من خیال میکردم بازی های دور بعد میفته سال بعد ولی بازی بعدی May 27 یعنی 16 روز دیگه اس
چه شود!!!!!!!!!!!
من خیال میکردم بازی های دور بعد میفته سال بعد ولی بازی بعدی May 27 یعنی 16 روز دیگه اس
چه شود!!!!!!!!!!!
مربى ولزى با مسئولان باشگاه استقلال به توافق نرسيد. در حاليكه صحبت از حضور احتمالى جان توشاك در استقلال بود به دليل عدم توافقات لازم اين امر ميسر نشد تا آبى هاى تهرانى به دنبال گزينه هاى ديگر خود بروند. در اين بين متسو و زاكرونى از ديگر كانديداهاى نشستن برروى نيمكت استقلال هستند كه البته هنوز هيچ توافقى با اين ۲ مربى هم حاصل نشده است. با اين حال تأكيد مدير استقلال به جذب يك مربى خارجى است تا اين وسط مربيان داخلى شانسى براى هدايت تيم آبى نداشته باشند.
IranSport.Net
منم خیلی خیلی دوس دارم بخورن به الاتحاد که بدونن تیم به چی میگن!
بابا شما ها چقدر بي انصافيد ...مي ترسم اگه بخورن به الاتحاد يه رقم کفاف نده دو رقمي بشن...!!!!منم خیلی خیلی دوس دارم بخورن به الاتحاد که بدونن تیم به چی میگن!
روزنامه گل امروز عجب تیتر باحالی زده :
جام ! به این پرسپولیس تشتک هم نمی دهند .
منم خیلی خوشحال میشم بخورن به الاتحاد تا بعد از یه باخت سنگیندیگه هیچکدومشون نشن کارشناس
که امیر نباید جباریو تعویض می کرد و.....
حالا تصور کنین: ابوچراونه با اون شوتاش پشت محوطه جریمه توپ زیر پاشه و حقیقی هم توی دروازه وایساده.....(بقیش آسونه)
فکر نکنم به روزنامه پیروزی بگن زرد اوناکه علنن دارن طرفداری می کنن و تیم رقیب رو تخریب می کنن.
(کسی می دونه این اونی کجاس پیداش نیس؟)
تیتر روزنامه خودشونم اصل خنده بود. نوشته بود باز هم اشتباهات داوری باعث حذف پرسپولیس شد. نیم ساعت داشتم میخندیدم به این تیتر... کدوم اشتباه داوری... همه چیز که به نفع پرسپولیس بود. تازه دو تا بازیکن پاس رو هم اخراج کردن رفت...
بعد این مازیار زارع به نظر من باید محروم بشه. بازیکن تیم حریف مصدوم شده میره زیربغلشو میگیری بلندش میکنه. کجای دنیا یه بازیکن حق داره اینکارو با بازیکن حریف بکنه ؟ یه صحنه هم اومد توپ استپ کنه توپ 50 متر رفت هوا اونجا بود که یاد این شعار افتادم مازیار قایقران... بیچاره قایقران تنش تو گور میلرزه بازیکنی که استپ کردن بلد نیست رو بهش میگن قایقران...
این که من می بینم ماست خیار قایقرانم نیست چه برسه به مازیار قایقران.![]()
مهدي شيري با استقلال قرارداد يک ساله امضاء کرد.
در شرايطي که همگان منتظر شنيدن نام سرمربي جديد استقلال بودند مسئولان اين باشگاه مهدي شيري را به عنوان اولين خريد اين فصل خود معرفي کردند. گفتگوي شيري با خبرنگاران را در زيرمي خوانيد:
* با استقلال قرارداد امضاء کردي؟
- بله، يک ساله
* پس حضورت در استقلال قطعي است؟
- بله، با خود آقاي واعظ صحبت کردم و قرارداد يک ساله امضاء کردم.
* چه شد که به استقلال آمدي؟
- خب، مسئولان پيشنهاد دادند و من هم قبول کردم، با توجه به شرايطي که پيش آمده خودم دوست داشتم بيايم.
* نگران نيستي خاطره تلخ چند سال قبل که يک دوره بد را در استقلال پشت سرگذاشتي تکرار شود؟
- خير، من با تجربه تر از سالهاي قبل شدم و دو سال خوب نيز در برق شيراز پشت سر گذاشتم. الان هم انگيزه بسياري دارم تا در استقلال موفق شوم.
* ولي در خط هافبک ترافيک سنگيني وجود دارد؟
- نگران نيستم، من کار خودم را مي کنم.
*...راستي سرمربي تيمتان مشخص شده؟
- خير، اگر هم شده من اطلاع ندارم
پيروز قرباني از تيم ملي کناره گيري کرد
کاپيتان تيم فوتبال استقلال تهران از تيم ملي کناره گيري کرد.
پيروز قرباني کاپيتان تيم فوتبال استقلال تهران صبح امروز و پس از گفتگو با افشين قطبي اردوي تيم ملي را ترک کرد.
دليل اين تصميم قرباني مصدوميت او از ناحيه زانو بود و مقرر شد وي نزديک به يک هفته در تمرينات تيم ملي شرکت نکند تا به درمان پاي مصدوم خود بپردازد.
تصميم گيري در خصوص بازگشت يا عدم بازگشت قرباني به تمرينات تيم ملي با افشين قطبي است.
تکلیف سرمربی استقلال امروز مشخص میشود
عضو هياتمديره استقلال از تشكيل جلسه تعيينكننده هياتمديره اين تيم و تصميم گيري در خصوص انتخاب سرمربي خبر داد.
نفريه عضو هياتمديره استقلال در گفتوگويي با خبرنگاران در رابطه با انتخاب سرمربي استقلال اظهار داشت: «در جلسه هياتمديره استقلال كه بعدازظهر امروز تشكيل خواهد شد در رابطه با انتخاب سرمربي استقلال حرف زده و تصميمگيري خواهيم كرد.»
وي در ادامه افزود: «هيچ شخصي فعلا نميتواند در مورد سرمربي جديد استقلال با قاطعيت حرف بزند چون اين موضوع بستگي به تصميم جمعي اعضاي هياتمديره دارد و در اين مورد نميتوان پيش گويي كرد.
منبع:برنا، فوتبال ایران
واعظ که شدیدا دنبال مربیه خارجیه .اسم برونو متسو رو هم شنیدم که ممکنه بیاد... ولی مربی خارجی تو استقلال سخت جواب میده یعنی تاحالا که اصلا جواب نداده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)