تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2279 از 3745 اولاول ... 1279177921792229226922752276227722782279228022812282228322892329237927793279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,781 به 22,790 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان سوال دارم خیلی فوری هست
    من خطم بیشتر از 4مگ پهنا باند نمیکشه تو چون پارس آنلاین داشتم میدونم
    حالا طرح شهاب بخوام بگیرم 5گیگ در ماه بعدا ببینن نویز داره خط رو 4 مگ محدود نمی کنن ؟؟
    وضع دانود شبانه چی میشه ؟
    العان دوستان پهنا باندشون 1-2-4-10 مگ هست شبا دانلود رو چند کیلوبایت هست؟؟؟
    منم خطم شدیدا نویز داره، تا 7-8 مگ بیشتر جواب نمی‌ده، چتد روز پیش که سرویس برقرار شد گفتن که نویز بالاست سرویس رو وصل نمی‌کنیم مگر با مسئولیت خودتون. البته من TPLink 8960 دارم که متخصص خطای بی کیفیته و خوشبختانه قطعی ندارم، حتی وقتی SNR رو تا 7 میارم پایین...

پهنای باند هم 10 مگه (شهاب)، تو بازه‌ی رایگان سرعت از سرور خارجی 250-260 هست (فیکس) و از سرور داخلی هرچقدر که خط بکشه.

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اسکریپ یا نرم افزاری سراغ ندارین که سره ساعت معین مودم رو ریست کنه؟
    من قبلا مبین نت داشتم یه روش داشت که متاسفانه یادم نمیاد
    با اینکه هم رو pc و هم رو گوشی نرم افزار محاسبه حجم و افراد کانکت به مودم دارم اما احساسم اینه بیشتر از مصرفم کم میشه!
    پیشاپیش ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

منم خطم شدیدا نویز داره، تا 7-8 مگ بیشتر جواب نمی‌ده، چتد روز پیش که سرویس برقرار شد گفتن که نویز بالاست سرویس رو وصل نمی‌کنیم مگر با مسئولیت خودتون. البته من TPLink 8960 دارم که متخصص خطای بی کیفیته و خوشبختانه قطعی ندارم، حتی وقتی SNR رو تا 7 میارم پایین...

پهنای باند هم 10 مگه (شهاب)، تو بازه‌ی رایگان سرعت از سرور خارجی 250-260 هست (فیکس) و از سرور داخلی هرچقدر که خط بکشه.

منم w9861 nd tp-link دارم وضع خط من خراب تره 4مگ بیشتر نمیکشه
    آسیاتک این مسخره بازی نداره که از سرور خلرجی دانلود کنی ترافیکش غیر رایگان شه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این وضع خطم تو پارس آنلاین بود snr 6-6.5
    برم تو آسیاتک بعید میدونم 10 مگ بکشه
    به نظرتون چیکار کنم کدوم طرح ها بگیرم ؟؟

ویرایش:
    مرکز مخابراتی ما ( شهید قدوسی تهران) واقع در خیابان ظفر تمام پورت ها بسته بین خودش و پارس آنلاین اونم بصورت محدود !!!!
    دیروز پیغام گذاشتم تو آسیاتک خودش مونده منطقه بالا شهر تهران پورت ندارن بررسی کردن دیدن اجازه نمیدن لعنت خدا بهشون
    شاتل هم تماس گرفتن بیشتر 1مگ سرویس ندارن بدن !!! موندم چه خاکی تو سرم بریزم
    Last edited by alireza3dshadow; 24-07-2015 at 14:28.

داره خودمونی میشه masoud002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من الان اینترنت اسیاتک دارم اگه بخوام از یک شرکت دیگه سرویس بگیرم باید کلا از اسیاتک انصراف بدم یا همینکه وقتی حجم تمام شد و دیگه تمدید نکردم کافیه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    بچه ها یک راهنمایی کنید دیشب از ساعت 5 تا 8 صبح که بازه رایگان سرویس 128 آسیاتک هست دانلود داشتم

ولی آسیاتک مثل ساعت 2 تا 5 صبح برام نیم بها حساب کرد ...

مودم رو ساعت 9 صبح خاموش روشن کردم و دیگه دانلودی نداشتم تا صبح
    حالا به نظر شما باید چکار کنم ؟ چطوری میشه به اونها ثابت کرد

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

دوستان آسیاتک بهتره یا های وب؟ از نظر پینگ و سرعت
    الان آسیاتک رو دیدم تعرفه شبانه رایگان داره! یعنی تعرفش که تغییر نکرده؟ چون الان اکثر شرکت های دزد اومدن نیم بها کردن دانلود شب رو. این اینطوری نیست؟
    ممنون میشم یکی راهنمایی کنه.

