تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2276 از 2365 اولاول ... 1276177621762226226622722273227422752276227722782279228022862326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,751 به 22,760 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام اساتید من هم همین سوال رو داشتم ، خروجی ۴ ولت یا ۵ ولت میگن قدرت و کیفیت صدای بهتری با نویز کمتری میده . واسه من که یه آمپ خوب مثل هلیکس یا بهتر میخوام بخرم آیا صدق میکنه و درسته این حرف چد چون من با ظاهر پخش های کنوود مشکل دارم و ناخوانا بودن در روز ، پایونر هم که زیر ۵۰۰ پخش خوب نداره . سونی هم ۵۱۵۰ رو دوست دارم ظاهرشو . اگه ۲ ولتی بودن مشکلی نداره یا تفاوت با آمپ زیر ۵ درصد هست تا الکی ۴۰۰ تومن هزینه نکنم

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام و درود بر دوستان عزیز
    یکی از متداول ترین سؤالاتی که کاربران راجع به سیستم های صوتی دارند، انتخاب پخش مناسب هست.
    این بحث مدتی هست که در گروه های نقد و بررسی و مشاوره ی تلگرامی داغ شده، و در فروم ها هم کاربران زیادی رو دچار سردرگمی کرده.
    ابتدا با یه مقدمه شروع کنم...
    عوامل بسیار متعددی در صداگیری مطلوب دخیل هستند، ولی یکی از مهم ترین اون ها هماهنگی قطعات با همدیگه است.
    برخی از افراد فکر می کنند که هماهنگی میان قطعات، لزوماً زمانی به وجود میاد که همگی از یک برند باشند. مثلاً در صورتی که ست کامل آلپاین نصب کنیم...
    ولی حقیقتاً اینطور نیست.
    - به عقیده ی بنده، هر قطعه هویت خاصی داره. یعنی هر قطعه ی صوتی همانند اثر انگشت انسان ها منحصر به فرد هست و صدای تولیدی اون اختصاصی هست.
    در هنگام جمع آوری و خرید محصولات صوتی باید به این نکته توجه کنیم که قطعات همخوانی داشته باشند تا به تولید صدای هارمونیک و دلنشین ختم بشن.

در اینجا شما رو با دو اصطلاح رایج که در زمینه ی سیستم های صوتی خارج کشور کاربرد داره آشنا می کنم.
    هــویــت و ذات صــدا: Darkness و Lightness
    1) صدای Light: صدای لایت به صدایی اطلاق میشه که تمرکز اصلی بر میدرنج (وکال) و های رنج هست.
    2) صدای Dark: صدای دارک به صدایی اطلاق میشه که های رنج به صورت مخملی در میاد و برجسته نیست. تمرکز اصلی بر وکال هست و لو رنج از احترام بالایی برخوردار هست.
    -صدای تاریک یا Dark در نقطه ی مقابل صدای Light قرار داره

به طور مثال: دو پخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو در نظر بگیرید.
    این دو پخش از لحاظ ویژگی های صوتی تفاوت عمده ای با همدیگه دارند.
    سونی لایت هست. ولی به کنوود نمیتونم بگم Dark، بلکه محافظه کار هست. چون یکی از ویژگی های صدای Dark، گرمی اون هست که در صدای پخش های کنوود امروزی این ویژگی غایب هست.

حالا برگردیم به بحث اصلی و هماهنگی میان اجزای صوتی.
    اگر کامپوننت و آمپ مورد استفاده خاصیت Light داشته باشند، نباید با پخش Light درایو بشن. چون به Sharpness و تیزی High-Range و همچنین غلبه ی وکال بر سایر رنج های موسیقی ختم میشه.
    در صورتی که یه کامپوننت Light با آمپ و پخش Dark درایو بشه، صدای کنترل شده و بهتری نصیب کاربر خواهد شد.

لذا پیشنهاد می کنم در انتخاب قطعات به این نکته بسیار توجه داشته باشید.
    اغلب کامپوننت های گلیدن مثل سری ZERO و AeroSpace صدایی با هویت Light دارند و برای دستیابی به حداکثر بازده صوتی، حتماً باید با یک DAC سیال و Liquid درایو بشن. ضمناً باید آمپ مورد استفاده الزاماً صدایی Dark داشته باشه.
    در اینصورت به سقف توانایی های این کامپوننت های خوش ساخت نزدیک خواهیم شد.
    در اغلب موارد، سری های SQX و SQL و RS و RSX گلیدن هویتی Dark دارند و همخوانی بیشتری با مسیر های صوتی Light دارند. به همین خاطر پخش سونی رو برای این دسته از کامپوننت ها بیشتر مناسب می دونم.

- پی نوشت: به عقیده ی اغلب کارشناسان صوتی، DAC یا همان پردازشگر صوتی پخش و اجزای مرتبط با آن بایستی صدایی بدون Texture و تار و پود را تحویل آمپلی فایر بدهد. لذا از اصطلاح Liquid یا همان سیالیت استفاده می شود.
    یک پخش مناسب باید صدایی با حداقل رنگ دهی و تار و پود موسیقیایی داشته باشد. دقیقاً مانند آب... آب را در هر ظرفی بریزید، خود را به شکل همان ظرف در می آورد...
    رنگ دهی و اِعمال بافت موسیقیایی و تار و پود بخشیدن به صدا، حتماً باید توسط آمپلی فایر انجام بپذیرد.
    امروزه پیدا کردن یک پخش Texture-less و لیکوئید بسیار هزینه بر و سخت هست.

در انتخاب قطعات صوتی به همخوانی آن ها با یکدیگر توجه کنیم.
    Last edited by AmirELX; 18-11-2017 at 01:16.

3. 12 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام..امیر جان ..خیلی خوب توضیح دادید...
    برای همین است که هر کس می خواهد سوپر تیوتر و میدرنج نصب کنه چون صدای این دو قطعه به تیزی ریاد می زنه پیشنهاد می شود از پخش های کنوود مثل 7056 یا 8019 که کمی بم وخفه استفاده شود تا نتیجه خیلی بهتر شود..
    خیلی امیر خوشحال شدم گفتید سری پایین گلیدن که بالا فرمودید جزو dark است یعنی بیشتر میدبیس و وکال بهتری دارند.وبا یک پخش لایت مثل سونی xb100 همخوانی بهتری دارند...
    من خودم کامپ .کواک هلیکس دارم به نظرم برخلاف گلیدن بیشتر light هست. چون صدا اگر به ولوم نصفه می رسه با پخش کنوود 300uvm به تیزی می زنه البته می گویند پخش کنوود 300uvm پیک داره وبه تیزی گرایش داره...
    امیر جان اگر ممکن است ومقدور است..یک لیست کوچک از کامپها و پخش ها .امپهای خوش صدا .میان رده که ارزش خرید دارند در حد چند برند توی بازار هست که بگید کدام بیشتر به کدام سمت گرایش دارند dark یا light... اون وقت انتخاب قطعه برایمان راحتتر است وعیب سیستمان را بهتر می فهمیم..
    باز تشکر...امیر جان که همیشه توضیحات کامل و علمی می دهند..

5. 2 کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون حمید خان. قیمتا چند درصد رفته بالا؟ بعضیا خیلی کم رفته بعضیا مثل این امپه زیادتر رفته!!
    سلام خواهش میکنم.
    شرکت حدود 8% برخی کالا ها رو افزایش قیمت داد.
    فقط دوستان یک سوال برایم پیش امده...
    دیدم اقا حمید برخلاف پیشنهادی قدیمشان که پخش کنوود 8019 و7056 یا پخش جدید کنوود x5100 را پیشنهاد میدهند این بار پخش جدید xb100 سونی را پیشنهاد دادند حالا سوالم اینجاست که این پخش حدود 750 تومن است وبردار کوچکترش یعنی 5150bt قیمتش 400 تومن..الیته xb100 سونی 5 ولتی و امپ داخلی اش حدودrms 40 وات دارد اما 5150 سونی 2 ولتی است. و مدارشان بردشان یکی است هر دو پخش...خوب حالا...
    کسی می خواهد یک سیستم معمولی ببند حتما امپ می بندد پس امپ داخلی این پخش xb100 دیگر بدرد نمی خورد واز مدار خارج می شود پس می ماند برتری 5 ولتی به 2 ولتی 5150 خوب با اختلاف قیمت 350 هزار تومن براحتی می شود یک امپ دو کاناله با کیفیت دسته دوم تمیز با این قیمت خرید پس چه توجه دارد پخش سونی xb100 بخریم..
    البته سوالم قصد اگاهی خودمه نه شک در پیشنهاد حمید اقا.
    سلام.
    امیر جان بسیار عالی و کامل توضیح دادن.متاسفانه پخش خوب خیلی زمینه اش خیلی کم شده تو بازار. 8019 و 7056 هم دیگه تولید نمیشن.و....در حال حاظر به نظر میاد تو رده زیر 1 تومن سونی میتونه نسبت به دیگربرندها بهتر عمل کنه.

7. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

با اینکه پی سی خلوت شده و با دوران اوجش فاصله داره ولی بازم واسه همینه که میام . یهو یه مطلب و حرکت میزنن آدم از خوندنش لذت میبره . واقعا متشکرم

من میخواستم ۲ جفت کامپ و یه ساب روی طاقچه واسه ۲۰۶ ببندم که نشد . چون نمیخواستم چیز آشغال ببندم ، حالا بعد عید ایشالله الان با بودجه کمتر اینا رو خریدم کارمو راه بندازه ، بعد به قیمت خرید به دایی جان میندازمشون و بعد سیستم مد نظر رو میخرم

اینا رو خریدم :

Focal 690 ac .... کواک عقب
    infinity Rreference 6520 cx .... کامپ جلو
    HeliX D Four .... آمپ

فکر کنم با ۱۲۰۰ از اینا بهتر و خوش کیفیت تر نباشه . انتخاب های خوب و خوش صدایی باشن

حالا میخوام پخش بخرم . چی پینشنهاد میدبد واسه این ترکیب صدایی . چون صدای تیز دوست ندارم

و بهم نگفتین بحث تفاوت پخش ۲ ولت و ۴ ولت رو

اگر با وجود آمپ تفاوت خاصی نباشه که نظر خودم روی 5150 سونی هست ، هم خوشگله هم میگن با XB100 تشابه زیاد داره

با تشکر منتظرم

داره خودمونی میشه moslem880's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به همگی
    امیر آقای عزیز نکته های شما واقعا قابل تقدیره.
    با توجه به پست زیبای جنابعالی و تایید حمید آقای گل میشه بفرمایید هر کدوم از این قطعات جزو کدام رده بندی قرار میگیرند Dark یا Light :
    آمپ Ml95.4
    کامپ M165
    پخش BT600U
    ضمنا در مورد کواک Alpha609 هم این قضیه صدق میکنه؟
    با تشکر از توجه شما دوست عزیز.
    پاینده باشید رفیق.

10. 4 کاربر از moslem880 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با اینکه پی سی خلوت شده و با دوران اوجش فاصله داره ولی بازم واسه همینه که میام . یهو یه مطلب و حرکت میزنن آدم از خوندنش لذت میبره . واقعا متشکرم

من میخواستم ۲ جفت کامپ و یه ساب روی طاقچه واسه ۲۰۶ ببندم که نشد . چون نمیخواستم چیز آشغال ببندم ، حالا بعد عید ایشالله الان با بودجه کمتر اینا رو خریدم کارمو راه بندازه ، بعد به قیمت خرید به دایی جان میندازمشون و بعد سیستم مد نظر رو میخرم

اینا رو خریدم :

Focal 690 ac .... کواک عقب
    infinity Rreference 6520 cx .... کامپ جلو
    HeliX D Four .... آمپ

فکر کنم با ۱۲۰۰ از اینا بهتر و خوش کیفیت تر نباشه . انتخاب های خوب و خوش صدایی باشن

حالا میخوام پخش بخرم . چی پینشنهاد میدبد واسه این ترکیب صدایی . چون صدای تیز دوست ندارم

و بهم نگفتین بحث تفاوت پخش ۲ ولت و ۴ ولت رو

اگر با وجود آمپ تفاوت خاصی نباشه که نظر خودم روی 5150 سونی هست ، هم خوشگله هم میگن با XB100 تشابه زیاد داره

با تشکر منتظرم
    سلام علاوه بر گزینه هاتون به پخش x5100 کنوود هم فکر کنید. صدای جالب توجهی داره و تو رده قیمتی خودش به نظرم حرف برای گفتن زیاد داره. X100 یکم صداش رو به تیزی میره. با توجه به امپتون خیلی توصیه نمیکنم پخش 2 ولتی بگیرید. چون در پخش های 2 ولی صدای امپ غالب میشه. و اگه امپ رده بالا باشه بحث فرق میکنه ولی در این صورت هم من کسو ندیدم که سیستم خوب داشته باشه و با 5150 درایو کرده باشه. کنوود معرفی شده صداش نسبت به کنوودای گذشته بازتر شده.
    Last edited by amirsein; 19-11-2017 at 01:02.

12. 5 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همگی
    امیر آقای عزیز نکته های شما واقعا قابل تقدیره.
    با توجه به پست زیبای جنابعالی و تایید حمید آقای گل میشه بفرمایید هر کدوم از این قطعات جزو کدام رده بندی قرار میگیرند Dark یا Light :
    آمپ Ml95.4
    کامپ M165
    پخش BT600U
    ضمنا در مورد کواک Alpha609 هم این قضیه صدق میکنه؟
    با تشکر از توجه شما دوست عزیز.
    پاینده باشید رفیق.
    سلام مسلم جان
    برادر
    معمولاً آمپ های میان قیمت در کنترل های رنج معمولی هستند. به همین دلیل در کاراکتر Bright جاشون میدیم.
    کامپی که فرمودید رو نشنیدم. نمیشه با قطعیت گفت.
    پخش تون هم صدای کنترل شده ای داره و خوبه.
    به طور کلی Setup شما صدای قابل قبولی رو نسبت یه هزینه ای که کردید خواهد داد و خوش بین باشید.
    کواک گلیدن صدای خوبی داره به خصوص توئیترش به نظر من Bright هست. ذات صداش رو در این کلیپ درک کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 5 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    چند مدتیه ب فکرتعویض هدیونیتم افتادم
    میخام کلاریون بگیرم کسی سراغ دارید داشته باشه آک باشه بهتره یا اینکه کسی بتونه بیاره از اونطرف آب
    شماره ای ادرس سایتی
    مرسی

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مسلم جان
    برادر
    معمولاً آمپ های میان قیمت در کنترل های رنج معمولی هستند. به همین دلیل در کاراکتر Bright جاشون میدیم.
    به طور کلی Setup شما صدای قابل قبولی رو نسبت یه هزینه ای که کردید خواهد داد و خوش بین باشید.
    کواک گلیدن صدای خوبی داره به خصوص توئیترش به نظر من Bright هست. ذات صداش رو در این کلیپ درک کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام امیر جان.
    این کلیپ مربوط به سریه جدید کواکهای ادیو سیستم مدل co609 هست. با گلیدن آلفا609 خیلی فرق میکنه.کواکهای بسیار خوش صدا هم بود.دیگه وارد نشد.یه جفت آکبندش موجوده 850 تومن.
    آلفا رده پائینتر قرار میگیره تویترش خوبه ولی حجم بیسش نسبتا ضعیفه.

- - - Updated - - -

سلام مسلم جان
    برادر
    سلام امیر جان.
    این کلیپ مربوط به سریه جدید کواکهای ادیو سیستم مدل co609 هست. با گلیدن آلفا609 خیلی فرق میکنه.کواکهای بسیار خوش صدا هم بود.دیگه وارد نشد.یه جفت آکبندش موجوده 850 تومن.
    آلفا رده پائینتر قرار میگیره تویترش خوبه ولی حجم بیسش نسبتا ضعیفه.

17. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •