارت تبدیل بشه به 3چراغ قرمز چیکار میکنی؟
البته ایشالا که نشه
Last edited by SAEED_BARCELONA; 12-09-2007 at 14:57.
چه جوري بايد آپش كنم؟يك چندتا موريك هم هست توش كه نميشه پاكشون كرد نه از گوشي نه از كامپيوتر مي خواي پاك كني error مي ده.
با مستر ريست درست نميشه؟
عزیزاون فایلاییکه میخوای پاک کنی مال خود گوشیه . اگه پاک کنی ممکنه گوشی بالا نیاد .
واسه آپ یه سرچ تو تاپیک بکن پیدا میکنی.
ما گل لغت نمي كرديم ... من 4 تا فونت ميخام مثل فونتاي كه به من داديد با اين تفاوت كه هم Unicode و هم UTF-8 رو بخونهسلام دوستان با اون فونتا كه داده بوديد حروف فارسي رو با اي ان كد Unicode رو راحت ميخونه ميشه كاري كرد كه فايل هاي encode رو با UTF-8 بخونه ؟
بچه ها سلام
ببخشید یه قسمتی توی قلف های گوشی هست فکر کنم inactivity lock من پسوردش رو فرامش کردم ولی فعالش نکردم یعنی یه مدت پیش پسورد رو تغییر دادم حالا می خوام فعال کنم یادم رفته چه بکنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)