تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2279 از 2376 اولاول ... 1279177921792229226922752276227722782279228022812282228322892329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,781 به 22,790 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من فقط دوست دارم دوم بشن بخورن به الاتحاد... تا ببینم چه گلی به سرشون میزنن.

الاتحاد همون تیمی که استقلال تو آزادی سوسکش کرده بود با شانس و کم دقتی بازیکنها نباخت. تو زمین خودشم که تا آخرین دقیقه ها باخته بود. با یه شوت از راه دور بازی رو 2 بر یک بردن. حالا ببینم لنگ بزرگ چیکار میخواد بکنه...
    من خیال میکردم بازی های دور بعد میفته سال بعد ولی بازی بعدی May 27 یعنی 16 روز دیگه اس
    چه شود!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض جان توشاك با استقلال به توافق نرسيد

مربى ولزى با مسئولان باشگاه استقلال به توافق نرسيد. در حاليكه صحبت از حضور احتمالى جان توشاك در استقلال بود به دليل عدم توافقات لازم اين امر ميسر نشد تا آبى هاى تهرانى به دنبال گزينه هاى ديگر خود بروند. در اين بين متسو و زاكرونى از ديگر كانديداهاى نشستن برروى نيمكت استقلال هستند كه البته هنوز هيچ توافقى با اين ۲ مربى هم حاصل نشده است. با اين حال تأكيد مدير استقلال به جذب يك مربى خارجى است تا اين وسط مربيان داخلى شانسى براى هدايت تيم آبى نداشته باشند.

IranSport.Net

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

منم خیلی خیلی دوس دارم بخورن به الاتحاد که بدونن تیم به چی میگن!

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

منم خیلی خیلی دوس دارم بخورن به الاتحاد که بدونن تیم به چی میگن!
    بابا شما ها چقدر بي انصافيد ...مي ترسم اگه بخورن به الاتحاد يه رقم کفاف نده دو رقمي بشن...!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

روزنامه گل امروز عجب تیتر باحالی زده :

جام ! به این پرسپولیس تشتک هم نمی دهند .

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من فقط دوست دارم دوم بشن بخورن به الاتحاد... تا ببینم چه گلی به سرشون میزنن.

الاتحاد همون تیمی که استقلال تو آزادی سوسکش کرده بود با شانس و کم دقتی بازیکنها نباخت. تو زمین خودشم که تا آخرین دقیقه ها باخته بود. با یه شوت از راه دور بازی رو 2 بر یک بردن. حالا ببینم لنگ بزرگ چیکار میخواد بکنه...
    منم خیلی خوشحال میشم بخورن به الاتحاد تا بعد از یه باخت سنگین دیگه هیچکدومشون نشن کارشناس که امیر نباید جباریو تعویض می کرد و.....
    حالا تصور کنین: ابوچراونه با اون شوتاش پشت محوطه جریمه توپ زیر پاشه و حقیقی هم توی دروازه وایساده.....(بقیش آسونه)
    فکر نکنم به روزنامه پیروزی بگن زرد اوناکه علنن دارن طرفداری می کنن و تیم رقیب رو تخریب می کنن.

(کسی می دونه این اونی کجاس پیداش نیس؟)

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

روزنامه گل امروز عجب تیتر باحالی زده :

جام ! به این پرسپولیس تشتک هم نمی دهند .
    تیتر روزنامه خودشونم اصل خنده بود. نوشته بود باز هم اشتباهات داوری باعث حذف پرسپولیس شد. نیم ساعت داشتم میخندیدم به این تیتر... کدوم اشتباه داوری... همه چیز که به نفع پرسپولیس بود. تازه دو تا بازیکن پاس رو هم اخراج کردن رفت...

بعد این مازیار زارع به نظر من باید محروم بشه. بازیکن تیم حریف مصدوم شده میره زیربغلشو میگیری بلندش میکنه. کجای دنیا یه بازیکن حق داره اینکارو با بازیکن حریف بکنه ؟ یه صحنه هم اومد توپ استپ کنه توپ 50 متر رفت هوا اونجا بود که یاد این شعار افتادم مازیار قایقران... بیچاره قایقران تنش تو گور میلرزه بازیکنی که استپ کردن بلد نیست رو بهش میگن قایقران...

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

تیتر روزنامه خودشونم اصل خنده بود. نوشته بود باز هم اشتباهات داوری باعث حذف پرسپولیس شد. نیم ساعت داشتم میخندیدم به این تیتر... کدوم اشتباه داوری... همه چیز که به نفع پرسپولیس بود. تازه دو تا بازیکن پاس رو هم اخراج کردن رفت...

بعد این مازیار زارع به نظر من باید محروم بشه. بازیکن تیم حریف مصدوم شده میره زیربغلشو میگیری بلندش میکنه. کجای دنیا یه بازیکن حق داره اینکارو با بازیکن حریف بکنه ؟ یه صحنه هم اومد توپ استپ کنه توپ 50 متر رفت هوا اونجا بود که یاد این شعار افتادم مازیار قایقران... بیچاره قایقران تنش تو گور میلرزه بازیکنی که استپ کردن بلد نیست رو بهش میگن قایقران...
    این که من می بینم ماست خیار قایقرانم نیست چه برسه به مازیار قایقران.

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

مهدي شيري با استقلال قرارداد يک ساله امضاء کرد.

در شرايطي که همگان منتظر شنيدن نام سرمربي جديد استقلال بودند مسئولان اين باشگاه مهدي شيري را به عنوان اولين خريد اين فصل خود معرفي کردند. گفتگوي شيري با خبرنگاران را در زيرمي خوانيد:

* با استقلال قرارداد امضاء کردي؟
    - بله، يک ساله
    * پس حضورت در استقلال قطعي است؟
    - بله، با خود آقاي واعظ صحبت کردم و قرارداد يک ساله امضاء کردم.
    * چه شد که به استقلال آمدي؟
    - خب، مسئولان پيشنهاد دادند و من هم قبول کردم، با توجه به شرايطي که پيش آمده خودم دوست داشتم بيايم.
    * نگران نيستي خاطره تلخ چند سال قبل که يک دوره بد را در استقلال پشت سرگذاشتي تکرار شود؟
    - خير، من با تجربه تر از سالهاي قبل شدم و دو سال خوب نيز در برق شيراز پشت سر گذاشتم. الان هم انگيزه بسياري دارم تا در استقلال موفق شوم.
    * ولي در خط هافبک ترافيک سنگيني وجود دارد؟
    - نگران نيستم، من کار خودم را مي کنم.
    *...راستي سرمربي تيمتان مشخص شده؟
    - خير، اگر هم شده من اطلاع ندارم

پيروز قرباني از تيم ملي کناره گيري کرد

کاپيتان تيم فوتبال استقلال تهران از تيم ملي کناره گيري کرد.

پيروز قرباني کاپيتان تيم فوتبال استقلال تهران صبح امروز و پس از گفتگو با افشين قطبي اردوي تيم ملي را ترک کرد.
    دليل اين تصميم قرباني مصدوميت او از ناحيه زانو بود و مقرر شد وي نزديک به يک هفته در تمرينات تيم ملي شرکت نکند تا به درمان پاي مصدوم خود بپردازد.
    تصميم گيري در خصوص بازگشت يا عدم بازگشت قرباني به تمرينات تيم ملي با افشين قطبي است.

تکلیف سرمربی استقلال امروز مشخص می‏شود

عضو هيات‌مديره استقلال از تشكيل جلسه تعيين‌كننده هيات‌مديره اين تيم و تصميم گيري در خصوص انتخاب سرمربي خبر داد.

نفريه عضو هيات‌مديره استقلال در گفت‌وگويي با خبرنگاران در رابطه با انتخاب سرمربي استقلال اظهار داشت: «در جلسه هيات‌مديره استقلال كه بعدازظهر امروز تشكيل خواهد شد در رابطه با انتخاب سرمربي استقلال حرف زده و تصميم‌گيري خواهيم كرد.»
    وي در ادامه افزود: «هيچ شخصي فعلا نمي‌تواند در مورد سرمربي جديد استقلال با قاطعيت حرف بزند چون اين موضوع بستگي به تصميم جمعي اعضاي هيات‌مديره دارد و در اين مورد نمي‌توان پيش گويي كرد.

منبع:برنا، فوتبال ایران

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

واعظ که شدیدا دنبال مربیه خارجیه .اسم برونو متسو رو هم شنیدم که ممکنه بیاد... ولی مربی خارجی تو استقلال سخت جواب میده یعنی تاحالا که اصلا جواب نداده...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •