تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2274 از 2550 اولاول ... 12741774217422242264227022712272227322742275227622772278228423242374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,731 به 22,740 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام دوستان اينترنت-روي قبض-يک ماهه-128 کيلوبيت-نامحدود نامحدود 128 112500 سرعت صفحه باز کردنش و سرعت دانلودش چطوریه کسی داره ؟ و این چطوره ؟ اينترنت-روي قبض-يک ماهه-1 مگابيت-5 گيگابايت 5 1024 175000 سرعت صفحه باز کردن و سرعت دانلود ممنون میشم راهنمایی کنید . سرعت دان شبانه چنده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

پینگ مکس 2 ماه پیش که تماس گرفتم با پشتیبانی 230 بود با 8.8.8.8 حالا بماند که طرف قبول نمی کرد پینگ بگیره و میگفت شما سرویس بگیر خودت پینگش رو تست می کنی !
    تو سایت نوشته :
    -- مقدار حداکثر میزان تاخیر مجاز (Latency) بر اساس توافق نامه سطح خدمات - پارامتر b برابر است با 150 میلی ثانیه.
    حالا نمیدونم همینجوری نوشتن یا تضمینیه

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

art 1 دقیق 150 kb سرعتش هست افت و خیز هم نداره
    شما همونی نیستی که موقعی که من اینجا گفتم از شاتل سرویس گرفتم اومدی و سنگ مخابرات و به سینه می زدی ؟
    دانلود شبانه رو جمع کنن فقط احمق ها میمونن تو مخابرات فعلا که سرویس مخابرات رو تمدید نمیکنم تا اوضاع معلوم بشه اگه سرعت شبانه به حالت قبلی بر نگرده خط دوم رو هم میبرم یه شرکت دیگه! کسی از شبانه مکس نت خبر نداره ؟ اگه مخابرات درست نشد بریم مکس نت یه زمانی 11-12 گیگ دانلود میداد باز بهتر از 4 گیگ مخابرات هست.
    من سنگ مخابرات رو به سینه بزنم؟؟؟؟
    والا الان بیشتر از یه ساله مخابرات سوارم شده کولی میگیره
    اون موقع که سرویس 2 مگ با سرعت 500 تا برا دیگران دانلود میداد مال من از 150 بالاتر نمیرفت و پینگم هی بالای 500 بود
    من قبلا از شاتل سرویس داشتم حدود( حجمی) 3&4 سال پیش اون موقع ها هر کس دانلود زیاد داشت دانلودش محدود میشد و سرعتش پایین میومد.الان رو نمیدونم....

داره خودمونی میشه 4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من اینترنت همارا دارم اما همونطور که میدونین داره کلا دانلود شبانه رایگانشو جمع میکنه و منم کلا فقط شبا دانلود میکردم و دانلودم هم بالاست حدود 50 گیگ در ماه فقط دانلود شبانه دارم
    تا یک ماه دیگه هم این دوره سرویسم تموم میشه و من میمونم و سه گیگ دانلود شبانه در ماه
    حالا میخواستم راهنماییم کنین تا سرویسو عوض کنم
    به نظرتون محدود بگیرم یا نا محدود؟
    کدوم سرویس دهنده محدوداش سرعتش خوبه (مخصوصا دانلود شبانه)؟
    کدوم سرویس دهنده نا محدوداش خوبه؟ مال همارا که داغونه 128 میده با سرعت دانلود 20 باید دو سه روز واستی تا 1 گیگ دانلود شه
    شاتل که کلا کلاه برداره معلوم نیست نا محدوداش واسه چی اسمشون نا محدوده 20 گیگ دانلود کنی سرعتتو کم میکنن
    مخابراتم که وضعش زیاد تعریف نداره
    نظرتونو در مورد بقیه سرویس دهنده ها بگین و مزایا (که فکر نکنم داشته باشن) و معایبشون هم بگین
    اینطوری پیش برا باید رفت به سمت ایرانسل . ارزونتر واسه آدم تموم میشه
    Last edited by 4net; 15-04-2015 at 22:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من اینترنت همارا دارم اما همونطور که میدونین داره کلا دانلود شبانه رایگانشو جمع میکنه و منم کلا فقط شبا دانلود میکردم و دانلودم هم بالاست حدود 50 گیگ در ماه فقط دانلود شبانه دارم
    تا یک ماه دیگه هم این دوره سرویسم تموم میشه و من میمونم و سه گیگ دانلود شبانه در ماه
    کدوم سرویس دهنده نا محدوداش خوبه؟ مال همارا که داغونه 128 میده با سرعت دانلود 20 باید دو سه روز واستی تا 1 گیگ دانلود شه
    شاتل که کلا کلاه برداره معلوم نیست نا محدوداش واسه چی اسمشون نا محدوده 20 گیگ دانلود کنی سرعتتو کم میکنن
    نظرتونو در مورد بقیه سرویس دهنده ها بگین و مزایا (که فکر نکنم داشته باشن) و معایبشون هم بگین
    دانلود شبانه که فعلا فقط مخابرات و شاتل داره که شاتل هم سرعتش محدوده :
    نام سرویس سرعت از ساعت 1 تا 8 بامداد
    ECO 4096 سرعت دریافت از 1024 تا 1536 کیلو بیت بر ثانیه
    ECO 6144 سرعت دریافت از 1024 تا 2048 کیلو بیت برثانیه
    ECO 8192 سرعت دریافت از 1024 تا 3072کیلو بیت بر ثانیه

نامحدود هم من قبلا از برونزی مکس نت استفاده میکردم خوب بود. خط 2M سرعتش 150 بود. که اینم حجمشو محدود کرده.
    شاتل سرعتش خوبه ولی حجم دانلودش محدوده. تو سایت زده برا هر سرعتی چقدره.
    wimax سرعتش خوبه خط 2M من داشتم سرعت 250 میداد با قیمت 135000 تومن در ماه ولی اونم بعد یکم دانلود سرعتشو میاورد پایین ولی در ماه تقریبا 250 تا 300 گیگ من دانلود کرده بودم. ,ولی پینگش خوب نبود و یکم که هوا ابری میشد، آنتن دهیش میومد پایین و قعطیش زیاد میشد.

6. این کاربر از Exlord27 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

كسي از هاي وب خبر داره؟ مخابرات من ديشب حدودا با ٣٥٠ اينا شب دانلود داشت،حدود ٤ گيگ دانلود كردم

Sent from my iPhone using Tapatalk

پروفشنال farshidnaji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام به همه دوستان

دانلوددت بالاست 50 گیگ در ماه ؟ پس من که با این خط آشغالم چند ماه هست 250 گیگ دانلود می کنم چقدر هست دانلودم ؟

9. این کاربر از farshidnaji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دوستان لطفا سرعت دانلود 128 نامحدود شاتل رو در حالت معمولی و پس از محدود کردن سرعتش رو بگن...و بعد چند روز از حالت محدودیت سرعت در میاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_eivazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بزرگترین راز جغرافیا هر کی کشف کرد به من هم اطلاع بده

پيش فرض

دوستان لطفا سرعت دانلود 128 نامحدود شاتل رو در حالت معمولی و پس از محدود کردن سرعتش رو بگن...و بعد چند روز از حالت محدودیت سرعت در میاد؟
    یه سر به تاپیک شاتل بزنی راحت تر به جواب میرسی حدود 30-40 گیگ برای art1 اول سرور خارجی بعد داخلی یک مقدار هم شانسی هست برای من 80 گیگ تو 2 ماه مشکلی ایجاد نکرده بعضی ها تا 60-70 گیگ در ماه هم محدود نمیشن کلا شانسی هست ! پینگ هم با سرویس گیمینگ همیشه رو 150-170 هست بعضی استان ها پسنگشون 100-120 هست ولی متاسفانه استان ما اینطور نیست
    آغایون داداشام ! کسی تست کرد شبانه مخابرات رو ؟ احتمالا کسی مشکلی نداره که صدای هیشکی در نیومده. فکر کردین مخابرات ماس ماس ؟ اول و آخرش محدودیت یقه شما رو هم میگیره! گفته باشم

12. این کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_eivazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بزرگترین راز جغرافیا هر کی کشف کرد به من هم اطلاع بده

پيش فرض

یه سر به تاپیک شاتل بزنی راحت تر به جواب میرسی حدود 30-40 گیگ برای art1 اول سرور خارجی بعد داخلی یک مقدار هم شانسی هست برای من 80 گیگ تو 2 ماه مشکلی ایجاد نکرده بعضی ها تا 60-70 گیگ در ماه هم محدود نمیشن کلا شانسی هست ! پینگ هم با سرویس گیمینگ همیشه رو 150-170 هست بعضی استان ها پسنگشون 100-120 هست ولی متاسفانه استان ما اینطور نیست
    آغایون داداشام ! کسی تست کرد شبانه مخابرات رو ؟ احتمالا کسی مشکلی نداره که صدای هیشکی در نیومده. فکر کردین مخابرات ماس ماس ؟ اول و آخرش محدودیت یقه شما رو هم میگیره! گفته باشم

14. این کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •