نه. یک تست عادی مثل همیشه با سرور داخلی هستش.
نه. یک تست عادی مثل همیشه با سرور داخلی هستش.
سلام
برنامه lte watch رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
سلام. از نشانی زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسانی که تجربه کار کردن با گوشی بجای مودم را دارند لطفا بفرمایند که تفاوت گوشی با مودم چقدر هست. (برای اتصال به لپتاپ)
آنتن دهی؟ سرعت؟
معمولا شبها اینجوری میشه. نه. پایداره کاهشش.
درود.
فاز چهار.
دزدی یا سیستم جدید ایرانسل یا هیچ کدام اشتباه یا بدشانسی خودمه؟
دیشب ساعت 2 اینترنت نامحدود 3 ساعته فعال کردم و تا ساعت 3 منتظر موندم و چند بار مودم رو خاموش روشن کردم اما فعال نشد و 2000 تومن هم کم نکرد. مودم و کامپیوتر رو خاموش کردم تا خود به خود فعال نشه. الان مودم رو روشن کردم: دیدم ساعت 3:24 تازه پیامک فعال سازیش اومده، خودش بدون خاموش و روشن کردن مودم فعال شده و 2000 تومن رو هم کم کرده.
اگه اشتباه نکنم قبلآ که مودم رو خاموش می کردیم، دیگه خودبه خود فعال نمیشد. تاریخ انقضاش هم همون ساعت روز بعد بود.
به 700 زنگ زدم میگه شما باید تا 8 صبح منتظر می موندید تا فعال بشه. ساعت 8 صبح هم مهلتش تمامه. تازه دویست تومن هم اینجا ضرر کردم.
==========
با این توجیه در آینده میتونند همه بسته هارو مثلآ ساعت هفت و پنجاه و نه دقیقه صبح خود به خود فعال کنند و ساعت هشت هم تمامش کنند.
Last edited by koodak11; 30-07-2016 at 10:10.
مودم e3372 شمال شرق مشهد بسته سه ساعته نامحدود ساعت 2:15
فرکانس 2600
تریجی ایرانسل سرور داخلی
ه
محل تست بندرعباس - فرودگاه
طرف ما سرعتش سه و نیم تا چهار و گاهی چهار و نیمه، البته سایت با سایت و حتی ساعت با ساعت فرق میکنه. مثلآ سایت مکتب خونه همیشه سرعتش در اوجه. سایت تلوبیون ساعت به ساعت فرق میکنه. بعضی سایت ها هم محدودیت سرعت کلی یا هر لینک دارند.
مودمم هم اتاق به اتاق و حتی جهت تا جهت فرق داره. ولی جایی گذاشتمش که فوله
![]()
Last edited by koodak11; 30-07-2016 at 11:06.
همون فرض اول درسته (قرمزه)
===========
یکماه قبل بسته ی یکساله ی 12 گیگ روی گوشی پسرم فعال کردم باقیمونده ی شارژ رو هم بسته ی 3 گیگ یکماهه
جالبه حالا که بسته ی یکماهه تموم شده خبری از بسته ی یکساله نیستاما توی تاریخچه درج شده. ایرانول هم زیر بار نرفت منم حال بحث الکی ندارم بی خیالش شدم بسته ی سالانه ی جدید براش گرفتم
خلاصه مراقب باشین از این اتفاقهای عجیب براتون نیفته
Last edited by HardwareMaster; 30-07-2016 at 11:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)