آشنای اول دارم
2 مگ با ترافیک 2 گیگ
سرویس هم 1 ساله هست !
الان ساعت رایگانش چطوره ؟؟
از کی هست
یه جا زده 3 تا 8
یکی میگه همون سابق 1 تا 7 !!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آشنای اول دارم
2 مگ با ترافیک 2 گیگ
سرویس هم 1 ساله هست !
الان ساعت رایگانش چطوره ؟؟
از کی هست
یه جا زده 3 تا 8
یکی میگه همون سابق 1 تا 7 !!
اگه از نیمه دوم فروردین به بعد گرفته باشین 3 تا 8.ولی اگه قبلش قرارداد بسته باشین 1 تا 7
این که آشغال بازی هست یعنی چی ؟شما مطمعنی سرعتت میاد زیر سرعت قرارداد ؟
دقیقا لباس پوشیده بودم برم قرارداد بنویسم حالا دوباره موندم چیکار کنم
256 ارزش نداره که
آقا خدا خیرت بده نجاتم دادی زنگ زدم شرکت بعد پافشاری من قشنگ گفتن و توضیح دادن بعد تموم شدن حجم برنزی میاد بین 128 تا مثلا 512 که یعنی نابودی
طلاییهاشم ارزش نداره خدایی
من همین اندیشه بمونم بهتره برا اینکه دانلودام واقعا زیاده و اندیشه خیلی آپشناش انعطاف پذیرن
فقط این مشکلات تایم اوت و .....که دوره ای زیاد اتفاق میفته حل میشد دیگه من شخصا مشگل نداشتم
Last edited by Angel Of Darkness; 19-05-2015 at 08:02.
سلام اندیشه شبها ساعت رایگان سرویس 1024 سرعتش چند میشه؟روز چطور؟ من مخابرات دارم میخوام بیام اندیشه چیکار کنم برم یا نه؟
سرعت روزش روی 2.5 مگه ، شبها هم روی همون سرعت اسمی یعنی 1 مگ ! البته بعضی از شبها سرعت شبانه روی همون 2.5 مگ باقی میمونه ولی هیچ حسابی نمیشه روش باز کرد ، احتمالا فقط یه باگ توی سیستمشون باشه که بزودی جلوش رو میگیرن !من توی 1 ماه گذشته که این سرویس رو داشتم شبی بین 4 تا 4.8 گیگ دانلود شبانه داشتم !
![]()
من حجمی دارم ، 115 تا 130 ثابت ، چه روز چه شب
توی روز 130 خیلی کمه که ! الان سرویس 512 هم توی روز سرعتش حداقل 220 کیلو بایته ! تازه اونم توی منطقه 4 که یکی از مزخرفترین مناطق مخابراتیه رشته !![]()
شما یه سوال از پشتیبانی بکن ، شاید مشکلت از نرم افزار شرکت باشه !
Last edited by SAM609; 20-05-2015 at 13:07.
آره واسه منم روزا تا 280 کیلوبایت میره 512 اندیشه با IDM
یه زنگ بزن نویز خطو چک کنن
دقیقا مثل آسیاتک هست
بعد از اینکه حجم تموم بشه شیر 1/4 یا 1/6 یا 1/8 میشه
یعنی یه سرویس 512 به 4 تا 8 نفر داده میشه
شما در بهترین حالت میتونی همون 512 رو بگیری به شرطی که اون 4 یا 8 نفر دیگه نباشن که تقریبا غیر ممکنه ، البته ممکنه بعضی وقتا بشه 13 بدری شب عیدی
فقط آسیاک یه خوبی داره سرعت از 2/3 مگ شرع نمیشه تقسیم بر تعداد روز میشه ، روزانه سرعت تا یه حجمی بالاست مثل کاری که اندیشه تقلید کرده
دوستان سلام، آشنای اول مرکز 3 مشکل سرعت و نویز بالا دارید شما هم ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)