ای بابا چرا نمیزارید پست های من توی سایت نشون داده بشه!گل بگیرید این مدیریت مزخرفتونو
پیامهامو که نمیذارید هیچی میخوام به مدیر سایت PM بدم میگه شما باید حداقل 10 پست تو تالار داشته باشید!!!
وقتی پست های منو رو سایت نمیزارید ............![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ای بابا چرا نمیزارید پست های من توی سایت نشون داده بشه!گل بگیرید این مدیریت مزخرفتونو
پیامهامو که نمیذارید هیچی میخوام به مدیر سایت PM بدم میگه شما باید حداقل 10 پست تو تالار داشته باشید!!!
وقتی پست های منو رو سایت نمیزارید ............![]()
آره دقیقا
شاتل تنها شرکتیه که به یو فو ها ای دی اس ال میده
اونم با شبانه رایگان
با سرعت 0 صفر صفر صفر
چه کیفی میکنم ما واقعا
هر کی ای دی اس ال نداره بیاد شاتل بگیره
آخر سرعته تو شبا
قشنک سرعت رو میزنه صفر
دیال آپ به صرفه تره
مودم من که asus 602 هست و از قبل دارم دیگه فکر نکنم مودم نیاز باشه بخریم که![]()
!!
کارشناسای شاتل رو باید جایزه نوبل+مدال افتخار در کمک رسانی داد![]()
دوست عزیز، واسه همه ما هم در شروع عضویت وضعمون مثل شما بود.
تا وقتی که پستهات از 10-20 بالاتر نره وضع همینه و پستهات با تاخیر زیادی تایید میشه.
به زودی و با دادن چند تا پست دیگه مشکلت حل میشه...![]()
دوستان بازهم میگم برا درست شدن وضعیت رپیدشیر در ساعات اولیه شب بهترین راه استفاده از شبکه خصوصی مجازیه!
میدونید که منظورم چیه؟برا حذف نشدن پستم مجبورم اینطور بنویسم.
من بدون استفاده از شبکه خصوصی مجازی با eco128 در شرایط فعلیدانلودم از 1200 مگابایت به 500 رسیده بود ولی الان تونستم با این روش به 1000 مگابایت برسونمش که با این وضعیت خراب شاتل باز هم جای شکرش باقیه
البته این روش تا زمانی خوبه که تانلینگ L2TP , PPTP توسط شاتل بسته نشه!
این تاپیک هرچند جای خوبی برای تبادل اطلاعات بین دوستانه که بتونن مشکلاتشونو با شاتل تا حدی حل کنن ولی نفعش بیشتر برای شاتله.
ما تازه راه حل یه مشکلو پیدا میکنیم چند روز بعد آقایون شاتل از همین راه حل بر علیه خود ما استفاده میکنن!!![]()
جدی جدی رپید رو بستن؟
اینجوری که همه مشترکاشو از دست میده؟
+
منظورت --- بید؟
واسه همه دانلود شبانه نصف شده؟
دیشب 600 و خورده ای مگ دانلود داشتم.
آقا يك سوال بسيار مهم دارم، لطفا سريع تر جواب بدين، ممنون
من امروز رفتم ADSL رو 3 گيگ شارژ كنم ( توي يك هفته مقدار حجمم تموم شد و مجبور شدم دوباره شارژ كنم )
رفتم شارژ كردم و پول رو دادم
الان كه اومدم خونه، ميرم توي سايت خود ISP تا مقدار اعتبارم رو ببينم، زده 250 مگابايت !! يعني 2 گيگ و 750 مگابايت رو ندادن !!!
بعدش زنگ زدم شركت، ميگه كه اين به اين صورت هستش كه وقتي اين 250 تا تموم بشه، 250 تا ديگه مياد !!! مسخره كرده نه ؟!
ميشه بگين همچين چيزي درسته يا نه ؟
اگه غلطه برم شركتش هوچيگري كنم ! مادر نزاييده سر ستارخان كلاه بزاره !
ممنون !
من زیاد برام پیش اومده که ترافیکم تمام بشه و مجبور بشم ترافیک بخرم ولی هیچ وقت اینطور نبوده
مثلا اگه 1 گیگ میخریدم همون موقع سرویسم 1 گیگ شارژ میشد البته من همیشه آنلاین ترافیک خریدم
شاید این قانون جدید باشه
شما چجوری شارژ کردی ؟ رفتی بانک؟
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)