تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2273 از 2376 اولاول ... 12731773217322232263226922702271227222732274227522762277228323232373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,721 به 22,730 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

تكذيب يك خبر و تاكيد مجدد بر مواضع سابق باشگاه استقلال
    آمادگي براي مذاكره با اميرقلعه نويي تا پايان وقت اداري امروز

هيچ گونه نشستي بين مسئولان باشگاه استقلال و اميرقلعه نويي در روز پنجشنبه در هتل المپيك تهران برگزار نشده است.
    به دنبال انتشار خبري توسط خبرگزاري برنا مبني براينكه ( برخي از مسئولان باشگاه استقلال در پنجشنبه شب گذشته در هتل المپيك تهران سعي داشته اند با جلب نظر اميرقلعه نويي موافقت او را براي برگزاري جلسه يك ساعته با مديرعامل باشگاه بدست بياورند.) لازم به تاكيد و يادآوري است كه موضع باشگاه استقلال طبق اظهارات واعظي آشتياني در هفته هاي گذشته، همان مواضع پيشين است و باشگاه استقلال تا پايان ساعت اداري روز شنبه 19 ارديبهشت ماه جاري آماده مذاكره با اميرقلعه نويي در جهت تمديد قرارداد ايشان است. بديهي است در صورتي كه ايشان در شرايط مذاكره قرار نگيرند، باشگاه استقلال به دليل شرايط زماني مذاكرات خود را جهت انتخاب سرمربي جديد اين باشگاه با ديگر گزينه ها آغاز خواهد كرد.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مثلا با این کاراشون میخوان بگن ما میخواستیم با امیرخان ادامه ی همکاری بدیم ولی اون نخواست
    یعنی قطع همکاری از طرف ژنرال بوده نه مدیرعامل

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

آغاز مذاكره با بازيكنان استقلال براي تمديد قرارداد
    خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه استقلال از امروز مذاكرات خود را براي تمديد قرارداد با بازيكنان آغاز كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، با پايان فصل و آغاز تلاش باشگاه ها براي يارگيري و حفظ بازيكنان خودي مسئولان باشگاه استقلال از امروز دست به كار شده و مذاكرات را شروع كردند.
    در همين راستا امروز هاشم بيك زاده و اميد روانخواه در باشگاه حاضر شدند و با امير واعظ آشتياني به گفت و گو پرداختند. روند مذاكرات هنوز مشخص نيست.
    امسال مسئولان باشگاه استقلال بر خلاف سال هاي گذشته شمار بازيكناني كه قراردادشان تمام شده را اعلام نخواهند كرد تا در صورتي كه به هر يك از اين بازيكنان براي تمديد قرارداد نياز داشتند تيم هاي ديگر سراغ آنها نروند.
    همچنين امروز آخرين فرصت براي امير قلعه نويي است تا در باشگاه حضور پيدا كند و براي تمديد قرارداد با مديرعامل باشگاه به مذاكره بپردازد.

وای این بیگ زاده میخواد قراردادش را تمدید کنه

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

اميدرضا روانخواه قرارداد خود را با استقلال دو سال تمديد کرد
    اميدرضا روانخواه قرارداد خود را با استقلال به مدت دو سال تمديد کرد.

به گزارش ايسنا، روانخواه صبح شنبه در نشستي با مديرعامل باشگاه استقلال قرارداد خود را به مدت 2 سال تمديد کرد.

روانخواه پس از پايان اين نشست گفت: «من لحظه اي براي تمديد قراردادم فکر نکردم و مطمئن بودم استقلالي هستم و خواهم ماند. من بايد به هواداران استقلال بگويم که به دليل زحماتي که اين باشگاه در طول مصدوميتم برايم کشيد و به دليل علاقه زياد من به هواداران استقلال دو سال ديگر قراردادم را با اين تيم تمديد کردم.»

هاشم بيگ زاده قرارداد خود را با استقلال تمديد کرد
    هاشم بيگ زاده قرارداد خود را با تيم فوتبال استقلال تهران تمديد کرد.

به گزارش ايسنا، بيگ زاده صبح شنبه با حضور در دفتر واعظي آشتياني قرارداد خود را به مدت 2 سال با اين باشگاه تمديد کرد.

بيگ زاده در اين مورد به سايت باشگاه استقلال گفت: «من امسال نتوانستم آنطور که بايد در خدمت هواداران استقلال باشم اما همين جا به همه استقلالي ها قول مي دهم که بهترين بازي هايم را در فصل آينده براي استقلال انجام بدهم. خوشحالم که دوباره مي توانم استقلالي باشم

فرهاد مجيدي سفيد امضا کرد
    فرهاد مجيدي پيش از ظهر امروز در ملاقات با واعظي آشتياني با امضاي قراردادي سفيد حضورش در تيم استقلال را به مدت يکسال تمديد کرد.

به گزارش ايسنا، مجيدي در نشستي با مديرعامل باشگاه استقلال قرارداد خود را به مدت يك سال با اين باشگاه تمديد کرد.

