تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2271 از 2376 اولاول ... 12711771217122212261226722682269227022712272227322742275228123212371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,701 به 22,710 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مثل اینکه متسو هم جزو گزینه هاس

من که دوست دارم تروسیه رو بیارن

هادی کریستف دام که 1500 تا مشکل داره یکیش اینکه طرفدارای استقلال نسبت به اسم کخ حساسیت دارن دوم اینکه همیشه در حال ترکه و...........
    اون کخ ک.. مغز بود ترکیب چیدنش در حد علی دایی بود
    کخ اصلا سرمربی خوبی نبود ولی از بهترین تمرین دهنده های دنیاست
    در کنار دام یه تیم رویایی میشن
    من خودم اگه مدیر عامل یه تیم بشم 100% اینو میکنم سرمربیش
    واقعا کارش درسته فوتبال ترکیه رو از این رو به اون رو کرد
    الان هم توی کلنه
    اولین فصلی که رفت کلن خیلی راحت اوردش بوندسلیگای یک حالا هم تیم رو با کمترین امکانات توی وسطای جدول نگه داشته
    خدایی کرش حرف نداره

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

پايان قرارداد بازيكنان استقلال بعد از بازى با الجزيره

قرار داد بازيكنان تيم فوتبال استقلال بعد از ديدار با الجزيره به اتمام مى رسد.
    بعد از حذف استقلال در رقابتهاى ليگ قهرمانان آسيا تعدادى از بازيكنان خواهان روشن شدن تكليف خود شدند. باشگاه استقلال اعلام كرد پايان قرارداد بازيكنان اتمام رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا خواهد بود و تا آن زمان تصميمى درباره اين بازيكنان اتخاذ نمى شود. با اين حال شنيده مى شود برخى از بازيكنان از هم اكنون به دنبال تيم جديد هستند.

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

واعظ مدعی شد: آماده مذاکره با قلعه نویی بودم , اما خود او نخواست!

در حالی که در چند روز اخیر مدیرعامل استقلال از مصاحبه با رسانه‌ها درباره وضعیت تیم خودداری کرده‌ بود، اما شنیده‌ها حاکی از این است که وی مدعی شده است که خواهان مذاکره با قلعه‌نویی بوده و آمادگی خود را با حضور در ورزشگاه آزادی در دیدار استقلال و الاتحاد اعلام کرده ‌است, اما این خود قلعه نویی بوده است که نخواسته است تا پای میز مذاکره با واعظ بنشیند. این در حالی است که قلعه نویی به طور رسمی اعلام کرده است که دیگر در این تیم نمی‌ماند و بهتر است مسئولان به فکر مربی جایگزین باشند.

جون هرکه دوست داری برگرد امیرخـــــــــان

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    تقي پور: فردا از مايلي كهن شكايت مي‌كنم
    خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: فردا از مايلي كهن به دليل تهمتي كه به من زده شكايت خواهم كرد.

ابراهيم تقي پور در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره اتهام محمد مايلي كهن به وي مبني بر اينكه در فينال جام حذفي سال گذشته بين او و باشگاه استقلال تباني صورت گرفته اظهار داشت: اكثر كارشناساني كه اين دو بازي را ديدند گفتند من يكي از بهترين بازيكنان در دو بازي بودم و نمي دانم مايلي كهن بر چه اساسي اين تهمت را زده است. فردا در كميته انضباطي از او شكايت خواهم كرد و تا پايان اين پرونده هم پيش مي روم.
    وي افزود: همه مي دانند من چقدر به پيراهن باشگاهي خود تعصب دارم. در همان بازي تكلي روي پاي آرش برهاني رفتم كه نزديك بود به شدت مصدوم شود. هر حريفي كه مقابل من قرار گيرد زمين و زمان را براي موفقيت تيم خراب مي كنم. من شاگرد مايلي كهن نبوده ام اما اگر او از من شناخت داشت چنين حرفي نمي زد.
    تقي پور در ادامه در مورد قهرماني استقلال در ليگ عنوان كرد: من يك بار در جام حذفي با تيم ذوب آهن قهرمان شده ام اما قهرماني در ليگ برتر حس و حال ديگري دارد. از طرفي چون ما در لحظات آخر به قهرماني رسيديم اين قهرماني براي ما لذت بخش تر بود. همه تيم درحال سكته بود.
    اين مدافع در باره اينكه شايد قلعه نويي از اين تيم برود و اين موضوع چه تاثيري در تصميم او براي فصل آينده مي گذارد گفت: قلعه نويي مربي بزرگ و قابل احترامي است كه ما خيلي چيزها از او ياد گرفتيم. هر بازيكني دوست دارد در استقلال بماند و من هم اگر شرايط مهيا شود مي خواهم در اين تيم بمانم.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت‌وگو با فارس
    سعيدلو: پرسپوليس و استقلال براي دولت فرقي نمي‌كند
    خبرگزاري فارس: معاون اجرايي رئيس جمهوري گفت:‌ براي مسئولان دولت، پرسپوليس و استقلال هيچ تفاوتي ندارد.

علي سعيدلو در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره اظهارنظر منتشر شده از سوي وي در خصوص اينكه پرسپوليس براي او و برخي از مسئولان دولت مهم‌تر است عنوان كرد:‌چنين چيزي صحت ندارد. من هرگز نگفته‌ام اهميت پرسپوليس براي دولت نهم بيشتر است.
    وي ادامه داد: جايگاه هر تيمي مشخص است. همه تيم‌ها طرفداران خاص خودشان را دارند. در اين ميان پرسپوليس و استقلال از هواداران بيشتري سود مي‌برند و ما نگاه يكساني به اين دو تيم داريم.
    سعيدلو با اشاره به واگذار نشدن امتياز برق شيراز اظهار داشت: اگر براي ما اين باشگاه مهم نبود در مقابل اين موضوع واكنش نشان نمي‌داديم اما با پيگيري اين ماجرا ثابت كرديم كه تمام باشگاه‌ها براي ما جايگاه يكساني دارد.
    معاون اجرايي رئيس جمهوري با اشاره به نوشته برخي از رسانه‌ها خاطرنشان كرد: در اين شرايط حساس حرف‌هايي از قول من نوشته شده كه صحت ندارد. من هرگز با مديرعامل پرسپوليس ديدار نداشتم اما برخي از قول من نوشتند كه هر كس نمي‌تواند با انصاري فرد كار كند از اين تيم برود درحالي كه من هرگز چنين اظهارنظري انجام ندادم.
    سعيدلو يادآور شد: تمام اعضاي هيات مديره زحمت مي‌كشند و نبايد از تلاش آنها و حمايت سازمان تربيت بدني به راحتي عبور كرد. يك نفر پول خرج مي‌كند، يك نفر كار اجرايي انجام مي‌دهد و يك نفر ديگر هم مشكلات ديگر باشگاه را حل مي‌كند بنابراين همه دنبال خدمت به پرسپوليس و هوادارانش هستيم.
    وي ادامه داد: من درباره افشين پيرواني اظهارنظري نكردم اما متاسفانه از قول من مواردي را نوشته بودند كه صحت ندارد. به آنها توصيه مي‌كنم تمام اين موارد را خودشان تكذيب كنند.
    سعيدلو خاطرنشان كرد: قصد دارم با پيگيري مسائل پيش‌آمده كه از قول من در رسانه‌ها منتشر شده است در آينده نزديك با صدور اطلاعيه‌اي توسط مسئولان رسانه‌اي دفترم اين موضوع را پيگيري و حل كنم.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برخلاف اعلام شريفي
    فرهاد مجيدي به كميته انضباطي نرفته است
    خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران در خصوص پرونده مربوط به دوپينگ در كميته انضباطي حضور نيافته است.

به گزارش خبرگزاري فارس، درحالي كه مجتبي شريفي رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال اعلام كرده بود فرهاد مجيدي به همراه محمد مؤمني و مهرداد ميناوند در كميته انضباطي حضور يافته‌اند اما با اعلام يكي از اعضاي اين كميته مجيدي به كميته انضباطي نرفته است.
    مجيد نوروزي بازيكني بوده كه در كميته انضباطي حاضر شده و در اين باره توضيحاتي ارائه كرده است.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جديدترين يادداشت مايلي‌كهن
    ياد حاجي فيروزها به خير
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سايپا يادداشتي را به خبرگزاري فارس ارسال كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس ،محمد مايلي كهن در مورد حرف و حديث هاي اخير يادداشتي را به خبرگزاري فارس ارسال كرد. متن اين يادداشت به شرح زير است:

ياد حاجي فيروز ها به خير
    قديم ها نزديك سال نو، عده اي با دل پاك، صورت خود را سياه مي كردند و كارهايي مي كردند و حرف هايي مي زدند كه هم مردم را بخندانند و هم از اين راه روز گاري بگذارنند و امرار معاش كنند.
    اي واي بر اين دنيا كه امروز عده اي ديگر بر خلاف قديم، به جاي آنكه صورت خود را سياه كنند، ديگران را سياه مي كنند و نه براي تامين معاش روزانه، بلكه براي زندگي ظاهري بهتر، كارهايي مي كنند كه اگر مردم بدانند نه تنها نمي خندند كه بر اين همه ظلم و فساد وارد شده توسط آنها و دوستانشان گريه مي كنند.
    تنها نقطه اشتراك اينها با قديمي ها اين است كه با حرف هايشان مردم را مي خندانند.
    واقعا اگر در اين دنيا و به زعم آقايان، من ديوانه ام، زهي سعادت كه عاقلان اين دنياي ساختگي، همان هايي هستند كه به زور آمپول و ناسزا گفتن و ديدن اين و آن و... به دنبال پيروزي در زمين كوچك فوتبال هستند.
    و چه كوچك است اين مستطيل سبز و چه گذرا است اين دنيا، غافل از اينكه در اين دنياي كوچك، هر چيز از نازك شدن گسسته مي شود الا ظلم كه هر چه ستبرتر مي شود، به زوال نزديك تر است.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شريف در گفت و گو با فارس:
    در زمان حضورم در فدراسيون فوتبال گزارشي عليه مربي خاصي نيامد
    خبرگزاري فارس: مسئول سابق كميته ضد دوپينگ فدراسيون فوتبال گفت: در زماني كه مسئوليت داشتم عليه هيچ مربي‌اي گزارشي مبني براي انجام دوپينگ نيامد.

محمدرضا شريف در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره اظهارات اخير محمد مايلي كهن مبني بر انجام دوپينگ در بعضي تيم ها از سوي برخي مربيان از جمله فيروز كريمي اظهار داشت: از سال 2002 كه بنده كميته پزشكي را در فدراسيون فوتبال به وجود آوردم تا زماني كه در سال 2008 اين كميته عملا تعطيل شد كنترل دوپينگ فراواني داشتيم.
    وي افزود: اگر در طول اين مدت در پاسخ نمونه گيري ها مورد مثبتي بود به طور شفاف و واضح آن را بيان مي كرديم. اگر هم گزارش خاصي به دستمان مي رسيد آن را پيگيري مي كرديم.
    شريف ادامه داد: آخرين پرونده اي كه داشتيم مربوط به علي مولايي بود و تا زماني كه استعفا كردم تمام موارد را در پرونده عنوان كرديم.
    وي در اين باره كه اين ايراد به كميته دوپينگ وارد شده كه چرا وقتي نام يك بازيكن مثل مهدي واعظي در زماني كه در تيم پيكان بود، به عنوان دوپينگي مطرح مي شد از ساير بازيكنان ديگر آن تيم آزمايش به عمل نمي آمده گفت: آن زمان كه از مهدي واعظي نمونه گيري شد وي در اردوي تيم ملي بود نه تيم پيكان. ضمن اينكه ما هميشه كنترل دوپينگ را در همه تيم ها رعايت مي كرديم و نمونه مشكوكي وجود نداشت.
    شريف تاكيد كرد: در مورد باشگاه هايي كه حرف و حديث در مورد آنها زياد بود نيز كنترل بيشتري داشتيم اما در مورد مربي خاصي گزارش نداشتيم. اگر اين روزها مطالبي در مورد دوپينگ مطرح مي شود دليل بر وجود اين موضوع نيست. چيزي كه مسلم است اينكه در هيچ جاي دنيا نمي توان از همه آزمايش گرفت.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    نيكبخت: به خاطر پرسپوليس لاغر شده‌ام
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خدا را شكر مي‌كنم كه به خاطر پرسپوليس لاغر شده‌ام.

عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: از روز اول نيز مشكل بدني و اضافه وزن نداشتم اما خدا را شكر مي كنم كه همه به من مي‌گويند لاغر شده ام. مي توانيد بنويسيد به خاطر پرسپوليس اين كار را كرده‌ام.
    وي درباره ديدار روز يكشنبه مقابل پاس در چارچوب جام حذفي عنوان كرد: بازي بسيار سختي داريم. تك بازي‌ها در جام حذفي به منزله مرگ و زندگي است. مي خواهيم خاطره خوش قهرماني در فصل گذشته را اين بار در جام حذفي تكرار كنيم.
    نيكبخت در خصوص صعود به مرحله دوم ليگ قهرمانان آسيا گفت: كار ما در مرحله دوم سخت‌تر است البته قبل از آن بايد الشباب عربستان را ببريم. با برد مقابل الشباب و سرگروهي مي‌توانيم راحت‌تر به مرحله بعد فكر كنيم و با ميزباني در مرحله دوم به فكر فينال باشيم.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با اشاره به پرونده دوپينگ و درگيري مربيان
    شريفي: نهادهاي امنيتي بايد وارد ماجراي فوتبال شوند
    خبرگزاري فارس: رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: با توجه به مشكلاتي كه در فوتبال ايران وجود دارد نهادهاي ذيصلاح از جمله نهادهاي امنيتي بايد وارد فوتبال شوند.

مجتبي شريفي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، تصريح كرد: فوتبال ايران در چند وقت اخير با پرونده‌هايي نظير دوپينگ بازيكنان و درگيري مربيان مواجه بوده است. به نظر من نهادهاي ذيصلاح از جمله نهادهاي امنيتي بايد در اين بحث ورود كنند. فوتبال بايد محلي براي آرامش باشد.
    رئيس كميته انضباطي درباره پرونده شكايت فيروز كريمي از محمد مايلي‌كهن عنوان كرد: مايلي‌كهن نام 7 شاهد را به كميته انضباطي معرفي كرد و قرار است پس از شنيدن توضيحات آنها تصميم‌ لازم را اتخاذ كنيم.
    شريفي با بيان اينكه تاكنون مهرداد ميناوند، مجيدنوروزي و محمد مؤمني به كميته انضباطي آمده‌‌اند؛ يادآور شد: اين سه اعلام كرده‌اند كه آمپول به آنها تزريق شده اما از محتويات آن اظهار بي‌اطلاعي مي‌كردند. بايد در مورد اين موضوع بررسي بيشتري انجام شود چرا كه محتويات آمپول‌ها هنوز براي ما ناشناخته است.
    وي درباره اينكه آيا 4 شاهد ديگر حتما بايد در كميته انضباطي حضور يابند اظهار داشت:‌ آقاي مايلي‌كهن علاوه بر نفرات فوق نام علي عليزاده،‌ اشكان نامداري،‌ فرهاد مجيدي و داريوش رضائيان را به ما اعلام كرده است. حال اينكه اين افراد مي‌خواهند به كميته انضباطي بيايند يا نه؛ بر عهده خودشان است. ما كار خودمان را انجام مي‌دهيم.
    شريفي ادامه داد: براي اثبات دوپينگ؛ گواه به تنهايي داراي موضوعيت نيست. انجام تست پزشكي و پي بردن به نوع و جنس دارويي كه استفاده شده نكته مهم در اين باره است. گواه به تنهايي نمي‌تواند اثبات كننده دوپينگ باشد مگر اينكه مجرايي براي احراز اموري باشد كه از نظر وادا براي دوپينگ لحاظ شده است.
    وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا درصورت اثبات اين موضوع بازيكنان نيز دچار محروميت مي‌شوند خاطرنشان كرد: اگر بازيكني علم داشته باشد و دوپينگ كند قطعا محروم خواهد شد اما زماني كه به موضوع واقف نباشد و در واقع جهل داشته باشد دچار محروميت نخواهد شد.
    رئيس كميته انضباطي در خصوص اينكه چه زماني راي صادر خواهد شد تاكيد كرد: اجازه بدهيد پرونده روند خود را طي كند درحال حاضر نمي‌توانم پاسخ روشني به اين سئوال بدهم.
    شريفي درباره معرفي اين 7 بازيكن به كميته پزشكي فدراسيون فوتبال تصريح كرد: اين اقدام براي اين انجام مي شود كه كميته پزشكي كار را تخصصي تر دنبال كند.
    انتهاي پيام/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •