2600 ایرانسل
تست نزدیک 2 BTS مختلف
![]()
2600 ایرانسل
تست نزدیک 2 BTS مختلف
![]()
تبریز - آره داخلیه... با مودم E3372
این سایت خیر، برای منم جواب نداد ولی سایت های مشابه هستن که گاها جواب میدن، هرچند اونا هم خیلی دقیق نیستند
درود
چطوری میتونم جای دقیق دکلی که ازش استفاده میکنم رو پیدا کنم؟میخوام بدونم دقیقا کجا است؟
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
اگر مثلا یهو از سرعت 200 می یاد رو 700 و مثلا 1 ساعت می مونه و دوباره ناگهانی میره رو 2000 یکم مشکوکه و به اپراتور به نظرم بگید
ولی اگر نه کاهش سرعته و ناگهانی نیست و رو سرعت خاصی ( مثلا 700 ) نیست احتمالا از زیاد شدن یوزر هست
پیام حذف شود.
Last edited by megax; 31-07-2016 at 13:46.
شما ممکنه بسته یک ساعته رو اشتباهی انتخاب کرده باشین وگرنه اگه بسته یک ساله انتخاب کرده باشین فقط در صورتی که حجمش رو مصرف کرده باشید از بین میره.چون اولویت همیشه با بسته کوتاه مدت تر هست.
بهتره همیشه با برنامه ایرانسل من این بسته هارو تهیه کنید بجای کد.اگه یه بسته رو بخرید مثلن 3 ساعته و فقط یه ساعتش قابل مصرف باشه باید منتقل بشه به روز بعد دو ساعت باقیمونده اش.
من با برنامه ایرانسل من بسته رو خریدم. اصلآ با کد سه ساعته نامحدود نمیشه. موقعی هم که فعال شده مودم خاموش بوده در حالی که قبلآ موقع خاموشی مودم هیچ وقت فعال نمیشد.
در ضمن برای من سابقه داشته که سه ساعته رو به جای ساعت پنج، ساعت هفت و نیم فعال کرده و همون روز تمام شده با این تفاوت که اون موقع مودم رو خاموش نکرده بودم.
باز هم میگم دفعات قبل شروعش از موقعی بود که مودم رو خاموش و روشن می کردم و اگه نرم افزارشون مشکل پیدا می کرد و مودم خاموش بود، اصلآ شروع نمی شد.
تو صفحات قبل هم بقیه هم گفته بودند که اگه فعال نشد، مودم رو خاموش کنیم تا بدون اطلاع ما فعال نشه.
به خاطر همین من مودمم رو حدود بیست دقیقه قبلش خاموش کرده بودم و تا آخرین لحظه که با مای ایرانسل چک کردم، نه مبلغ کسر شده بود و نه اینترنتش فعال شده بود.
فقط امیدوارم دیگه همچین مشکلی پیش نیاد وگرنه......
دیشب من یه بسته سه ساعته نامحدود از برنامه myirancel گرفتم. 2 هزارتومن از اعتبارم کم شد ولی پیامکی برای فعال شدن نیومد و بسته ای هم اضافه نشد. امروز زنگ زدم به 700 شمارمو چک کرد گفت حق با منه و مساله رو به بخش فنی منتقل میکنه تا 48 ساعت آینده شارژم برگرده. این بار سوم هست که برای من این وضعیت پیش اومده و گفتم اینبار رو پیگیری کنم بیبینم چی میشه هرچند امیدی ندارم
برای من هم دیشب این مشکل پیش اومد ولی پیامکش یک ساعت و نیم بعد از خریدن و حدود بیست دقیقه بعد از خاموشی مودمم اومده و خبر نداشتم . به 700 هم که زنگ زدم قبول نکردند.
Last edited by koodak11; 30-07-2016 at 16:00.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)