تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2273 از 4105 اولاول ... 1273177321732223226322692270227122722273227422752276227722832323237327733273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,721 به 22,730 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    1آیا قنون کسر هنوز هست؟
    2.کسری پدر جبهه . بهازای هر ماه چقدر کم میشه؟
    3.مدارک لازم چیا میخواد و کجا باید بریم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام
    دوستان بعد از تصویه یک نامه لغو معافیت از دانشگاه صادر میشه . حال من باید برای اقدام به سربازی چی کار کنم ؟ برم پلیس + 10 چی بگم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان بعد از تصویه یک نامه لغو معافیت از دانشگاه صادر میشه . حال من باید برای اقدام به سربازی چی کار کنم ؟ برم پلیس + 10 چی بگم ؟
    میری پلیس +10 دفترچه میخری ...
    بعد گواهی فراغت از تحصیل از دانشگاه و عکس و کپی از مدارکت و میبری و آدرس پزشک میده میری و فرم هارو پر میکنی و یه پرینت میده دستت و میری خونه و تازه شروع داستان زندیگته ...

4. این کاربر از msarab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bahman-v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه آموزشیم تموم شده و امروز امریه رو گرفتم حالا چندتا سوال داشتم در باره یگان
    1-کسی میدونه پادگان تکاوری سرلشکرابوالفضل شبان نزاجا -آج که تو پرندکه چجور جاییه؟
    2-برا معرفی به یگان باید با رسته(اداری پرسنلی) و نواری که مخصوص شلوار هست باید برم یگان یا بعد از اینکه رفتم اونجا معلوم میشه رسته ام چیه و جام کجاس و اینی که تو امریه نوشته کلا مهم نیست؟
    3-این درجه رو هم باید بذارم برم یگان؟
    با تشکر

با سلام
    اين پادگاني كه شما ميگيد تو پرند نيست. سرلشگر شبان تو جاده لشكرك هست . من اونجا سال 88 و سال 91 بودم . بهش ميگن جهنم سبز!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    1آیا قنون کسر هنوز هست؟
    2.کسری پدر جبهه . بهازای هر ماه چقدر کم میشه؟
    3.مدارک لازم چیا میخواد و کجا باید بریم؟
    هنوز هست .
    به ازای هر ماه جبهه 18 روز کسر میشه ولی کمتر از 6 ماه جبهه هیچی کم نمیشه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام
    اين پادگاني كه شما ميگيد تو پرند نيست. سرلشگر شبان تو جاده لشكرك هست . من اونجا سال 88 و سال 91 بودم . بهش ميگن جهنم سبز!
    آره قبلا اونجا بود الان اومده تو پرندک بعد از بهپاد نزاجا توی جاده نظامی روبروی رباط کریم

داره خودمونی میشه bahman-v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آره قبلا اونجا بود الان اومده تو پرندک بعد از بهپاد نزاجا توی جاده نظامی روبروی رباط کریم
    خب بعد جاشو فك كنم دادن به دانشگاه افسري واسه آموزشياي خودشون. چون هرساله دانشجويان دانشگاه افسري قبل از ورود به دانشگاههاي آجا اونجا آموزشي رو طي ميكنند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خب بعد جاشو فك كنم دادن به دانشگاه افسري واسه آموزشياي خودشون. چون هرساله دانشجويان دانشگاه افسري قبل از ورود به دانشگاههاي آجا اونجا آموزشي رو طي ميكنند.
    دانشگاه افسری هم میاد اونجا واسه دوره هاش .
    من 93.4.1آموزشیمو تو شبان تموم کردم.منبع موثق تر از من نیست

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

با سلام

آقا تاپیک جداگانه برای بحق در مورد دوره تکمیلی بسیج (کفایتی نداریم )

سوالی در این مورد داشتم ...
    میگن یکم شرایط دوره تکمیلی عوض شده ... از این قار که قبلا 45 روز یکسر بود

ولی الان به علت هدر نرفتن بودجه گفتن که 30 اموزشی تو شهر و اگر کسی خواست بره خدمت اون وقت دوره 15 روزه خارج از شهر رو موقع خدمت میره
    خوب این یعنی مثل قبل کارت سبز دوره تکمیلی نمیدن دیگه فکر کنم فقط یک گواهی میدن

کسی اطلاعی نداره...و اینکه حداقل چند ماه قبل از خدمت باید دوره تکمیلی گذرونده بشه .. من میخوام شهریور دفترچه رو بفرستم و دوره فکر کنم اوایل مرداد شروع میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.
    من نزدیک به 10 سال پیش فتق شکم عمل کردم ولی خب شیطنت نذاشت دوره ی استراحتو کامل کنم و هی ورجه وروجه کردم یه مقدار اوضاع خراب شد و جاش یه کم ورم کرد ولی نیاز به عمل نشد و دکتر گفت فقط بی تحرکی و استراحت !! دکترشم الان هست که شهادت بده. الانم وقتی زیاد فعالیت میکنم جاش درد میگیره مثلا دراز نشست میتونم برم ولی 4تا برم جاش کوفته میشه میفهمم نباید ادامه بدم. یه عده میگن میتونی از طریق همین معاف از رزم بگیری، ولی نمیدونم واسه معاف از رزمی اقدام کنم یا نه ! بعضیا میگن هیچ فرقی به حالت نمیکنه بعضیا میگن چرا بهتره !! واقعا یه معاف از رزم تو دوره ی آموزشی فرقش با بقیه چیه ؟!
    سوال بعدیم اینه که قضیه ی این عرق کف دست چیه که واسش معافی صادر میکنن ؟! کسی که کف دستش زیاد عرق میکنه خب همیشه که اینطور نیست، از کجا میفهمن ؟ چطوری آزمایش میگیرن تا معلوم شه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •