واقعا؟من میخواستم بگیرم...
Sent from my D6502 using Tapatalk
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
واقعا؟من میخواستم بگیرم...
Sent from my D6502 using Tapatalk
بله.صفحات قبل رو بخونید دوستانی که نامحدود از این شرکت داشتن اکثرا ناراضی بودن.
+
تایم رایگان - دانلود از سرور خارجی با استفاده از اکانت افزایش دانلود سرور خارجی
![]()
این افزایش سرعت سرور خارجی هم بزودی جلوش گرفته میشه مثل همون کاری که شاتل کرد
این افزایش سرعت سرور خارجی هم بزودی جلوش گرفته میشه مثل همون کاری که شاتل کرد
دوست عزیز اینکه نامحدودها مضخرفه درش شکی نیست الان تمام شرکت ها نامحدوداشون منصفانه و مضخرف و قانونای من درآوردی داره ولی بحث من اینه که نامحدودای برنزی ۵۱۲ یا ۱ مگ بعد از گذر از حجم روزانه حداقل سرعتش چقدره؟ چون سرعت پایین برای من بهتر از اینه که هی ۳۶۰۰ تومان پول زور ترافیک بدم شبانه ها هم سرعتش محدوده و بعضی از مواقع حجم خوری میکنه از روزانه پس باید از بد و بدتر یکی رو انتخاب کنم هیچ چاره دیگه ای هم ندارم ایرانسل هم بسته ۲۴ گیگی شبانه ۱۰۰۰۰ تومانشو برداشت دیگه راه حل دیگه ای به ذهنم نمیرسه کلا اینترنت ایران جهنم دانلودرها هست اینا میگن یا باید پول زور بدی حجم گرون بخری یا به ۶ گیگ در ماه راضی باش
512 تا 400 مگ سرعتش 64 و بعد، 20-24 میشه. و یک مگ اول 128 و بعد 40!!! اون حجمی رو که گفته تقسیم بر 30 کن روزانه تا اون حجم سرعتت بالاس بعد پایین میاد! استفاده نکنی به روز بعد منتقل نمیشه
دوستان تو ارومیه اسیاتک بهتره یا ماکس نت؟؟ اونایی که تجربشو داشتن لطفا راهنمایی کنن من باید یکیشو انتخاب کنم ولی موندم کدومشو.
برای دانشجوهااسیاتک میگه 20 تومن تخفیف میدم چجوری باید ازش استفاده کرد کسی میدونه؟ من دانشجو ام دیگه چیه شک داری؟
![]()
Last edited by android500; 18-07-2015 at 12:48.
در نامحدود برنزی ایتدا شیر 1 به 2 و پس از پایان ترافیک تضمین شده 1 به 8
به عنوان مثال 512 نامحدود برنزی با حداقل 20 گیگ تبادل - این ترافیک تقسیم بر تعداد روزهای ماه میشه روزی 650 مگابایت
شما روزی تا 650 مگابایت با سرعت 32 تا 64 دانلود کرده (معمولا نزدیک به اسمی بین 50 تا 55) و سپس سرویس بین 8 نفر (شیرینگ 1 به 8 واقعی نه اینایی که میخریم با این شرایط ولی در واقع سرعت چند برابر چیزی که خریدیم) تقسیم میشه
سرعت بعد از حجم تضمین شده بین 8 تا 64 کیلوبایت بر ثانیه خواهد بود
----------
در نامحدود نقره ای ایتدا شیر 1 به 1 و پس از پایان ترافیک تضمین شده 1 به 6
به عنوان مثال 512 نامحدود نقره ای با 5 گیگ سرعت بالا و حداقل 36 گیگ تبادل - چیزی به اسم سرعت بالا وجود نداره در واقع همون سرعت اسمی هست و مقادیر تقسیم بر روزهای ماه میشه
شما روزی تا 170 مگابایت با سرعت حدودا اسمس 64 دانلود کرده ، سپس سرویس بین 6 نفر تقسیم میشه
سرعت بعد از حجم تضمین شده بین 11 تا 64 کیلوبایت بر ثانیه خواهد بود و روزی حداقل تا 1.2 گیگابایت با همین سرعت حداقل تبادل رو نوشتند و بیشتر هم میشه دریافت کرد (به طور معمول سرعت بین 30 تا 60 کیلوبایت متغیر خواهد بود)
یعنی اگه با حداقل تا حداکثر سرعت 10 تا 64 هم دانلود کنید روزی 1.2 گیگ حداقل بشه دانلود کرد
----------
در نامحدود طلایی ایتدا شیر 1 به 1 و پس از پایان ترافیک تضمین شده 1 به 4
به عنوان مثال 512 نامحدود نقره ای با 13 گیگ سرعت بالا و حداقل 60 گیگ تبادل - چیزی به اسم سرعت بالا وجود نداره در واقع همون سرعت اسمی هست و مقادیر تقسیم بر روزهای ماه میشه (در برخی مراکز ممکن است طلایی ابتدا با 2 برابر سرعت اسمس نیز ارائه شود و سپس شیرینگ اعمال شود)
شما روزی تا 430 مگابایت با سرعت حدودا اسمس 64 دانلود کرده ، سپس سرویس بین 4 نفر تقسیم میشه
سرعت بعد از حجم تضمین شده بین 16 تا 64 کیلوبایت بر ثانیه خواهد بود و روزی حداقل تا 2 گیگابایت با همین سرعت حداقل تبادل رو نوشتند و بیشتر هم میشه دریافت کرد (به طور معمول سرعت بین 40 تا 60 متغیر خوهد بود)
یعنی اگه با حداقل تا حداکثر سرعت 16 تا 64 هم دانلود کنید روزی 2 گیگ حداقل بشه دانلود کرد
نکات :
سرویس های نامحدود رو حتی خود مدیرای شرکت هم پیشنهاد نمیکنند
اگر خیلی تمایل یا نیاز به نامحدود دارید ، پیشنهاد سرویس های بالاتر از 1 مگ هست چون به نسبت هزینه از شرکت های دیگه کمتره و یا زیر 1 مگ نقره ای و طلایی
در نامحدود آسیاتک ، آپلود محاسبه نمیشه
اگر روزی از سرویس استفاده نکنید ترافیک اون روز سوخت میشه
Last edited by asiatechgil; 19-07-2015 at 18:19.
دوست عزیز این راهنمایی شما کاملا اشتباه هست !!!!
سرویس های نا محدود حداقل تبادل رو به میزان پهنای باندی که روی خط بسته شده سرعت میگیرید بعد از اینکه اون حجم تبادل به اتمام رسید سرعت سرویس رو دریافت می کنید
بعد هم شیر ا به 2 رو من اولین باره میشنوم تو سرویس های نامحدود پس از اتمام ترافیک تبادل یا سرعت بالا بسته به نوع طلایی برنزی و نقره ای به صورت 1 به 4 و 6 و 8 اعمال میشه
سرویس هایی هم که دو تا حجم دارن یکی تبادل و یکی سرعت بالا به ترتیب اول سرعت بالا یعنی میزانی که خط بسته شده سپس تبادل کمتر از سرعت بسته شدن خط و سپس همون میزان سرویس
یعنی با سرویس 512 هیچ وقت شما کمتر از 32 دریافت نخواهید کرد ! مگر وجود بعضی از مشکلات تاثیر گذار
دوستان VPI و VCI آسیاتک چه اعدادیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)