شما قبلا تو خانواده ترایب منهدم شده URL بودید؟
شما قبلا تو خانواده ترایب منهدم شده URL بودید؟
من از وقتی URL تازه شروع کرده بود اونجا بودم Head Recruiter و Under-Cover Baron هم بودم. همین یکی دو هفته پیش با Merge ای که شد اومدم توی FEMA-R .
بابا ماشالا آموزش .... ! کارتون حرف نداره ....آخرشین![]()
با همین پسره نمیدونم اسمش چی بود یک حرکت های قرار هست بکنیم نظراتمون مثبت بود اگه دیدم این کاره نیست میام پیشت
این puky از همون اوول روی اعصاب من بود ...
همش مرده خوری بلده ....
قضیه این جوری بود...
من دیشب یه نیوک فرستادم روستای طرف رو کلیر کردم .. حدود سااعت4 کلیر شد ...
بعد صبح بلند شدم بزنم حمله کنم بگیرمش ولی گفتم بزار یه چند تا نیرو بفرستم که نکنه دوباره ساخته باشش...
بعد اشتباهی زدم ساپرت (نخند خواب بودم)
بعد همه ی نوبلام مردن به جز اخریش چون قبلا دیشب روش کار کرده بودم لویالتیش اومده بود پایین ..
برای اینکه اون نیرهام رو کشت ...اون اخریه زنده موند ...
من 4 تا فرستاده بودم که مطمن بگیرمش ( خودمم نمی دونم چرا 4 تا اخه با 2 دونه هم می شد )
اون هم لویالتیش رو اوورده بود پایین بعد یهو من گرفتمش با 1 نوبل من ...
بعد هم چند دقیقه بعد نوبل های دیگش رسیدن ...
که روستا رو گرتن..
این puky این جوری روستا رو ازم گرفت اشتباه خودم بود...
محمد بالاخره از مسافرت برگشتی؟ دیگه که خبری که از ما نمی گیری... خوبی؟
اوه اوه! عجب مرده خور نامردیه پس!
این "طرف" که میگی خود Puky هست؟من دیشب یه نیوک فرستادم روستای طرف رو کلیر کردم .. حدود سااعت4 کلیر شد ...من هم یکبار همچین اشتباهی کردم. البته خیلی بد نشد فقط 4 تا Nobleman از اعضای TMA ( همین VIRUS فعلی ) به فنا رفت.بعد اشتباهی زدم ساپرت (نخند خواب بودم)
کلی خندیدیم بهش!
دریافت شد
ولی داره میره زیر دست ویراستار(یکی اعلام کرده)اگر انجا نداد من تا انجا که سوادم قد داد اصلاح دیکته ای می کنم
باشه اگر نشد می تونی بیای با هم همکاری کنیم.
ژنرال وارد می شود![]()
اره خودم معتادش کردم
تا جایی که من دیدم اونا ریخته بودم سر یکی از متحدهاشون که دشمن شده بود الان توی مپ عباس فقط نقطه آبی پر رنگ دیده میشه
مونده کیو نوبل کنه
به این میگن بد شانسی
زد22 جان چه جالب تو هم مشکل منو داری (از نظر قاطی شدن اسم) منم اسمم رو نمیگم که با V A H I D و va2hid و #V A H I D# قاطی نشه
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)