تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2278 از 2608 اولاول ... 12781778217822282268227422752276227722782279228022812282228823282378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,771 به 22,780 از 26073

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

20 گیگ هم هدیه دادن. فکر کنم این به همه باشه.

داره خودمونی میشه Superist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

سلام

امروز نمی دونم چه اتفاق یا معجزه ای شد که اجازه داد با شماره موبایلم که پیش از این قبول نمی کرد اکانت بسازم و وارد حساب کاربری بشم. اما دو سوال:

1- آدرسی که من اکانت ساختم و وارد اکانتم میشه اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیا شما هم از همین آدرس وارد میشید و بعد روی دکمه سبز "مخابرات من" می زنید و وارد حساب کاربریتون می شید؟

2- من وارد قسمت گزینه "اینترنت" بعد روی "مشاهده ریز مصرف" می زنم تا ببینم مصرفم بعد از سه روز تبدیل از 256 به 1 چطوره؛ ولی تاریخ روز ماه سال رو که تغییر می دم هیچ نتیجه ای نمایش نمی ده. و وقتی روی گزینه "مشاهده وضعیت سرویس" می زنم تصویر پایین رو میاره که قسمت قرمز رنگ رو اینطوری نشون می ده. می بینید که قسمت قرمز رنگ نوشته 102 مگابایت مصرف شده و اون خط باریک نوشته حجم باقیمانده 1 مگ . پایین تصویر هم که واضح است. من این قسمت رو نمی فهمم یعنی چی یا این قسمت برای من ناقص و اشتباه کار می کنه. اگر تجربه ای از این تنظیم دارید ممنون که به من جواب می دهید .

داره خودمونی میشه Superist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

سلام

من در پنلم به "سابقه های کاربری" و سپس به "سرویس های خریداری شده" رفتم و تاریخ 1398/02/31 رو به عنوان خرید و تغییر سرعت از 256 قدیمی نامحدود به سرویس 1 مگابایت استاندارد غیر حجمی مشخص کرده. در حالیکه من در تاریخ 1398/03/10 متوجه افزایش سرعت شدم و بین روز 31 اردیبهشت تا شب ساعت 9 و 10 روز 10 خرداد (چیزی حدود 11 روز) سرعت من مثل قدیم بود و من از سرعت و حجم طرح جدید استفاده نکردم.

سوال دیگه اینکه این تاریخ 1398/02/31 که در بالا در مسیری که گفتم نوشته تاریخی هست که حجم مصرف من به پایان می رسه؟ اگر استفاده نکنم و مثلا 20 گیگ بمونه حجم من می سوزه یا به شارژ ماه بعد منتقل و اضافه میشه؟ و اینکه اگر من زودتر از این تاریخ 31 هر ماه تمام حجم رو مصرف کنم (مثلا هفت روز دیگه در روز 20 همین ماه خرداد که الان هستیم) تا روز 31 خرداد سرعت من به 128 کاهش پیدا می کنه و در روز 31 بطور خودکار حجم من شارژ و دوباره سرعت من به مثل قبل (سرعت من 1 مگ هست) میشه؟

ممنون از راهنمایی و کمک شما
    Last edited by Superist; 03-06-2019 at 23:40.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام

من در پنلم به "سابقه های کاربری" و سپس به "سرویس های خریداری شده" رفتم و تاریخ 1398/02/31 رو به عنوان خرید و تغییر سرعت از 256 قدیمی نامحدود به سرویس 1 مگابایت استاندارد غیر حجمی مشخص کرده. در حالیکه من در تاریخ 1398/03/10 متوجه افزایش سرعت شدم و بین روز 31 اردیبهشت تا شب ساعت 9 و 10 روز 10 خرداد (چیزی حدود 11 روز) سرعت من مثل قدیم بود و من از سرعت و حجم طرح جدید استفاده نکردم.

سوال دیگه اینکه این تاریخ 1398/02/31 که در بالا در مسیری که گفتم نوشته تاریخی هست که حجم مصرف من به پایان می رسه؟ اگر استفاده نکنم و مثلا 20 گیگ بمونه حجم من می سوزه یا به شارژ ماه بعد منتقل و اضافه میشه؟ و اینکه اگر من زودتر از این تاریخ 31 هر ماه تمام حجم رو مصرف کنم (مثلا هفت روز دیگه در روز 20 همین ماه خرداد که الان هستیم) تا روز 31 خرداد سرعت من به 128 کاهش پیدا می کنه و در روز 31 بطور خودکار حجم من شارژ و دوباره سرعت من به مثل قبل (سرعت من 1 مگ هست) میشه؟

ممنون از راهنمایی و کمک شما
    بله حجمتون میسوزه مگر اینکه حجم اضافه خریداری کرده باشید
    سر ماه هم حجمتون مجدد شارژ میشه اگر پس پرداخت هستید
    اون ۱۱ روز هم سیستمشون مشکل داشته سرعت شما زیاد نشده بوده
    ولی از خرداد این کار رو انجام دادند

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

5. 2 کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این هدیه ای که دادن خیلی جالبه.
    اول حجم عادی سرویس مصرف میشه بعد هدیه مصرف میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سرویس نا محدودمو توی تهران حجمی کردن میشه شکایت کرد؟بعد کیفیتش به شدت افت کرده. سرعتش رو میشه تغییر داد؟
    Last edited by jjjan; 04-06-2019 at 12:55.

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی سوال ما رو جواب میده
    سلام
    مخابرات به من میگه خطتت خیلی نویز داره و کشش 2 مگ رو به زور داره ، اگر isp رو تغییر بدم باز هم همین 2 مگ رو میگرم یا مخابراتیه داره خالی میبنده ؟ تو مودم ماکزیمم کشش خط رو زده 1500 مگابیت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یکی سوال ما رو جواب میده
    خب اگه مودم هم حرف مخابرات رو تائید می کنه دیگه جای شک و شبهه نمی مونه.
    شرکت دیگه هم برین خیلی فرق نمی کنه. یه مختصری بالا پایین میشه.
    ممکنه بشه 2.5 مگ

10. این کاربر از rioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

سرویس نا محدودمو توی تهران حجمی کردن میشه شکایت کرد؟بعد کیفیتش به شدت افت کرده. سرعتش رو میشه تغییر داد؟
    آره داداش زنگ بزن 195. من شکایت کردم، حجمم رو دو برابر کردن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

سلام

امروز نمی دونم چه اتفاق یا معجزه ای شد که اجازه داد با شماره موبایلم که پیش از این قبول نمی کرد اکانت بسازم و وارد حساب کاربری بشم. اما دو سوال:

1- آدرسی که من اکانت ساختم و وارد اکانتم میشه اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیا شما هم از همین آدرس وارد میشید و بعد روی دکمه سبز "مخابرات من" می زنید و وارد حساب کاربریتون می شید؟

2- من وارد قسمت گزینه "اینترنت" بعد روی "مشاهده ریز مصرف" می زنم تا ببینم مصرفم بعد از سه روز تبدیل از 256 به 1 چطوره؛ ولی تاریخ روز ماه سال رو که تغییر می دم هیچ نتیجه ای نمایش نمی ده. و وقتی روی گزینه "مشاهده وضعیت سرویس" می زنم تصویر پایین رو میاره که قسمت قرمز رنگ رو اینطوری نشون می ده. می بینید که قسمت قرمز رنگ نوشته 102 مگابایت مصرف شده و اون خط باریک نوشته حجم باقیمانده 1 مگ . پایین تصویر هم که واضح است. من این قسمت رو نمی فهمم یعنی چی یا این قسمت برای من ناقص و اشتباه کار می کنه. اگر تجربه ای از این تنظیم دارید ممنون که به من جواب می دهید .

سلام به 195 زنگ زدید؟

خیلی عجیبه چرا حجمی براتون نمونده؟

13. این کاربر از mohsenP3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •