سلام دوستان
میخواستم بدونم فرق Elite با S توی چی هست؟
میخوام بخرم شنیدم که S هنوز بطور کامل هــــــــــک نشده ، Elite کامل هــــــک شده؟
بازی هایی که میاد توی تمامی ورژن های ایکس باکس مشترکه؟ فرقی نداره؟
من علاقه ای به بازی لایو ندارم ، Elite برای من مناسبه؟
میشه بازی ها رو توی هارد ایکس باکس کپی کرد بطوری که نیازی به دیسک بازی نباشه؟
ایکس باکس wi-fi ساپورت میکنه؟
بازی هایی مثل hot pursuit رو میشه با کینکت بازی کرد؟ یا حتما دسته نیاز هست؟
((اگه سوالات زیادی بیسیک بودن میبخشید ، اولین بارمه میام تو انجمن کنسول ها
))
1. مدل s همون slim یک مدل جدیدتر از Elite هست که البته از نظر قدرت سخت افزاری یا ساپورت بازی با Elite یا هر مدل دیگه ای از xbox 360 فرقی نداره.(همه مدل های 360 همه بازی ها رو یکسان اجرا میکنن). ولی از elite کوچیکتر هست یک پورت مخصوص کنترلر حرکتی کینکت داره (اگه کینکت بخری توش تبدیل واسه مدل های غیر slim هست مدل های مختلف فرقی با هم توی کار با کینکت ندارن) دو مدل با هارد 4 گیگ و 250 گیگ داره و فکر کنم روش گیرنده wi-fi ]م داره والیت هاردش 120 هست و روی خودش گیرنده wi-fi نداره
2.اسلیم فقط با درایو 9504 -- شده که slim با این مدل درایو الان پیدا نمیشه ولی الایت کاملا -- شده واسش LT+ (جدیدترین فریمور اجرای باز های کپی روی 360) اومده. البته یک روش هست که برد درایو اسلیم ها رو عوض میکنن تا بتونن +LT رو بریزن که اصلا توصیه نمیشه.
3.همه بازی هایی که واسه xbox میان توی تمام xbox ها اجرا میشن و از هر نظر یکی هستن. مثلا Crysis 2 هم روی یک xbox قدیمی Core که الان اصلا تولید نمیشه و سال 2005 تولید میشده یا همون کیفیتی اجرا میشه که روی s اجرا میشه.
4.بله مناسب هست . البته اگه شما LT+ داشته باشی که روی elite هست واسه آنلاین هم مشکلی نداری به شرط اینکه بازی هات Full Stealth باشن.
5.بازی ها روی هارد نصب میشن واسه اینکه از روش اجرا بشن ولی شما اگر هم نصب کنی همون اول که میخوای بازی رو بیاری بالا باید دیسکش توی دستگاه باشه و بعد از اون به اصلا از دیسک و درایو استفاده نمیشه و بازی از روی هارد اجرا میشه.
6.ساپورت میکنه ولی باید گیرنده wi-fi واسش جدا بخری و روی خودش گیرنده wi-fi نداره
7.بازی hot pursuit از کینکت استفاده نمیکنه و به دسته احتیاج هست. کلا بازی هایی که کینکت لازم داشته باشن روی DVD یا پکش مینویسه که به کینکت نیاز دارن یا نه . هر بازی که میخوای ببینی کینکت میخواد یا نه و یا اطلاعات بیشتری از میخوای میتونی بری سایت gamespot .
اینم لیست بازی های کینکت :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید