@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش شماره ی 3361 رو ساپورت میکنید؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش شماره ی 3361 رو ساپورت میکنید؟
سلام پیش شماره 3346 هم داستانی شده ها! دوساله بهونه پورت و بوخت و... میکنن حتی خود مخابرات! چند روز قبل از طریق سایت مخابرات گیلان شکایت کردم بهم زنگ زدن گفتن 33461 و 33462 و... رو درست کردیم فقط 33460 (خط خودم) پورت خالی نداریم!میگم چرا واسه اینم نمیذارید میگه چون سر کوچتون جا واسه پورت اضافی نیست مگه اینکه شهرداری اجازه بده تابلو اضافی کنارش بزنیم! الان باید چیکار کنم یعنی هیچ راهی نداره بخدا این وایمکس با این قیمتاش و سرعتش کمرمون رو شکوند.اگه بشه میخاستم سرویس نامحدود آسیاتک بگیرم
سلام خدمت دوستان منتقد یه نظر میخواستم بپرسم ازتون. من مشترک 3333 هستم تازگی هم با آشنای اول فسخ کردم دنبال یه ISP با پینگ پایین و دانلود رایگان شبانه هستم سرعتشم خیلی مهم نیست 70 80 باشه کافیه. نظرتون چیه؟
به مرکز 6 دو پیش شماره 3361 و 3366 تحت پوشش هست
از طریق وبسایتمون میتونید ثبت نام کنید و 15 ا 84 % تخفیف بگیرید
میدان گیل هم یه نماینده داریم میتونید برید حضوری ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرکز 4 هنوز راه اندازی نشده ، یکی از پیش شمارهاش 3344 هست که قراره تا تابستون فعال بشه
اندیشه سبز خزر
دوستان من اندیشه هستم، در مورد شرکت شاتل سوال داشتم سایتش رو الان هرچه تست میکنم اصلا باز نمیشه (؟!!). بیشتر کیفیت سرویس برام مهمه که قطع و وصل زیاد هم نداشته باشه خصوصا دو روز آخر هفته که تقریبا اندیشه سرویس نمیده ...
سرعت دانلود و ترافیک نیمه شب هم برام مهم نیست. پیشنهادتون چیه؟ خط 5 سابق هستم. مشکل نویز و غیره هم ندارم و مشکلات قطعا بخاطر یوزرهای زیاد اندیشه هست. کیفیت و ثبات شاتل یا چه شرکت دیگری مناسب هست؟
+
اگر شماره پشتیبانی اون شرکت هم دارین لطفا بگین![]()
Last edited by New Ray; 11-06-2015 at 17:36.
سلام
اسیا تک برنامه ای برا دادن خدمات به پیش شماره 4242 تو لاهیجان داره یا نه؟
سلام
کسی تو اندیشه افت سرعت نداره؟![]()
شما - های وب بخر با این شرایطی که گفتی برای شما بهترین گزینه هست .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)