تف تو صورت مخابرات تبریز
بی شرفا جشنواره سرعتش 250 ؟
کثافتا تو قراداد از قبل بسته شده یک طرفه دست میبرین ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تف تو صورت مخابرات تبریز
بی شرفا جشنواره سرعتش 250 ؟
کثافتا تو قراداد از قبل بسته شده یک طرفه دست میبرین ؟
خوب سرعت من همین اجازه رو بهم میده در کل حتما سرعت شما از سرعت من بیشتره که دانلودتون بیشتره
اگه سرعت دانلود شبانه من بیشتر بود حتما بیشتر دانلود میکردم من از حداکثر وقت و سرعت استفاده میکنم
سرعت دانلود شبانه من یه چیزی حدود 110 اینچیزاست بگیریم میانگین نوسان و ... 100 حساب کنیم، از 1 تا 7 صبح میشه حدودا 360 مگ در ساعت و برا 6 ساعت میشه 2.1 گیگ در یک شب که ضرب 30 روز کنیم میشه 64 گیگ در ماه ( با خوش بینانه ترین وضعبت) پس نتیجه میگیریم که دانلود من نسبتا بالاست (نسبت به سرعتم)
کلا تف تو صورت هر چی آی اس پی تو این مملکته!
از یه چیز این ماکس نت خیلی خوشم میاد، اونم اینه که افزایش قیمت رو خیلی زود متوجه میشه و لحاظ می کنه. دیگه کاری با ترکیدن پینگ از ابتدای امسال و مشکل دار بودن برخی از رنج آی پی هاش و... نداره!
مثل این ارزش افزوده که منتظر تحویل سال بودن تا 9 درصدش کنن یا هزینه نگهداری که از نمی دونم 2500 تومن یادم میاد تا الان که به صورت نامحسوس به 3600 رسیده!
یعنی به همین منوال بره، فکر کنم یه روزی همین سرویس رو که حدود 105 تومن آب می خورد، 150 تومن قالب کنن.
سلام الان با پشتیبانی صحبت کردم در مورد کم کردن ساعت شبانه سوا کردم گفتن کار تیم مدیریت هستش و ما هیچ کاره ایم در مورد سرعت دانلود گفتن در حال بررسی برای رفع مشکل هستیم
در مورد چرایی کم کردن ساعت گفتن دلیلش فعلن کتبی نیست
بازم ای ول به شرف پارس آنلاین وقتی میخواست بلایی سر انلود شبانه بیاره به مشتری هایی که قبل از تغییر قانون سرویس خریده بودن کاری نداشت
این مخابرات اصلا نمی فهمه قرارداد من یکسالست من که نمی تونم بعد لیمیت شدن برم
حداقل برای مشترکین جدیدش این لیمیت ها رو در نظر می گرفت
پینگ همه بالا رفته یا مال من یک هفته است که بالا پایین میشه!!؟
یه چیزی می گنم نارحت نشید ولی امیدوارم کلا این شبانه رو بردارن تا حق من نامحدود ضایع نشه!!!کلا از ساعت 1 به بعد بخاطر این دانلود شبانه نمی تونم یه وب گردی ساده بکنم گیم اینا هم بماند و مجبورم بعد ساعت 1 نت رو ببندم!!!رسما دارم عذاب می کشم از این وضع و نمی دونم مشکل از پهنای باند هست و... فقط این دانلود شبانه شما ها رسما.....
پینگ من بالا نیست.
راه حل شما پاک کردن صورت مسئله هست.
به جای برداشتن دانلود شبانه میشه پهنای باند شبانه کاربران محدود و نامحدود رو جدا کرد که شما هم بدون مشکل باشید.
بی کفایتی و مدیریت بد مسئولان مخابرات رو علت مشکل تان بدانید نه کاربران محدود.
ولی برای من بعد از ۱ وب گردی کمی مشکل داره ولی امکان پذیره.(مخصوصا دسترسی به سایت ها بدون لیفترشکن)
ذوستان من نمی دونم چرا سرعت شبانه من لیمیت نشده!
من دیشب هم با سرعت ۷۰۰- اینا خیلی راحت دانلود کردم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سرویس شما چیه ؟ کدوم پهنای باند و کدوم منطقه ؟
با تشکر.
۱۰ مگ ۸ گیگ ماهانه
فیبر نوری فرهنگ شهر.
مشخصات خط رو قبلا گزاشته بودن که دوستان اکثرا گفته بودن بهترین کیفیت رو داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)