تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2276 از 2550 اولاول ... 12761776217622262266227222732274227522762277227822792280228623262376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,751 به 22,760 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پینگ من بالا نیست.

راه حل شما پاک کردن صورت مسئله هست.

به جای برداشتن دانلود شبانه میشه پهنای باند شبانه کاربران محدود و نامحدود رو جدا کرد که شما هم بدون مشکل باشید.

بی کفایتی و مدیریت بد مسئولان مخابرات رو علت مشکل تان بدانید نه کاربران محدود.

ولی برای من بعد از ۱ وب گردی کمی مشکل داره ولی امکان پذیره.(مخصوصا دسترسی به سایت ها بدون لیفترشکن)
    منم همینو می گم اینا توپ انداختن طرف ما میگن چون شبانه هست و ساعت رایگان و...... اینطوری میشه و چاره نیست و الا هم واسه رفاه ما مثلا اومد یک ساعت کمش کردن!!! من می رم به اونا میگم این چه وضعشه اونا پاس میدن به طرف کاربر کاربر هم میگه از بی کفایتی این مدیریت این وسط منی که نت نامحدود گرفتم دارم ضرر می کنم

2. این کاربر از humanaga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

منم همینو می گم اینا توپ انداختن طرف ما میگن چون شبانه هست و ساعت رایگان و...... اینطوری میشه و چاره نیست و الا هم واسه رفاه ما مثلا اومد یک ساعت کمش کردن!!! من می رم به اونا میگم این چه وضعشه اونا پاس میدن به طرف کاربر کاربر هم میگه از بی کفایتی این مدیریت این وسط منی که نت نامحدود گرفتم دارم ضرر می کنم

بله با این تفاوت که کاربر بدبخت برخلاف ISP قدرتی نداره.

منم نامحدود بودم و خیلی بد بود اوضاعش اومدم محدود.

به صورت عادی با نامحدود وبگردی کردن حوصله می خواد چه برسه به اینکه کاهش کیفیت و سرعت هم داشته باشه.

این کشور های دیگه ISP Consumers Union دارند (اتحادیه مصرف کنندگان) تا زمانی که کاربران تو ایران صدا نداشته باشند باید سوخت و ساخت....

4. این کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام دوستان سرویس من 10 مگ مخابرات میباشد و سرعت شب و روز 1100kb هست سوالم اینه در سایت مخابرات نوشته(ارائه حداکثر پهنای باند قابل ارائه روی خط تلفن شما) و اگر خط من تا 20 مگ بکشه تماس بگیرم روی 20 مگ میبندند یا نه؟ ضمنا اگر ببندند برای سرعت تاثیر دارد یا نه؟ این هم وضعیت خطم می باشد خواهشن خواهشن جواب بدیم متشکرم

Downstream
    Upstream

SNR Margin
    :
    26.0
    32.9
    db

Line Attenuation
    :
    25.0
    18.3
    db

Data Rate
    :
    9999
    504
    kbps

Max Rate
    :
    20100
    2196
    kbps

CRC
    :
    0
    0

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان سرویس من 10 مگ مخابرات میباشد و سرعت شب و روز 1100kb هست سوالم اینه در سایت مخابرات نوشته(ارائه حداکثر پهنای باند قابل ارائه روی خط تلفن شما) و اگر خط من تا 20 مگ بکشه تماس بگیرم روی 20 مگ میبندند یا نه؟ ضمنا اگر ببندند برای سرعت تاثیر دارد یا نه؟ این هم وضعیت خطم می باشد خواهشن خواهشن جواب بدیم متشکرم

Downstream
    Upstream

SNR Margin
    :
    26.0
    32.9
    db

Line Attenuation
    :
    25.0
    18.3
    db

Data Rate
    :
    9999
    504
    kbps

Max Rate
    :
    20100
    2196
    kbps

CRC
    :
    0
    0

مسئله اینجاست که 20 مگ رو مخابرات نمی فروشد. نهایت همین 10 مگابیت هست.(در قسمت تمدید آنلاین پرسرعت ترین Package همین 10 مگابیت هست)

فکر نکنم به خاطر یک کاربر پروفایل و تنظیم سفارشی برای 20 مگابیت به شما بدهند.

7. این کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام من 1 مگابیت بگیرم محدود مخابرات سرعت دانلودش چنده کسی یک مگابیت داره بدونه؟
    با تشکر.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این پینگ چرا یک هفته است داره اینقدر بازی در میاره؟هی بالا پایین میره و بیشتر بین 220 اینا ثابته

10. این کاربر از humanaga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_eivazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بزرگترین راز جغرافیا هر کی کشف کرد به من هم اطلاع بده

پيش فرض

این پینگ چرا یک هفته است داره اینقدر بازی در میاره؟هی بالا پایین میره و بیشتر بین 220 اینا ثابته
    شما چرا ول کن مخابرات نیستی دوست عزیز ؟ بابا مخابرات پینگش به درد بخور نیست با خیال راحت میتونی بری یه شرکت دیگه ! هم شبا کیفیت افت نمیکنه هم این که روزا پینگت بهتر هست مخابرات فقط به درد دانلود شبانه میخورد که اونم نابودش کردن در حال حاظر بی کیفیت ترین سرویس دهنده همین مخابرات هست تا بعد چی پیش بیاد برو یه نامحدود شاتل بگیر پینگش همیشه 140-150 هست هر ماه هم میتونی 40-50 گیگ مصرف کنی اگه خوش شانس باشی تا 80 گیگ هم محدود نمیکنه بعضی ها رو ماهی 30 تومن هم هست سرعتش هم 140-150 کیلوبایت هست ! مخابرات ماهی 40 تومن برای سرعت 60 کیلوبایت میگیره کیفیت هم مثل آب و هوای تبریز می مونه معلوم نیست کی خوبه کی بد.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما چرا ول کن مخابرات نیستی دوست عزیز ؟ بابا مخابرات پینگش به درد بخور نیست با خیال راحت میتونی بری یه شرکت دیگه ! هم شبا کیفیت افت نمیکنه هم این که روزا پینگت بهتر هست مخابرات فقط به درد دانلود شبانه میخورد که اونم نابودش کردن در حال حاظر بی کیفیت ترین سرویس دهنده همین مخابرات هست تا بعد چی پیش بیاد برو یه نامحدود شاتل بگیر پینگش همیشه 140-150 هست هر ماه هم میتونی 40-50 گیگ مصرف کنی اگه خوش شانس باشی تا 80 گیگ هم محدود نمیکنه بعضی ها رو ماهی 30 تومن هم هست سرعتش هم 140-150 کیلوبایت هست ! مخابرات ماهی 40 تومن برای سرعت 60 کیلوبایت میگیره کیفیت هم مثل آب و هوای تبریز می مونه معلوم نیست کی خوبه کی بد.
    من چند سالی تو ماکسنت بودم تا یه این که سال قبل دیگه بریدم!!! روز به روز قیمت هاش بالا می رفت کیفیتش و...بدتر میشد هر هفته چندین بار قطعی!!!پینگ افتاب بالانس!!!!!بعد اومد مخابرات نامحدود سرعت خوب و قیمت خوب با پینگ عالی تا همین 1 هفته پیش که خراب شد!!!بیشتر من گیم اینا می زنم واسه همین می ترسم حجمم تموم بشه و.... و زیاد از شرکت های دیگه خبری ندارم!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_eivazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بزرگترین راز جغرافیا هر کی کشف کرد به من هم اطلاع بده

پيش فرض

من چند سالی تو ماکسنت بودم تا یه این که سال قبل دیگه بریدم!!! روز به روز قیمت هاش بالا می رفت کیفیتش و...بدتر میشد هر هفته چندین بار قطعی!!!پینگ افتاب بالانس!!!!!بعد اومد مخابرات نامحدود سرعت خوب و قیمت خوب با پینگ عالی تا همین 1 هفته پیش که خراب شد!!!بیشتر من گیم اینا می زنم واسه همین می ترسم حجمم تموم بشه و.... و زیاد از شرکت های دیگه خبری ندارم!!
    مکس نت که یه دوره پینگ زیر 70-80 هم داشت بعدش خراب شد و گرون اکثرا جمع آوری کردن اگه مصرفت بالای 40-50 گیگ در ماه نیست شاتل رو توصیه میکنم سرعت تک لینک هم 150 هست برای من پینگ هم ثابت کلا افت و خیز و این چیزا هم ندارم ویدئو 360 هم تو یوتیوب به راحتی اجرا میکنم با مصرف روزی حدود 1.5 گیگ بهترین گزینه هست به نظرم.

14. این کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

چند ساعته وبگردی تقریبا غیر ممکن شده...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •