دوست عزیز
من رفتم واسه خرید زده تعدادیکی منظورش 1دونست یا یک بسته دوتایی
شمانظرت چیه؟
دوست عزیز
من رفتم واسه خرید زده تعدادیکی منظورش 1دونست یا یک بسته دوتایی
شمانظرت چیه؟
بچه ها حالا که اسلیم -- شده هنوز قیمت ها پایین نیومد؟
بهادور خان نه هنوز اسلیم هـــک شده و نه هنوز قیمتا تغییری کرده،فقط سری فت روز به روز داره گرونتر میشه
نه مثل اینکه ه . ک شد. به این سایت دقت کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حاجی اگه هـــک شده بود که الان من اولین نفر داشتم کنسول رو هــــک میکردم،این لینک هم که دادی یه فروشگاه ایرانیه که درایو اسلیم رو با درایو سری فت عوض میکنه و میفروشه...........
که در اینصورت دستگاه 3 ماه بیشتر عمر نمیکنه.........
کسی میدونه داشبورد ها و مادربورد های جدید Jtag شدند یا نه ؟
من این رو دیدم ولی خیلی توضیح در بارش نداده :
دوست عزیز من نظری در این مورد ندارم ولی به نظرم عجیبه با یو اس بی
حالا شما یه نگاهی به این سایت بنداز تماس با مدیری چیزی پیدا کردی بهتره از خودشون سوال کنید من که چیزی به چشمم نخورد
به این آدرس
اگر خریدی چیز خوبی بود بگو (برا من که نه من خودم می خوام باطری قلمی شارژی بگیرم اما نه از این ها چون به نظرم اگر برق بخواد از کنسول یا کامپیوتر بکشی (غیر قانونی) اصلا کار جالبی نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
قدیمیه که سهیل جون !!
Wave یکی از پارت های امنیتی ای هست که روی دیسک های بازی توسط ماکروسافت کار گذاشته میشه. AP یا Anty Piracy هم یکی از Certificate های امنیتی یا همون امضا دیجیتال داشبورد هست که توسط Run کردن بازی های کپی شده فعال میشه.
راه تشخیص راحتی نداره . باید باز بشه.
شما از کجا فهمیدی که دسته ای که خریدی تقلبی هست ؟!
فرقشون تو بی معرفتی فروشنده هاست !!
دسته هایی رو از روی کنسول های بنده خداهایی که میخوان پول گزافی پای کنسول بدن رو بر میدارن و به اسم اصل میفروشن 60 تومن.
دسته هایی که Pack هستن و در واقع اونها هم اصل هستن رو میدن 50 تومن.
دسته های 60 تومنی باطری هم ندارن و توی یک نایلن عرضه میشن.
البته دسته های 60 تومنی دیگه ای هم داریم که به اصطلاح NEW بهش میگن چون طرح Slim هستن.
==============================
ببینم کی گفته با شبکه کردن Xbox میشه تو اینترنت چرخ زد !!؟؟؟
چرا شماها دنبال همچین چیزای عجیبی هستین؟؟؟!!!بهترین باتری برای ایکس باکس همون play & charge kit خودشه که من 13ت خریدم و واقعا ام عالیه...اینجا ام هستش میتونین ببینینش...
شما باطری های Energizer و Duracell رو یبار تست کنید دیگه به P&C kit نمیگید عالی !!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)