++
    من یه مودم قدیمی از سری Zhone داشتم برای شرکت پارس بوده... این مودم قابل استفاده هست اگر از اسیاتک سرویس بگیرم؟ یا باید همون مودمی که پایین سایتش نوشته بگیرم؟
    Last edited by Killzone2; 24-07-2015 at 18:27.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بچه ها یک راهنمایی کنید دیشب از ساعت 5 تا 8 صبح که بازه رایگان سرویس 128 آسیاتک هست دانلود داشتم
    ولی آسیاتک مثل ساعت 2 تا 5 صبح برام نیم بها حساب کرد ...
    مودم رو ساعت 9 صبح خاموش روشن کردم و دیگه دانلودی نداشتم تا صبح
    حالا به نظر شما باید چکار کنم ؟ چطوری میشه به اونها ثابت کرد
    یه اسکرین شات بگیر از صفحه networx و یه اسکرین شات از صفحه پنل آسیاتک و یه اسکرین شات از تنظیمات مودمت ، اون بخشی که کاربران آنلاین و استفاده کننده رو نشون میده که معمولا به اسم wireless clients نشون داده میشه ( در صورتی که فقط کامپیوتر یا لپ تاپ خودت کانکت بوده ) و در سایت 195 با فرستادن این مستندات و توضیحات مربوطه اش ، از آسیاتک شکایت کن و تا آخر پیگیر این قضیه باش تا این آشغالا حجمتو برگردونن و دست از دزدی بردارن...

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه اسکرین شات بگیر از صفحه networx و یه اسکرین شات از صفحه پنل آسیاتک و یه اسکرین شات از تنظیمات مودمت ، اون بخشی که کاربران آنلاین و استفاده کننده رو نشون میده که معمولا به اسم wireless clients نشون داده میشه ( در صورتی که فقط کامپیوتر یا لپ تاپ خودت کانکت بوده ) و در سایت 195 با فرستادن این مستندات و توضیحات مربوطه اش ، از آسیاتک شکایت کن و تا آخر پیگیر این قضیه باش تا این آشغالا حجمتو برگردونن و دست از دزدی بردارن...
    دیوار هاشا بلند عزیز،باید ثابت کنه تو اون ساعت فقط همون دستگاه که اطلاعات حجم مصرفیشو گذاشته فقط در حال استفاده از اینترنت بوده!
    بهترین راه استفاده از یه نرم افزار یا اسکریپیه که قبل و بعد ساعت رایگان مودمو ریست کنه،من قبلا با مبین نت همینکارو کردم و مشکل حجم دزدی برطرف شد،چون فک میکنم بعضی موقع ها سیستمشون قاطی میکنه و چون این باگ براشون منفعت داره اطلاع رسانی نمیکنن که حل بشه

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان اینترنت اسیاتک دارم اگه بخوام از یک شرکت دیگه سرویس بگیرم باید کلا از اسیاتک انصراف بدم یا همینکه وقتی حجم تمام شد و دیگه تمدید نکردم کافیه؟
    باید ابتدا از آسیا تک در خواست تخلیه پرت بدین که معمولا 72 ساعت طول میکشه،بعد از شرکت جدیدی که میخواین مشترکش شین درخواست رانژه که اونم اگه مرکزتون از نظر تعداد کاربر معمولی باشه 72ساعت طول میکشه
    دوستان آسیاتک بهتره یا های وب؟ از نظر پینگ و سرعت
    الان آسیاتک رو دیدم تعرفه شبانه رایگان داره! یعنی تعرفش که تغییر نکرده؟ چون الان اکثر شرکت های دزد اومدن نیم بها کردن دانلود شب رو. این اینطوری نیست؟
    ممنون میشم یکی راهنمایی کنه.

++
    من یه مودم قدیمی از سری Zhone داشتم برای شرکت پارس بوده... این مودم قابل استفاده هست اگر از اسیاتک سرویس بگیرم؟ یا باید همون مودمی که پایین سایتش نوشته بگیرم؟
    آسیاتک هم طرحهای شبانه نیم بها داره،بسته به سرعت و حجمی که میخواین طرح هارو مطالعه و مقایسه کنین

مودم هم الل قاعده نباید مشگلی داشته باشه،میتونین از هر سرویس دهنده ای اشتراک بگیرین با هر مودمی

11. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •