سلام دوستان. نت ask دارم می خوام جماوری کنم آشنای اول بگیرم طرح یکساله.
میشه بگید سرعت دانلود 2mg چنده؟ شبانش چطور؟پینگش شب و روز چطوره؟
خونم هم دوروبر صابرینه.
ممنوم می شم جواب بدید دوستان![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان. نت ask دارم می خوام جماوری کنم آشنای اول بگیرم طرح یکساله.
میشه بگید سرعت دانلود 2mg چنده؟ شبانش چطور؟پینگش شب و روز چطوره؟
خونم هم دوروبر صابرینه.
ممنوم می شم جواب بدید دوستان![]()
Last edited by Max Mz; 28-05-2015 at 11:28.
با سلام
من خواهشی دارم بیان این جا تا یه مقایسه ای بین قیمت هر گیگ در انواع سرویس های شرکت های مختلف با هم داشته باشیم البته برای اونایی که دانلود زیاد می کنن هم خوبه از سرویس های ارزون تر از لحاظ ترافیکی آشنا میشن بازم مرسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز ، بعنوان کسی که توی این چند سال اخیر از هر سه شرکت شاتل ، اندیشه و مخابرات استفاده کرده ، بهت پیشنهاد میکنم همچین اشتباهی نکنی ! خیلی زودتر از چیزی که فکرش رو میکنی پشیمونت میکنن ! اینترنت مخابرات تا زمانی که تبدیل به آشنای اول نشده بود ، خوب بود ولی االان از هر نظر که بخوای حساب کنی مفت هم نمی ارزه !
پشتیبانی افتضاح ، پینگ حداقل 20 میلی ثانیه بیشتر از بقیه شرکت ها ، پاکت لاست وحشتناک ، سرعت دانلود توی روز سرعت اسمی و توی شب هم که هر شب بالا و پایین میره ! تازه من شنیدم توی بعضی از استانها دانلود شبانه رو کلا برداشتن !
اگه دانلود زیادی نداری و فقط سرویس با کیفیت میخوای برو شاتل ، ولی اگه میخوای هر شب دانلود کنی میتونی از سرویس های حجمی آسیاتک و اندیشه استفاده کنی !
موفق باشی !![]()
دوستان اطلاع دارید سرعت 512 اندیشه و شاتل در روز چقدره؟
شبانه رایگان سرویس های حجمی اندیشه که محدودیت حجم ندارن؟؟!!
اندیشه 512 روز واسه من 270 تا 290 میره
شبی معمولا 3 تا فیلم می زارم هر سه تا دانلود می شه حدود 3 گیگ واسه من شایدم بیشتر هم باشه ولی امتحان نکردم
سلام
خواستم تمدید کنم ولی درگاه بانک ارور داد و نرفت به سایت اندیشه ... ولی پول از حسابم کسر شده ... چیکار کنم حالا ؟
شارژ نشد نتت ؟
خیر متاسفانه نشد
به احتمال زیاد تو 24 الی 48 ساعت پولش برمیگرده به حسابتون ، نیومد برید بانک
مرسی داداش پس همون اندشه رو نگه می دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)