یکی آمار این مربی رو در بیاره ببینیم چیکاره س...
یکی آمار این مربی رو در بیاره ببینیم چیکاره س...
اين تيمهايي كه توش مربيگري كرده:
Swansea City
Swansea City
Sporting C.P.
Real Sociedad
Real Madrid C.F.
Real Sociedad
Wales
Deportivo
Beşiktaş J.K.
Real Madrid C.F.
Saint-Étienne
Real Sociedad
Catania
Real Murcia
Wales
اسم تیمهایی که این مربی بوده :
Swansea City
Swansea City
Sporting C.P.
Real Sociedad
Real Madrid C.F.
Real Sociedad
Wales
Deportivo
Beşiktaş J.K.
Real Madrid C.F.
Saint-Étienne
Real Sociedad
Catania
Real Murcia
Wales
===========
با تیم Swansea City اصلا به مقام قهرمانی نرسیده و تیمش همش یا دسته 2 بوده یا دسته 3 یا اینکه اون چند باری هم که به لیگ اول اومده 6 یا 12 هم شده
3 بار هم قهرمان جام ولش کاپ که نمیدونم که همون جام حذفی خودمونه یا مثله جام اتحادیه انگلیسه قهرمان شده با این تیم
با تیمه Sporting C.P. در فصل 1984-85 نایب فهرمان لیگ پرتقال شد
با تیمه Real Sociedad
1985/86 1ª 7th
1986/87 1ª 2nd
1987/88 1ª 2nd
1988/89 1ª 11th
بعد به رئال مادرید پیوست و رئال را قهرمان لیگ و جام حذفی اسپانیا کرد در فصل 90-89
باز هم به رئال سوسیداد برگشت و نتایج زیر را بوجود آورد
1990/91 1ª 13th
1991/92 1ª 5th
1992/93 1ª 13th
1993/94 1ª 11th
در سال 1994 در تیم ملی ولز کاری نکرد و بعد از یک سال ناکامی در سال 1995 به تیم دپرتیوو لاکرونیا پیوست 2 سال در این تیم بود و این تیم در سال اول به مقام 9 و در سال دوم به مقام 3 رساند بعد از آن به بشیکتاش رفت و 2 بار بشیکتاش را در لیگ به مقام نایب قهرمانی رساند ولی باز هم در سال 1999 به تیم رئال مادرید پیوست
اما ایندفعه نتوانست کاری بکند و مقامی برای رئال کسب کند و او را از تیم اخراج کردند
سال 2000 به تیم Saint-Étienne که در لیگ فرانسه هست پیوست که در این تیم موفق بود و باز هم به تیم سابق خود رئال سوسیداد در فصل 2001 تا 2002 رفت و این تیم را به مقام 13 برد فصل بعد از آن به تیم به کاتانیا رفت اما باز هم نتیجه ای حاصل نکرد و آخرین تیم باشگاهی او روال ملیورکا است که در سال 2004 به آن تیم پیوست که رئال مایورکا که به لیگ دوم رفته بود را به مقام 12 در لیگ 2 رساند و همان سال به تیم ملی ولز پیوست و تا الان سرمربی تیم ولز و هیچ کاری برای این تیم نکرده
(آبیته)
مربیه خیلی معروفیه
(من تا حالا اسم اش رو هم نشنیده بودم)
با این توصیفات به نظر میرسه مربی خوبی باشه. البته به شرط اینکه چوب لای چرخش نزارن. واعظ باید خیلی حواسشو جمع کنه تا بعضیا کارشو خراب نکنن.
تمرين استقلال بدون حضور قلعهنويي برگزار شد
خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال استقلال تهران عصر امروز در ورزشگاه دستگردي و در غياب امير قلعه نويي برگزار شد.
گزارش خبرگزاري فارس تمرين تيم فوتبال استقلال بعد از 3 روز تعطيلي در حالي در ورزشگاه دستگردي برگزار شد كه امير قلعهنويي در تمرين امروز حضور پيدا نكرد.
با توجه به عدم حضور قلعهنويي دستياران وي در تمرين امروز حضور پيدا كرده و كارهاي تاكتيكي را براي بازيكنان درنظر گرفتند.
در تمرين امروز تنها 13 بازيكن استقلال حضور داشتند و بقيه بازيكنان به دلايل مختلف غايب بودند.
علي عليزاده و هادي شكوري دو بازيكن استقلال به دليل مصدوميت در ورزشگاه دستگردي حاضر شدند و پس از صحبت با دكتر نوروزي راهي كلينيك شدند.
تمرين امروز استقلال بدون حضور تماشاگران برگزار شد. حدود 70 نفر از هواداران استقلال كه پشت درهاي بسته ورزشگاه دستگردي مانده بودند از امير قلعهنويي حمايت كردند. اين افراد با صداي بلند فرياد ميزدند: «تماشاگر قهرمان عاقبتش همينه» و در ادامه با شعار «اميرخان اميرخان حمايتت ميكنيم» خواستار حضور سرمربي تيم خود در فصل آينده شدند.
قلعهنويي ديگر سرمربي استقلال نيست
خبرگزاري فارس: باشگاه استقلال رسما اعلام كرد كه قلعه نويي سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه در فصل آينده نخواهد بود.
به گزارش خبرگزاري فارس؛ سايت باشگاه استقلال نوشت: به دليل حاضرنشدن امير قلعه نويي در شرايط مذاكره با باشگاه استقلال تا پايان ساعت اداري امروز(شنبه) از صبح فردا اين باشگاه مذاكره با گزينه هاي مختلف را آغاز مي كند.
با وجود اظهارات مختلف امير قلعه نويي در هفته گذشته مبني بر اينكه "پاي ميز مذاكره با مسئولان باشگاه استقلال نمي نشينم، من استانداردهاي خودم را دارم و هيچ كس نمي تواند براي من شرط بگذارد "، باشگاه استقلال تا پايان ساعت اداري امروز آماده مذاكره با قلعه نويي به عنوان گزينه اول سرمربيگري براي فصل آينده اين تيم بود اما به دليل حاضر نشدن قلعه نويي در شرايط مذاكره و مطرح كردن شروط طرفين، پرونده همكاري باشگاه استقلال و امير قلعه نويي براي فصل آينده بسته شد.
در ادامه مطلب سايت باشگاه آمده است: لازم به يادآوري است كه باشگاه استقلال به دليل شرايط زماني و فرصت باقيمانده، پايان ساعت اداري امروز را به عنوان پايان يك دوره زماني چند هفته اي براي امير قلعه نويي درنظر گرفته بود. براي امير قلعه نويي، آرزوي موفقيت روزافزون را از خداي متعال خواستاريم.
بيماري عامل حضور نيافتن قلعهنويي در تمرين استقلال!
تمرين تيم فوتبال استقلال تهران بدون حضور سرمربي اين تيم و بازيكنان اصلي برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تمرين تيم فوتبال استقلال تهران كه براي بازي مقابل الجزيره امارات آماده ميشود از ساعت 17 امروز در مجموعهي ورزشي دستگردي برگزار شد كه امير قلعهنويي سرمربي اين تيم و بازيكنان اصلي و ملي پوش تيم استقلال در تمرين حضور نداشتند.
14 بازيكن حاضر در تمرين هم بعد از انجام حركات كششي و دويدن به بازي فوتبال دستگرمي پرداختند. در حالي كه بيماري عامل حضور نيافتن امير قلعهنويي در تمرين امروز عنوان ميشد اما به نظر ميرسد با توجه به اطلاعيهاي كه امروز از طرف باشگاه استقلال در زمينه تعيين ضربالاجل براي اين مربي صادر شده بود، او در تمرينات حضور نيافت.
تمرين امروز پس از يك ساعت خاتمه يافت و اين در حالي بود كه فابيو جان واريو، اميد روانخواه و رينالدو سرشناسترين بازيكنان حاضر در تمرين بودند.
پرونده همکاری قلعه نویی با استقلال بسته شد/ آغاز مذاکره با گزینه ها
به دلیل حاضرنشدن امیر قلعه نویی در شرایط مذاکره با باشگاه استقلال تا پایان ساعت اداری امروز از صبح فردا این باشگاه مذاکره با گزینه های مختلف را آغاز می کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، باشگاه استقلال عصر امروز اعلام کرد: « با وجود اظهارات مختلف امیر قلعه نویی در هفته گذشته مبنی بر اینکه « پای میز مذاکره با مسئولان باشگاه استقلال نمی نشینم، من استانداردهای خودم را دارم و هیچ کس نمی تواند برای من شرط بگذارد» ، باشگاه استقلال تا پایان ساعت اداری امروز آماده مذاکره با قلعه نویی به عنوان گزینه اول سرمربیگری برای فصل آینده این تیم بود اما به دلیل حاضر نشدن قلعه نویی در شرایط مذاکره و مطرح کردن شروط طرفین، پرونده همکاری باشگاه استقلال و امیر قلعه نویی برای فصل آینده بسته شد.
لازم به یادآوری است که باشگاه استقلال به دلیل شرایط زمانی و فرصت باقیمانده، پایان ساعت اداری امروز را به عنوان پایان یک دوره زمانی چند هفته ای برای امیر قلعه نویی درنظر گرفته بود. برای امیرقلعه نویی، آرزوی موفقیت روزافزون را از خدای متعال خواستاریم.»
باشگاه استقلال قبل از این اعلام کرده بود در صورتیکه امیرقلعه نویی تمایلی برای ادامه همکاری با استقلال نداشته باشد، این باشگاه مذاکره با گزینه های دیگر را آغاز خواهد کرد.
دیدار سردار آجرلو با مدیرعامل باشگاه استقلال
رئیس اتحادیه باشگاه های فوتبال ایران ظهر امروز به دعوت واعظی آشتیانی، مهمان باشگاه استقلال بود.
به گزارش خبرگزاری مهر، ظهر امروز(شنبه) سردار مصطفی آجرلو، رئیس اتحادیه باشگاه های فوتبال ایران و محمد صادق درودگر با حضور در دفتر واعظی آشتیانی نشست یک ساعته ای را درباره مسائل کلی فوتبال ایران برگزار کردند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)