کیفیت خطشون که اصلا خوب نیست
Attenuation خیلی زیاد هست و اگر میبینید که SNR 15 هست دلیلش پایین بودن DownStream هست
از MAX Rate هم مشخصه که حداکثر 4700 kbps میکشه که زیاد خوب نیست![]()
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
کیفیت خطشون که اصلا خوب نیست
Attenuation خیلی زیاد هست و اگر میبینید که SNR 15 هست دلیلش پایین بودن DownStream هست
از MAX Rate هم مشخصه که حداکثر 4700 kbps میکشه که زیاد خوب نیست![]()
![]()
بله میدونم
ولی از روی تجربه گفتم
مشترکی از مخابرات به ما مراجعه کرد که rate خط از مخابرات تا 11 باز بود ولی SNR روی 5-6 بود و همش قطع بود
وقتی سرویس اسیاتک رو از ما دریافت کرد rate اسیاتک در مرکز مخابراتیشون روی 12 باز بود و snr به بالای 14 رسید
و این فقط مربوط به کیفیت DSLAM ها میشه و مخابرات هم اکثرا از جنس های چینی بی کیفیت و ارزان استفاده میکنه (مشاهده شده در چندین مرکز مخابراتی )
اکثر DSLAM هاشون هم FIBERHOME هست که جزو بی کفیت ترین DSLAM ها هستن
خوش به حالت که ده گیگ برات زیاده.کاش برای من اینطور بود.روز اول که اومده بودم اسیاتک با خودم می گفتم ده گیگ چقدر اضافه بیارم الان به دو هفته هم نمی کشه.نیم گیگ شارژ کنم یک ساعت نشده تمامه.
اولین و مهم ترینش فاصله تا مرکز
دومین رانژه سر کافو های سمت منزل و مرکز هستش با یه آشنا تو مخابرات و تعویض اونها خیلی بهتر میشه
سومی سولفاته سر پست کافو و پست جلوی منزل هستش
چهارمی سیم کشی داخلی
dslam و اینا اولویت خیلی پایین تری داره
باید به acc ایمیل بزنی اطلاعات شخصی مثل موبایل و شماره خط adsl رو هم بفرست که تماس بگیرن
بهتره برای اینکه مطمین بشی یه اس ام اس هم به سامانه آسیاتک میدادی
باز مشکلت حل نشد برام pv بفرست دقیق راهنماییت کنم
دوستان عزیز طرح شهاب سرعت دانلودش تو زمان رایگان افت میکنه ؟؟؟
سرعت دانلود ساعات عادی و غیر عادی طرح شهاب چقدره ؟؟
سلام.
من اینترنت 1Mb گرفتم, در روز سرعت تا ۵۰۰ KB میره ولی شبانه حداکثر 30-40 KB . اگر زنگ بزنم که خطم رو ببرن رو ۱۰ مگ بهتر میشه شبانش؟ چون باید ۱۰۰ تا بده رو 1 مگ
مرسی
فکر کنم بخاطر ماه رمضونه سرعت اومده پایین منم شهاب دارم سرعتم توی ساعات رایگان افت کرده.دانلودهام خیلی کم شده.صبر کن تا ببینیم بعد از ماه رمضون درست میشه یانه.
دوستان میخواستم بدونم که سرعت دانلود سرویس نامحدود برنزی ۵۱۲ یا ۱ مگ آسیاتک پس از گذر از مصرف منصفانه روزانه سرعت اسمی تقسیم بر ۸ میشه یا نه مثلا ۱ مگ میشه ۱۶ کیلوبایت بر ثانیه یا نه؟ چون من از یک جایی شنیدم که پلکانی سرعت میاد پایین درسته یا نه؟ و کمترین سرعتش چقدره؟
از اسیاتک نامحدود نگیرید.هر کی گرفته پشیمون شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)