سلام دوستان
1آیا قنون کسر هنوز هست؟
2.کسری پدر جبهه . بهازای هر ماه چقدر کم میشه؟
3.مدارک لازم چیا میخواد و کجا باید بریم؟
سلام دوستان
1آیا قنون کسر هنوز هست؟
2.کسری پدر جبهه . بهازای هر ماه چقدر کم میشه؟
3.مدارک لازم چیا میخواد و کجا باید بریم؟
سلام
دوستان بعد از تصویه یک نامه لغو معافیت از دانشگاه صادر میشه . حال من باید برای اقدام به سربازی چی کار کنم ؟ برم پلیس + 10 چی بگم ؟
میری پلیس +10 دفترچه میخری ...
بعد گواهی فراغت از تحصیل از دانشگاه و عکس و کپی از مدارکت و میبری و آدرس پزشک میده میری و فرم هارو پر میکنی و یه پرینت میده دستت و میری خونه و تازه شروع داستان زندیگته ...
با سلام
اين پادگاني كه شما ميگيد تو پرند نيست. سرلشگر شبان تو جاده لشكرك هست . من اونجا سال 88 و سال 91 بودم . بهش ميگن جهنم سبز!
هنوز هست .
به ازای هر ماه جبهه 18 روز کسر میشه ولی کمتر از 6 ماه جبهه هیچی کم نمیشه ...
آره قبلا اونجا بود الان اومده تو پرندک بعد از بهپاد نزاجا توی جاده نظامی روبروی رباط کریم
خب بعد جاشو فك كنم دادن به دانشگاه افسري واسه آموزشياي خودشون. چون هرساله دانشجويان دانشگاه افسري قبل از ورود به دانشگاههاي آجا اونجا آموزشي رو طي ميكنند.
دانشگاه افسری هم میاد اونجا واسه دوره هاش .
من 93.4.1آموزشیمو تو شبان تموم کردم.منبع موثق تر از من نیست![]()
آقا ما کلا خیلی مخلصیم هاااااا
سلام.
من نزدیک به 10 سال پیش فتق شکم عمل کردم ولی خب شیطنت نذاشت دوره ی استراحتو کامل کنم و هی ورجه وروجه کردم یه مقدار اوضاع خراب شد و جاش یه کم ورم کرد ولی نیاز به عمل نشد و دکتر گفت فقط بی تحرکی و استراحت !! دکترشم الان هست که شهادت بده. الانم وقتی زیاد فعالیت میکنم جاش درد میگیره مثلا دراز نشست میتونم برم ولی 4تا برم جاش کوفته میشه میفهمم نباید ادامه بدم. یه عده میگن میتونی از طریق همین معاف از رزم بگیری، ولی نمیدونم واسه معاف از رزمی اقدام کنم یا نه ! بعضیا میگن هیچ فرقی به حالت نمیکنه بعضیا میگن چرا بهتره !! واقعا یه معاف از رزم تو دوره ی آموزشی فرقش با بقیه چیه ؟!
سوال بعدیم اینه که قضیه ی این عرق کف دست چیه که واسش معافی صادر میکنن ؟! کسی که کف دستش زیاد عرق میکنه خب همیشه که اینطور نیست، از کجا میفهمن ؟ چطوری آزمایش میگیرن تا معلوم شه ؟
هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)