گزینه شما در کل برای سیستم بالا برای امپ همون گلیدن هست و همچنین نیاز به ساب داره یا نه ؟
گزینه شما در کل برای سیستم بالا برای امپ همون گلیدن هست و همچنین نیاز به ساب داره یا نه ؟
سلام. بدون شک با نصب امپلیفایر صداتون بسیار عالی خواد شد.به نظر من ساب ووفر جزء لاینفک سیستمهای صوتی خودروئی هست.
ضمنا قیمت جدید امپ ML95.4 هم 800 تومن شده.
سلام
دوستان یه مشاوره میخواستم
میخوام یه سیستم کیفیتی ببندم رو ماشین
فعلا میخوام یه پخش تا بودجه700-850بگیرم
بلوتوث هم حتما داشته باشه.
نظر دوستان چی هست؟
قبلا7016کنوود داشتم که ازش راضی بودم
منتهی اشتباه کردم رو ماشین قبلی دادم رفت
ممنون حمید خان. قیمتا چند درصد رفته بالا؟ بعضیا خیلی کم رفته بعضیا مثل این امپه زیادتر رفته!!
سلام پخشو باید با توجه به بقیه اجزا با هم انتخدب کرد که صدای مطلوبی داشته باشید. اجزای دیگه رو خریدید؟ چیا دارید؟
سلام..دوست عزیز مبارکت باشد...
فقط چند نکته...
چرا دو استجه می خواهید ببندید.درستی حمید اقا همیشه می گویند تک استج صدای یک دست تری هست..اون پراید 111 که ماشین کوچکی است که با تک استج جلو صدا کاملا توی ماشین پره...
اگر می شود قیمتهای اجناس را هم لطف کنید..
برای نصب استج جلو که خیلی مهمه اقا امیر هم کامپونت استیج جلو روی پراید نصب کردند کامپشان زیرو پرو است ایشان بهتر راهنمایی می کنند البته من هم روی پراید صبا دادم جلو برایم نصب کردم توی پست گالری سیستم اعضای گروه هست...
نصب کردی چند کلیپ همان جا بگذار از مراحل نصب وکلیپ از صدای سیسمت ...
موفق باشی..
Last edited by poloton7; 16-11-2017 at 18:49.
فقط دوستان یک سوال برایم پیش امده...
دیدم اقا حمید برخلاف پیشنهادی قدیمشان که پخش کنوود 8019 و7056 یا پخش جدید کنوود x5100 را پیشنهاد میدهند این بار پخش جدید xb100 سونی را پیشنهاد دادند حالا سوالم اینجاست که این پخش حدود 750 تومن است وبردار کوچکترش یعنی 5150bt قیمتش 400 تومن..الیته xb100 سونی 5 ولتی و امپ داخلی اش حدودrms 40 وات دارد اما 5150 سونی 2 ولتی است. و مدارشان بردشان یکی است هر دو پخش...خوب حالا...
کسی می خواهد یک سیستم معمولی ببند حتما امپ می بندد پس امپ داخلی این پخش xb100 دیگر بدرد نمی خورد واز مدار خارج می شود پس می ماند برتری 5 ولتی به 2 ولتی 5150 خوب با اختلاف قیمت 350 هزار تومن براحتی می شود یک امپ دو کاناله با کیفیت دسته دوم تمیز با این قیمت خرید پس چه توجه دارد پخش سونی xb100 بخریم..
البته سوالم قصد اگاهی خودمه نه شک در پیشنهاد حمید اقا.![]()
و البته منم ممنون میشم در حد یه توضیح کامل همین فرق دو ولتی با چهار ولتی رو برای من و هر دوستی سوال داره اینجا بفرمایید که در عمل چقدر و تو چه چیزهایی در خروجی صدا فرق دارند؟دو ولتی خوب فرقش با چهار ولتی حتما بین ۲۰۰تومن تا ۳۰۰ تومن در شرایط برابر پخش ها هست خوب با این اختلاف بهتر نیست یه آمپ اضافه کرد به قول دوستمون دو کانال و گین هارو زیادتر باز کرد؟(البته عرایضم برای فردی مثل منه که قیمت براش مهمه و هر ماه تقریبا جلو اداره یا اینور اونور صداش در میاد که از ماشین ها دزدی شده!!!!)
ممنونم
هنوز چیزی نخریدم
گفتم اول یه پخش خوب بخرم تا برسم به بقیه
به نظرم برید گوش کنید صدارو تو نمایندگیا انتخاب کردن براتون راحت میشه
برندا زیاد شده انتخاب سخت
گلیدن داین ایمیج dls راکفورد .... تو نمایندگیا معمولا یه سیستم نصب شده دارن برا تست برید گوش کنین از هرکدوم خوشتون اومد همونو بگیرین
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)