اميدرضا روانخواه قرارداد خود را با استقلال دو سال تمديد کرد
اميدرضا روانخواه قرارداد خود را با استقلال به مدت دو سال تمديد کرد.
به گزارش ايسنا، روانخواه صبح شنبه در نشستي با مديرعامل باشگاه استقلال قرارداد خود را به مدت 2 سال تمديد کرد.
روانخواه پس از پايان اين نشست گفت: «من لحظه اي براي تمديد قراردادم فکر نکردم و مطمئن بودم استقلالي هستم و خواهم ماند. من بايد به هواداران استقلال بگويم که به دليل زحماتي که اين باشگاه در طول مصدوميتم برايم کشيد و به دليل علاقه زياد من به هواداران استقلال دو سال ديگر قراردادم را با اين تيم تمديد کردم.»
هاشم بيگ زاده قرارداد خود را با استقلال تمديد کرد
هاشم بيگ زاده قرارداد خود را با تيم فوتبال استقلال تهران تمديد کرد.
به گزارش ايسنا، بيگ زاده صبح شنبه با حضور در دفتر واعظي آشتياني قرارداد خود را به مدت 2 سال با اين باشگاه تمديد کرد.
بيگ زاده در اين مورد به سايت باشگاه استقلال گفت: «من امسال نتوانستم آنطور که بايد در خدمت هواداران استقلال باشم اما همين جا به همه استقلالي ها قول مي دهم که بهترين بازي هايم را در فصل آينده براي استقلال انجام بدهم. خوشحالم که دوباره مي توانم استقلالي باشم
فرهاد مجيدي سفيد امضا کرد
فرهاد مجيدي پيش از ظهر امروز در ملاقات با واعظي آشتياني با امضاي قراردادي سفيد حضورش در تيم استقلال را به مدت يکسال تمديد کرد.
به گزارش ايسنا، مجيدي در نشستي با مديرعامل باشگاه استقلال قرارداد خود را به مدت يك سال با اين باشگاه تمديد کرد.
فرهاد مجيدي در اين مورد به سايت باشگاه استقلال گفت: «تمديد قرارداد من با استقلال جاي تعجبي ندارد. من استقلالي هستم و براي حضور در اين تيم هميشه آماده هستم. افتخار مي کنم که يک سال ديگر از زندگي من در خانواده بزرگ استقلال سپري خواهد شد و اميدوارم در فصل آينده بتوانيم با استقلال در رقابت هاي بين المللي هم موفق باشيم.»