تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2276 از 3347 اولاول ... 1276177621762226226622722273227422752276227722782279228022862326237627763276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,751 به 22,760 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

2600 ایرانسل
    تست نزدیک 2 BTS مختلف

2. 8 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aalliirraazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آپلود چی میگه
    کدوم شهر؟ داخلیه؟
    تبریز - آره داخلیه... با مودم E3372

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سایت جالبیه. تا حالا تونستی با مشخصاتی که می خواد جای دکلی رو پیدا کنید؟
    من نتونستم
    mcc برای ایران 432 { کد کشور موبایل mobile country code)
    و mnc برای ایرانسل 35 هست ( کد شبکه موبایل mobile network code )

این سایت خیر، برای منم جواب نداد ولی سایت های مشابه هستن که گاها جواب میدن، هرچند اونا هم خیلی دقیق نیستند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

درود
    چطوری میتونم جای دقیق دکلی که ازش استفاده میکنم رو پیدا کنم؟میخوام بدونم دقیقا کجا است؟

Sent from my hi6210sft using Tapatalk

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

معمولا شبها اینجوری میشه. نه. پایداره کاهشش.

درود.
    فاز چهار.
    اگر مثلا یهو از سرعت 200 می یاد رو 700 و مثلا 1 ساعت می مونه و دوباره ناگهانی میره رو 2000 یکم مشکوکه و به اپراتور به نظرم بگید
    ولی اگر نه کاهش سرعته و ناگهانی نیست و رو سرعت خاصی ( مثلا 700 ) نیست احتمالا از زیاد شدن یوزر هست

7. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه megax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پیام حذف شود.
    Last edited by megax; 31-07-2016 at 13:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

همون فرض اول درسته (قرمزه)
    ===========
    یکماه قبل بسته ی یکساله ی 12 گیگ روی گوشی پسرم فعال کردم باقیمونده ی شارژ رو هم بسته ی 3 گیگ یکماهه
    جالبه حالا که بسته ی یکماهه تموم شده خبری از بسته ی یکساله نیست اما توی تاریخچه درج شده. ایرانول هم زیر بار نرفت منم حال بحث الکی ندارم بی خیالش شدم بسته ی سالانه ی جدید براش گرفتم
    خلاصه مراقب باشین از این اتفاقهای عجیب براتون نیفته
    شما ممکنه بسته یک ساعته رو اشتباهی انتخاب کرده باشین وگرنه اگه بسته یک ساله انتخاب کرده باشین فقط در صورتی که حجمش رو مصرف کرده باشید از بین میره.چون اولویت همیشه با بسته کوتاه مدت تر هست.

دزدی یا سیستم جدید ایرانسل یا هیچ کدام اشتباه یا بدشانسی خودمه؟
    دیشب ساعت 2 اینترنت نامحدود 3 ساعته فعال کردم و تا ساعت 3 منتظر موندم و چند بار مودم رو خاموش روشن کردم اما فعال نشد و 2000 تومن هم کم نکرد. مودم و کامپیوتر رو خاموش کردم تا خود به خود فعال نشه. الان مودم رو روشن کردم: دیدم ساعت 3:24 تازه پیامک فعال سازیش اومده، خودش بدون خاموش و روشن کردن مودم فعال شده و 2000 تومن رو هم کم کرده.
    اگه اشتباه نکنم قبلآ که مودم رو خاموش می کردیم، دیگه خودبه خود فعال نمیشد. تاریخ انقضاش هم همون ساعت روز بعد بود.
    به 700 زنگ زدم میگه شما باید تا 8 صبح منتظر می موندید تا فعال بشه. ساعت 8 صبح هم مهلتش تمامه. تازه دویست تومن هم اینجا ضرر کردم.
    ==========
    با این توجیه در آینده میتونند همه بسته هارو مثلآ ساعت هفت و پنجاه و نه دقیقه صبح خود به خود فعال کنند و ساعت هشت هم تمامش کنند.
    بهتره همیشه با برنامه ایرانسل من این بسته هارو تهیه کنید بجای کد.اگه یه بسته رو بخرید مثلن 3 ساعته و فقط یه ساعتش قابل مصرف باشه باید منتقل بشه به روز بعد دو ساعت باقیمونده اش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

بهتره همیشه با برنامه ایرانسل من این بسته هارو تهیه کنید بجای کد.اگه یه بسته رو بخرید مثلن 3 ساعته و فقط یه ساعتش قابل مصرف باشه باید منتقل بشه به روز بعد دو ساعت باقیمونده اش.
    من با برنامه ایرانسل من بسته رو خریدم. اصلآ با کد سه ساعته نامحدود نمیشه. موقعی هم که فعال شده مودم خاموش بوده در حالی که قبلآ موقع خاموشی مودم هیچ وقت فعال نمیشد.
    در ضمن برای من سابقه داشته که سه ساعته رو به جای ساعت پنج، ساعت هفت و نیم فعال کرده و همون روز تمام شده با این تفاوت که اون موقع مودم رو خاموش نکرده بودم.
    باز هم میگم دفعات قبل شروعش از موقعی بود که مودم رو خاموش و روشن می کردم و اگه نرم افزارشون مشکل پیدا می کرد و مودم خاموش بود، اصلآ شروع نمی شد.
    تو صفحات قبل هم بقیه هم گفته بودند که اگه فعال نشد، مودم رو خاموش کنیم تا بدون اطلاع ما فعال نشه.
    به خاطر همین من مودمم رو حدود بیست دقیقه قبلش خاموش کرده بودم و تا آخرین لحظه که با مای ایرانسل چک کردم، نه مبلغ کسر شده بود و نه اینترنتش فعال شده بود.
    فقط امیدوارم دیگه همچین مشکلی پیش نیاد وگرنه......

11. 2 کاربر از koodak11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دیشب من یه بسته سه ساعته نامحدود از برنامه myirancel گرفتم. 2 هزارتومن از اعتبارم کم شد ولی پیامکی برای فعال شدن نیومد و بسته ای هم اضافه نشد. امروز زنگ زدم به 700 شمارمو چک کرد گفت حق با منه و مساله رو به بخش فنی منتقل میکنه تا 48 ساعت آینده شارژم برگرده. این بار سوم هست که برای من این وضعیت پیش اومده و گفتم اینبار رو پیگیری کنم بیبینم چی میشه هرچند امیدی ندارم

13. این کاربر از afshin75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دیشب من یه بسته سه ساعته نامحدود از برنامه myirancel گرفتم. 2 هزارتومن از اعتبارم کم شد ولی پیامکی برای فعال شدن نیومد و بسته ای هم اضافه نشد. امروز زنگ زدم به 700 شمارمو چک کرد گفت حق با منه و مساله رو به بخش فنی منتقل میکنه تا 48 ساعت آینده شارژم برگرده. این بار سوم هست که برای من این وضعیت پیش اومده و گفتم اینبار رو پیگیری کنم بیبینم چی میشه هرچند امیدی ندارم
    برای من هم دیشب این مشکل پیش اومد ولی پیامکش یک ساعت و نیم بعد از خریدن و حدود بیست دقیقه بعد از خاموشی مودمم اومده و خبر نداشتم . به 700 هم که زنگ زدم قبول نکردند.
    Last edited by koodak11; 30-07-2016 at 16:00.

15. این کاربر از koodak11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •