دادا من 19 ماهه دارم خدمت میکنم نمیگم چند ماه بعد خدمت میریزن گفتم همیشه 4 یا 5 برج میریختن چرا الان که 6 تیرماهه نریختن؟
دادا من 19 ماهه دارم خدمت میکنم نمیگم چند ماه بعد خدمت میریزن گفتم همیشه 4 یا 5 برج میریختن چرا الان که 6 تیرماهه نریختن؟
همه ی دوره کدها 60 روزه هست اگه حتی آموطشی نداشته باشن بدن تو روزهای آخر میرین یجا همکاری یا بیگاری یا یجا میشینین تا ظهر بعدشم میرین آسایشگاه واسه استراحت باز بعد از ظهر تا 7 کلاس.یکشنبه ها هم رزم شبانه دارین.ولی یه جمله هس که میگه چون میگذرد غمی نیست....
ما تو آموزشگاهمون معاف از رزم ها هم رژه میفتن و هم تیراندازی رفتن، فقط چند نفر که از نظر رونی مشکل داشت رو نبردن.
در یگان هم افراد زیادی رو در نیروی انتظامی داشتیم که معاف از رزم بودن ولی پست می دادن.
واسه منم نوشته "جهت ادامه خدمت" رسته ام عمرانه.پس ستوان سومم؟(لیسانس ام)
کسی از این مرکز پشتیبانی شهید امانی اطلاعی داره؟چجور جاییه؟چه کاری به ما میدن؟
ممنون
سلام خدمت اساتید محترم لطفا یکی راهنمایی کنه سپاه در چه ماههایی نیرو میگیره؟ آیا داشتن غیبت تاثیری در سپاه افتادن داره یا نه؟البته با بسیج فعال دو سال
سلام بچه ها
یکی از دوستام میتونه اگه خدا بخواد واسم نیروی هوایی پذیرش بگیره
تاریخ اعزامم 1شهریور هست
من قبل از این مورد به یه بنده خدایی دیگه کپی برگ سبز دادم واسه پذیرش سپاه.
بنظرتون به اشنای دوستم بگم واسه پذیرش نیروی هوایی؟
مشکلی پیش نمیاد؟
خواهش میکنم اگرکسی اطلاعی داره جواب بده.![]()
دوستان من ی پسرخاله دارم مادرش رحمت خدا رفت سال پیش .همه خواهراش و تک برادرش ازدواج کردن. فقط خودشه و پدرش که ۷۶ سال سن داره. تا بهمن لیسانسش تمومه.
میخواستم بدونم میتونه معاف بشه؟
پست میدادن یعنی چکار میکردن ؟
یعنی معاف از رزم ها رو اسلحه میدادن ؟
سلام
دوستان دهم باید واسه ادامه خدمت برم لویزان
میشه گوشی را مخفیانه داخل برد؟
اصولا کسی که مثل من کد نخورده و اموزشی را گدراندم میتونم با خودم گوشی داشته باشم؟
سپاس
بلاخره کارت پایان خدمت ما هم بعد 3 ماه اومد.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)