تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2275 از 2605 اولاول ... 12751775217522252265227122722273227422752276227722782279228523252375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,741 به 22,750 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من خیلی وقته (نزدیک ۸ ماه) هست که مشکل سرعت دارم ۶ ماه پیش رفتم طرح غزال ۴ مگ ۴برابر ( ۱۶ مگابیت ) ۶ ماهه تمدید کردم بعد از چند هفته مشکلات سرعت شروع شد و هر چی هم ۱۹۵ و ۲۰۲۰ شکایت کردم فقط بهم میگن کیفیت سرویس مطلوب هست و موردی نداره. بعد از اون هم رفتم طرح رنگین نت ۱۶ مگابیت سرشار ۳ ماهه گرفتم که بازم مشکل سرعت و تایم اوت داشت. ایندفه رفتم ۸ مگابیت ۱ ماهه عادی تمدید کردم و با خودم گفتم شاید مشکل از طرح بوده و سرعت رو لیمیت کردن ولی بازم فرقی نکرده

این مشکل سرعت به این صورته که هر روز از ساعت ۱:۳۰ بامداد فیکس میشه تا ۱۳ بعد از ۱۳ افت سرعت دوباره برمیگرده. و از ساعت ۲۱:۰۵ تا ۱:۳۰ دیگه اصلا قابل استفاده نیست

برای تست امروز دو تا تست تک کانکشن توی ساعت های ۹:۳۲ و ۱۳:۵۷ گرفتم که اختلاف رو ببینید

تست تک کانکشن داخلی ساعت ۹:۳۲
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تست تک کانکشن داخلی ۱۳:۵۷
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دلیلم از پست کردن این موضوع این بود که اگه راهکاری دارید بهم بگید تا از این وضعیت در بیام
    واقعا مثه سرطان شده
    Last edited by alimcc; 01-06-2019 at 13:22.

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چطوری باید لینک رو در trainbit تبدیل کنم؟ رفتم به trainbit ولی نمی دونم چکار باید بکنم؟ لینک آموزش این کار رو دارید برم بخونم یاد بگیرم؟ آیا با یک کپی و پیست لینک در سایت trainbit تبدیل به ترافیک داخلی میشه یا مراحل بیشتر و آپلود داره؟

بله حق با شماست فقط اختلافش 5 تومن هست که احتمالاً اون رو بگیرم. تو فهرست فروش سرویس ها وقتی این 2 مگ که پیشنهاد فرمودید رو که می زنم حجم ترافیک ماهانه رو می زنه 160 گیگابایت و ترافیک بین المللی رو میزنه 40 گیگابایت. آیا 40 جزء همین 160 هست یا جداست و کلا میشه 200 گیگابایت؟ اگر مثلا 40 گیگ ترافیک همه صرف ترافیک بین الملل بشه یعنی کل 160 رفته و تمام شده؟ من اصلا تماشای یوتیوب ندارم و فقط سایتهای خارجی رو مثل فروم ها و از این قبیل رو می رم و یا مطلب می خونم یا پستی می زارم و دنلود از سایتهایی مثل یوتیوب یا تورنت و از این چیزها ندارم. فقط دنلودم از سایتهای رایگان فیلم و سریال وطنی خودمون هست؛ لطف می کنید که به سوالاتم جواب می دهید؛ خیلی ممنون
    سایت trainbit اموزش خاصی نداره. اول ثبت نام میکنید. بعد وارد قسمت فایلهای من در پنل میشید. از قسمت اپلود از ادرس، یک کادر باز میشه که لینک یا لینکهای مورد نظر رو کپی میکنید. بعد اپلود رو شروع میکنید. فایلها بعد از اپلود به فضای "فایلهای من" اضافه میشه و میتونید دانلودشون کنید.

ترافیک هنوان شده تماما بصورات داخلی هست (160 گیگ) برای هر گیگ استفاده از ترافیک بین الملل 4 برابر کم میشه. یعنی اگه همش رو بین الملل استفاده کنه فرد میشه 40 گیگ.

یک مورد دیگه هم هست که زنگ بزنید بپرسید از 2020 و اون جشنواره مخابرات به اسم کمپین رنگین نته. برای سرویس شما سه ماهه 2 مگ رو میتونید بگیرید (یا شش ماهه... چون پس پرداختید فرقی نداره) که ماهانه برای همون 25 تومن 120 گیگ ترافیک روزانه میده (داخلی) + 240 گیگ ترافیک دانلود شبانه (داخلی)

فک کنم این مناسب شما باشه چون اون ترافیک ماهانه شبانش برای دانلود فیلم و سریال خیلی مناسبه.

3. 3 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

سلام
    نت منم دیشب تبدیل به دو مگ شد.اما تو status مودم کمتر نشون میده زده 1671kbps برا شمام همین جوری؟؟خطم نویز داره اما تا 2.5 مگ رو میکشه.پروفایل هم هنوز رو fast بگم که بندازن رو interleaved؟
    Adsl Line Status SHOWTIME.L0
    Adsl Mode G992.5 AnnexM
    Channel Mode FAST
    Up Stream 639 kbps
    Down Stream 1671 kbps
    Attenuation Down Stream 62
    Attenuation Up Stream 37
    SNR Margin Down Stream 7.9
    SNR Margin Up Stream 13.4

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    نت منم دیشب تبدیل به دو مگ شد.اما تو status مودم کمتر نشون میده زده 1671kbps برا شمام همین جوری؟؟خطم نویز داره اما تا 2.5 مگ رو میکشه.پروفایل هم هنوز رو fast بگم که بندازن رو interleaved؟
    Adsl Mode G992.5 AnnexM
    Channel Mode FAST
    Up Stream 639 kbps
    Down Stream 1671 kbps
    Attenuation Up Stream 37
    خط شما روی پروفایل fast بسته شده در حالیکه نویز داره و مناسب این پروفایل نیست. تماس بگیرید و بگید که روی پروفایل Interleave قرار بدند خط رو که مناسب خطوط نویز داره. در این حالت کشش خط بیشتر ولی پینگ بالاتر میره.

6. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

سلام
    Adsl Mode G992.5 AnnexM
    Channel Mode FAST
    Up Stream 639 kbps
    Down Stream 1671 kbps
    Attenuation Up Stream 37
    ا annex m رو هم داخل تنظیمات مودم غیرفعال کنید بجاش A بزارید کشش خط بالاتر میره
    Last edited by ERF@NIAN; 01-06-2019 at 16:08.

8. این کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تو مودم های TPLink پروفایل خط رو کجا میشه دید؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تو مودم های TPLink پروفایل خط رو کجا میشه دید؟
    معمولا اطلاعات خط در تب ADSL قرار میگیره.

11. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

این سایت هایی که تو لیست ترافیک داخلی گذاشته بعضیاش الکیه
    مثلا من از سایت plus.ir یه فایل 500 مگی دانلود کردم ولی 2 گیگ از حجمم کم کرد یعنی 4 برابر معادل بین الملل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

معمولا اطلاعات خط در تب ADSL قرار میگیره.
    متاسفانه نیست.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مدل دقیق مودم رو بگید پیدا میشه.

15. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •