من ADSL 256 گرفتم با محدوديت 3 گيگابايت، الان با IDM كه ميخوام دانلود كنم، سرعت دانلودم روي 20-15 ميچرخه ! در صورتي كه ADSL 128 بايد سرعتش روي 15 بچرخه ! براي من بايد روي 30 kb/s بچرخه ! درسته ؟
شكايت كنم يا فقط زنگ بزنم كافيه ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من ADSL 256 گرفتم با محدوديت 3 گيگابايت، الان با IDM كه ميخوام دانلود كنم، سرعت دانلودم روي 20-15 ميچرخه ! در صورتي كه ADSL 128 بايد سرعتش روي 15 بچرخه ! براي من بايد روي 30 kb/s بچرخه ! درسته ؟
شكايت كنم يا فقط زنگ بزنم كافيه ؟
آقامن دوستم میخواد یه مودم وایرلس بگیره من بهش ASUS 604g رو پیشنهاد دادم. بنظرتون خوبه، الان شاتل رو چی بیشتر را میده ؟
ممنونم .
قبلا که 60 بود شاید جدیدا سرعت ها رو کم کردن
نه این مدل ها قدیمی شده. من که فقط Linksys رو پیشنهاد میکنم.1خورده پول بیشتر میدی ولی میدونی چیچی گرفتی. با شاتل و .... هم 101% سازگاره. بپا مودم پوکیده هاشونو نندازن به دوستتون.
------------
در مورد سرعت 2مگ هم آقایون اعلام کنم که 1ماه اول فقط حال میکنید بعدش دیگه بدبختی ها شروع میشه!
من تا7گیگ هم دان داشتم ولی الان از4 بیشتر نمیشه![]()
256 رو اگه تقسيم بر هشت بكنيم حاصل ميشه 32 ، پس سرعت دانلود بايد حداقل 32 kb/s باشه، 60 كه براي ADSL 512 بايد باشه !قبلا که 60 بود شاید جدیدا سرعت ها رو کم کردن
ميشه بهتر توضيح بدين ؟ كم كم دارم گيج ميشم !
تو تنظیمات مودم ببینید داون استریم چنده؟
از چه سروری دانلود میکنید؟ از دانلود منیجر استفاده میکنین؟
بله از IDM استفاده ميكنم و ظاهرا همين الان ( فكر كنم به خاطر افت كاربران آنلاين باشه ) سرعت دانلودم رسيده به 30 kb/s
معمولا هم از سرور هايي كه فيلم هاي روز دنيا رو ميزارن دانلود ميكنم، سرور ها عالي هستند، مطمئن باشين
داون استریم هم نميدونم چيه !
و يك سوال ديگه : من وقتي با اپرا ميخوام دانلود كنم، سرعت دانلودم همش روي 10 kb/s هست !! اين ديگه چرا ؟! اونم با ADSL 256 !!![]()
منم قبلا از مسئول فروش نمایندگی اهواز شاتل پرسیدم همینو گفته بود ولی بچه ها بهم گفتن که قبلا فقط شماره سریال و کد کاربری رو میدادیم و اصل کارت رو نمیخواستن منم زنگ زدم ازشون پرسیدم گفتن فقط شماره سریال رو بدی کافیه.
به هر حال ممنون از پاسخت
البته فکر نکنم که اهواز کارت شهر دیگه رو قبول کنه چون که شماره سریال کارت به اسم کاربر ثبت میشه و کد کاربری برای کاربرای اهوازی همه با 611 شروع میشه.
Last edited by mojtaba-civil; 11-08-2010 at 22:01.
خب حداکثر سرعت عموماً با اپرا قابل دسترس نیست باید از همون IDM استفاده کنی ترجیحا با 16 کانکشن
داون استریم هم چیز خوبیهباید وارد صفحه تنظیمات مودم بشی (برای اینکار داخل آدرس بار مرورگر 192.168.1.1 را وارد کن) بعد 1 جا نوشته داون استریم که جلوش 1 عدده...اون عدد میشه داون استریم شما
حالا سرور را هم معرفی میکردی طوری نبود ما خودی هستیم![]()
من يه جا خوندم كه از 1 كانكشن استفاده كني براي دانلود بهترهخب حداکثر سرعت عموماً با اپرا قابل دسترس نیست باید از همون IDM استفاده کنی ترجیحا با 16 کانکشن![]()
بعدش هم يكي ديگه پشت سرش گفته بود كه نه 16 تايي بهتره ! آخرش ما هم تصميم گرفتيم كه 8 بزاريم، نه 16 باشه نه 1حالا جدا 16 تا با يكي چه فرقي ميكنه ؟
به چه دردي ميخوره ؟داون استریم هم چیز خوبیهباید وارد صفحه تنظیمات مودم بشی (برای اینکار داخل آدرس بار مرورگر 192.168.1.1 را وارد کن) بعد 1 جا نوشته داون استریم که جلوش 1 عدده...اون عدد میشه داون استریم شما
![]()
دارم سريال Flash Forward رو دانلود ميكنم ... شما هم از اين سوسول بازيا مگه انجام ميدين كه سرور رو معرفي كنم ؟حالا سرور را هم معرفی میکردی طوری نبود ما خودی هستیم![]()
![]()
مرسی میلاد جان، فقط مدل خاصی ازش مد نظر داری ؟نه این مدل ها قدیمی شده. من که فقط Linksys رو پیشنهاد میکنم.
دوستانم اگه مدل یا مارکی میشناسن ممنون میشم لطف کنن .
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)