سلام.
احتمالا یکی از سیمها که مربوط به بک آپ گرفتن هست متصل نشده.اتصالات رو چک کنید.پخش رو تازه خریدن؟
سلام.
احتمالا یکی از سیمها که مربوط به بک آپ گرفتن هست متصل نشده.اتصالات رو چک کنید.پخش رو تازه خریدن؟
سلام
دوستان یه سیستم با صدای کیفیتی خوب تا ۱تومن میخوام ببندم
باند ۷۱۸ ex هم دارم از قبل اگه به کار بیاد البته
ممنون میشم راهنمایی کنید
پراید ۱۱۱ هست
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
بلی پخش رو تازه گرفتم از دی جی کالا ... امروز میرم بازش میکنم ببینم ممکنه اونی که برام نصب کرد سیم ها رو خوب وصل نکرده باشه!
آپدیت
پخش رو باز کردم توی دفترچه نوشته که سیم زرد برای باطری هستش ولی اینجا به رنگ سبز وصل شده توی عکس مشخصه
سیم زرد رو به بقیه سیم ها وصل کردم فرقی نکرد فقط با یکی دیگه از سیم ها پخش روشن شد!
آپدیت :
مشکل با جابجا کردن سیم های قرمز و زرد حل شد!
Last edited by Vahid67; 28-10-2017 at 12:23.
من یک سوال خارج از موضوع شما دارم. برای من سیم ها لخت نشد و از سوکت نبدیل استفاده شد. آیا روی بهتر یا بدتر شدن کیفیت تاثیری داره؟
هیچ فرقی نباید داشته باشه قاعدتا ... شما وقتی از تبدیل استفاده میکنی فقط کار تمیز تر هستش همین...
تندر پارس ما رو دیروز اوردن. مالتی مدیا داره منتهی وصل نیست. یه سی دی دادن توضیح داده تو اون ولی تبلیغیه
این رو باید خودمون وصل کنیم ببریم بیرون پول میگیرن درسته نمایندگی و ...؟
کسی اینجا داشته این ماشین رو سیستم صوتی کلا مالتی مدیا چطوره؟
یه سوال خارج از موضوع
بعد اون نمایشگرر که فاصله و پشت ماشین رو نشون میده اون رو گفتن ببرین فلان جا تنظیم کنن. کسی میدونه هزینه اش چقدره؟ gps چطور اونم تنظیمش دست خودمونه؟
دوستان اگه یادتون باشه چند روز پیش اینجا گفتم که ماشینم رو تحویل گرفتم(ساندرو استپ وی) و قصد دارم تا 3 تومن بهترین سیستمی که ممکن باشه رو ببندم که خب بازخوردای متفاوتی از دوستانی که معمولا پاسخ میدن گرفتم، آقا حمید که همیشه پیشنهادشون استفاده از قطعات گرون قیمت سری Zero به بالای گلیدن و ماسکونی و همینطور اکسسوری های های اند هست که کلا مارو تحویل نگرفت(شوخی میکنم البته چون هرکسی که اینجا کمکی میکنه از رو لطفشه و هیچ وظیفه ای نیست) و دوستای خوبم آقایان amirsein و AmirELX هم لطف کردن پیشنهاداتی داشتن که راجبهشون فکر کردم.
من یه توضیحی هم بدم حالا به دلیل شرایط آکوستیکی بهتر اتاق ماشین هست و یا استفاده از هدیونیت و یا اسپیکرهای بهتر هست هرچی که هست من تو ساندروی استپ وی با هدیونیت فابریک بلاپوکنت بلوتوث دار و باندهای فابریک 13 سانتی یا 5.25 اینچی که روی هر چهارتا در هست، صدایی که دارم واقعا بهتر از سیستم فابریک 206 و 207 های جدید و همینطور پرشیا داشبرد جدید و انواع و اقسام سمندهاست(پرشیا داشبرد جدید رو که خودم داشتم قبل این ماشین و فروختم و بقیه ماشین هارو که گفتم سوار ماشین های دوستام شدم و تست کردم) جالبه حتی این باندها با سایز 13 سانتیشون میدبیس هم میزنن که تو پرشیا با وجود 16 سانتی اسپیکرهای فابریک خبری از میدبیس نبود و من از ولوم 37-38(از 50تا) با تنظیم درجه 2 برای بیس، درجه 1 برای اکسترا بیس و درجه 5 تریبل و خاموش بودن EQ حتی دیستورشن هم ندارم و وقتی ولوم رو به 30 تا 35 میرسونم میتونم بگم اتاق کاملا پر میشه از حیث صدا که این موضوع برای من عجیب بود و اصلا توقعشو نداشتم راستش! چون صداهایی که تو سیستم های فابریک شنیده بودم همشون با ارفاق آشغال بودن!!! در هر صورت این سیستم برای کسی که قصد ارتقا اون رو نداشته باشه(سیستم باز نباشه به نظرم نه تنها کافیه بلکه خوبه حتی) بعضی وقتا به خودم میگم بیخیال شم و همینو تحمل کنم.
این توضیح رو هم بدم که من در منزل سیستم صوتی خوبی دارم که تشکیل شده از آمپ و پروسسور دیجیتال و اسپیکرهای مانیتورینگ و همینطور هدفون حرفه ای(هم اور ایر و هم ایرفون) با آمپ مخصوص خودش و به زودی هم میخوام سلطان صدای اسمارت فون ها یعنی LG V30 رو بخرم که روی خروجی هدفون بین تمامی اسمارتفون های دیگه بینظیره، پس اصولا تو خلوتم(گوشی و هدفون) و تو منزل از لحاظ سیستم خوب و با کیفیت صوتی تامینم، میمونه برای این ماشین جدید که قراره با یه هزینه معقول حداقل انتظاراتم تامین بشه
یه اتفاق جدیدی که افتاد برام اینه که یکی از دوستام حدود 8 سال پیش یه سیستم صوتی خوب تشکیل شده از کامپوننت و آمپ MTX، هدیوینت آلپاین و ساب راکفورد داشت و همینطور خازن(برند کامپوننتشو شاید اشتباه گفته باشم! چون مطمئن نیستم و همینطور مدل ساب و هدیونیتش رو یادم نیست چون بحث 8 سال پیشه) اینارو روی فولکس Gol بسته بود، ماشینشو که فروخت هدیونیت و کامپوننت و خازنشو رد کرد رفت! ساب باکسش(فابریک) چون خوشگل بود یه گوشه خونشون گذاشت و به عنوان محلی برای قرار گرفتن گل و یه سری اجسام روش استفاده کردکه بعیده الان با این شرایط قابل استفاده باشه پس کلا کاری باهاش نداریم! چند روز پیش بهم گفت اگه بخوای آمپم رو حاضرم بهت بدم برا خودت! منم استقبال کردم
چیزی که از 8 سال پیش یادمه اینه که سیستمش هم قدرت خوبی داشت و هم کیفیت خوبی(تک استیج بود) کلا حدود 1 الی 1.5 سال این آمپ ظاهرا کار کرده و بعد رفته انباری تا حالا که قراره در بیاد، مدلش رو پرسیدم گفت به احتمال زیاد مدل TC6004 از برند MTX هست که تو سرچی که داشتم ظاهرا این شکلیه: (حالا دقیق ترش رو اگه مغایرت داشت، اطلاع رسانی میکنم)
حالا سوال من از اساتید اینه با توجه به اینکه این آمپ به من رسیده و من رو از خرید آمپ (احتمالا) بی نیاز کرده (البته اگه شانس آورده باشم و این آمپ مشکلی نداشته باشه از حیث فنی و سالم باشه! خودش که میگفت سالمه):
اولا MTX TC6004 چطور آمپیه؟ ( از حیث ساپورت سیستم/ طبق دسته بندی های شما کیفیتیه؟ قدرتیه؟ کیفیتی قدرتیه؟ )
دوما من برای استیج عقب ماشینم میخوام یک کواک 13 سانتی با کیفیت نظیر E5X.2 هلیکس ببندم (یعنی به چیدمان فابریکش دست نزنم) تو 13 سانتی های موجود در بازار هم از این بهتر و با کیفیت تر تو لاین کواکسیال نداریم! منم میخوام فقط یه صدایی باشه چون اولویتم استیج جلو هست و اونجا میخوام یه کارایی بکنم (اگه آپشن بهتری سراغ دارین بگین) قطعا دو کانال از 4 کانال آمپم رو به E5.X2 میدم تا هم کامل پرشه هم کیفیتش رو نشون بده ولی خب احتمالا با تنظیم گین چون دوست ندارم باند کبابی تحویل بگیرم
میمونه برای استیج جلو، خب اگه بفهمم و بدونم و در واقع کمک کنید که ما این سطح آمپ رو بدونیم و توانایی هاش رو شناسایی کنیم یک ست کامپوننت قابل قبول برای 2کانال باقی مونده این آمپ هم با کمک شما انتخاب میکنم. (به احتمال فراوان از بین برندهای هلیکس، گلیدن و فوکال) تا ببینیم این آمپ چطوریه و چه کششی داره و چقدر جواب میده و صد البته یک هدیونیت هم تو برنامه هست + اکسسوری های لازم و نهایتا 2 ورق دمپینگ
مجددا سوالم رو مطرح میکنم، این آمپلی از غیب رسیده رو در چه سطحی میدونید و کمک کنید تا شکوفاش کنیم؟
پیشاپیش کمال تشکر خودم رو از اطلاعات ناب و ارزشمندتون برای این توضیحات که دادم اعلام میکنم![]()
Last edited by mrm88; 30-10-2017 at 12:46.
سلام و درود . دوست دارم همه اساتید به سوالم جواب بدن بنا ب نظر خودشون
بودجه نهایت نهایت ۳ تومن . صندوق رو میخوام و مجبور ی ساب سبک روی طاقچه مثل infinity 1200S ببندم
ملاک بنده صدای شفاف ( منظورم تیز نیست ) و گرم و با کیفیت با حجم صدایی که کل اتاق ۲۰۶ رو براحتی پر کنه ، برای عابرین پیاده رو نمیخوام موزیک پخش کنم ، ولی دوست دارم در اوج کیفیت توی همون اتاق ماشین صدا ب صدا نرسه
ترکیب کواک و ساب روی طاقچه و کامپوننت درهای جلو بهتره یا اینکه جدیدا میدرنجو تیوتر و اینها میبندن . کدوم ب معیار های بنده نزدیک تره
و اینکه از برندهایی بگین که همه جا گیر بیاد ، توی شهرستان ما فوکال هم میارن یا هر مدلی از اینفینیتی یا هلیکس .
نصاب محل فرمودن یک جفت مید ۸ شرکت وایب + یک جفت سوپر تیوتر وایب پرو۴ و ساب اینفینیتی برای عقب .... یک جفت مید ۶ وایب برای درهای جلو . یه آمپ هلیکس D4 برای استیج عقب و یه آمپ GT4 سونی برای درهای جلو و ساب سبک
نظر خودم روی یک جفت فوکال ۶۹۰ + همون ساب بالا + کامپ ۱۶۵ as + امپ G5 هلیکس
البته فوکال ۷۱۰ میخواستم که گفت امپ جدا گونه میخواد امپ خورش ملسه
ممنون و متشکر و منتظر
سلام
دوستان کنوود 5100 کیفیتش خوبه ؟
الان 3050 دارم میخوام ارتقا بدم ...
سلام قربان اختیار دارین من کوچیک شما هستم.
من تاکیدم رو زیرو نیست.میتونید ردهای پائینتر بگیرید. مثلا RS-X فوق العادس.منتها کسانی که فقط کیفیت خالص میخوان رو من زیرو پیشنهاد میکنم.
شخصا MTX رو پیشنهاد نمیکنم.دیگه مثل سابق نیست.
هلیکس منناسبه ولی کلا ضعیفه و خیلی زود پشیمونت میکنه از خرید.
آمپ رو بدون شک اگر میتونی ماسکنی بردار.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 3 مهمان)