فرهاد مجيدي در اين مورد به سايت باشگاه استقلال گفت: «تمديد قرارداد من با استقلال جاي تعجبي ندارد. من استقلالي هستم و براي حضور در اين تيم هميشه آماده هستم. افتخار مي کنم که يک سال ديگر از زندگي من در خانواده بزرگ استقلال سپري خواهد شد و اميدوارم در فصل آينده بتوانيم با استقلال در رقابت هاي بين المللي هم موفق باشيم.»

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اميدرضا روانخواه قرارداد خود را با استقلال دو سال تمديد کرد
    اميدرضا روانخواه قرارداد خود را با استقلال به مدت دو سال تمديد کرد.

به گزارش ايسنا، روانخواه صبح شنبه در نشستي با مديرعامل باشگاه استقلال قرارداد خود را به مدت 2 سال تمديد کرد.

روانخواه پس از پايان اين نشست گفت: «من لحظه اي براي تمديد قراردادم فکر نکردم و مطمئن بودم استقلالي هستم و خواهم ماند. من بايد به هواداران استقلال بگويم که به دليل زحماتي که اين باشگاه در طول مصدوميتم برايم کشيد و به دليل علاقه زياد من به هواداران استقلال دو سال ديگر قراردادم را با اين تيم تمديد کردم.»

هاشم بيگ زاده قرارداد خود را با استقلال تمديد کرد
    هاشم بيگ زاده قرارداد خود را با تيم فوتبال استقلال تهران تمديد کرد.

به گزارش ايسنا، بيگ زاده صبح شنبه با حضور در دفتر واعظي آشتياني قرارداد خود را به مدت 2 سال با اين باشگاه تمديد کرد.

بيگ زاده در اين مورد به سايت باشگاه استقلال گفت: «من امسال نتوانستم آنطور که بايد در خدمت هواداران استقلال باشم اما همين جا به همه استقلالي ها قول مي دهم که بهترين بازي هايم را در فصل آينده براي استقلال انجام بدهم. خوشحالم که دوباره مي توانم استقلالي باشم

فرهاد مجيدي سفيد امضا کرد
    فرهاد مجيدي پيش از ظهر امروز در ملاقات با واعظي آشتياني با امضاي قراردادي سفيد حضورش در تيم استقلال را به مدت يکسال تمديد کرد.

به گزارش ايسنا، مجيدي در نشستي با مديرعامل باشگاه استقلال قرارداد خود را به مدت يك سال با اين باشگاه تمديد کرد.

فرهاد مجيدي در اين مورد به سايت باشگاه استقلال گفت: «تمديد قرارداد من با استقلال جاي تعجبي ندارد. من استقلالي هستم و براي حضور در اين تيم هميشه آماده هستم. افتخار مي کنم که يک سال ديگر از زندگي من در خانواده بزرگ استقلال سپري خواهد شد و اميدوارم در فصل آينده بتوانيم با استقلال در رقابت هاي بين المللي هم موفق باشيم.»
    دم هر سه تاشون گرم. فقط بیگ زاده باید یه کم بیشتر تمرین کنه..

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

دم هر سه تاشون گرم. فقط بیگ زاده باید یه کم بیشتر تمرین کنه..
    آره
    مجیدی هم دمش گرم واسه پول بازی نمیکنه
    بیگ زاده یه جورایی تو بازی میترسه
    روانخواه هم که کلا خوبه اما میتونه بهتر باشه
    با رفتن قلعه نویی احتمال موندن جباری زیاده
    ضمنا
    امروز واعظ گفته که تا یکی 2 روز آینده مربی رو اعلام میکنیم و بعد از اعلام اسم سرمربی همه شوکه میشن !!!!

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بیک زاده توی بازی با الاتحاد نیمه ی دوم فوق العاده بود
    ولی متاسفانه خیلی افت و خیز داره
    دریبلینگش هم افتضاحه میانگین توی هر بازی 20 دفعه به نیت دریبل میره توی شیکم حریف باید روی تکنیکش کار کنه

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

امروز واعظ گفته که تا یکی 2 روز آینده مربی رو اعلام میکنیم و بعد از اعلام اسم سرمربی همه شوکه میشن !!!!
    شوك منفي يا مثبت؟
    بعدها معلوم ميشه

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شایعه پیچیده تو روزنامه ها حتی روزنامه استقلال جوان فکر کنم که نوشته بودن اونام (( جان توشاک گزینه اصلی سرمربیگری استقلاله))

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

جان توشاك گزينه اصلى سرمربگيرى استقلال

تهران IranSport.Net - جان توشاك مربى ولزى گزينه اصلى مربيگرى در استقلال است. به گفته مسئولان اين باشگاه جان توشاك كه تجربه مربيگرى در رئال مادريد، رئال سوسيدادو بشيك تاش را دارد كانديداى اصلى هدايت استقلال است و در صورت توافقات لازم فصل آينده بر روى نيمكت آبى پوشان تهرانى خواهد نشست مسئولان باشگاه استقلال با اين مربى وارد مذاكره شده اند تا در صورت پيش نيامدن مشكل با توشاك با استقلالى ها پاى امضاى قرارداد بنشيند. گفتنى است استقلالى ها فقط به دنبال جذب مربى خارجى هستند ونظرى هم در اين ارتباط به مربيان داخلى ندارند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •