تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2270 از 4105 اولاول ... 1270177021702220226022662267226822692270227122722273227422802320237027703270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,691 به 22,700 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه bargozideh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهری باصفا مردم باصفا با دل های با صفا

پيش فرض

والا سرباز که نباید کنار دیوار بشینه که !
    ما هم از ساعت 8 که رفتیم داخل دو ساعت فک کنم برا پذیرش رو به آفتاب بودیم
    بعد رفتیم داخل هنگ اونجا هم یک ساعت کامل تو آفتاب بودیم تا اسمامون برا داخل کامپیوتر
    بعدش که راهیه انبار شدیم اونجا یه دوتا سرباز بودن که یکم مهربون تر بودن تو سایه نشستیم و من و چند نفر دیگه رفتیم تو انبار یه ساعت پدرمونو در آوردن که جیره بچه ها رو آماده کنیم و بدیم بهشون
    بعدش اومدیم باز جلو بوفه یک ساعت منتظر بودیم تا اومدن و اون کیف واکس که اتیکتا توش بود رو بهمون دادن
    بعد گفتن به سلامت !
    ما که تازه از خود استان سمنان بودیم
    دیگه این وسطا الفاظی مثل " خفه شو " ، "ببند " و غیره هست دیگه که خب عادیه

بعدشم خب شانس شما بچه های اهواز اومدن واسه اینکه راهشون دوره و برسن به ترمینال کارشون رو زودتر راه انداختن و گرنه اونجا همه یکسانن( به جز بند پ ها !) حالا میای خودت میبینی!
    تا کی مرخصی بهتون دادن؟؟
    Last edited by bargozideh; 24-06-2014 at 10:16.

2. 2 کاربر از bargozideh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه اداره بهداشت درمان اج تو لویزان چجور جائیه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان سربازی واسه کسانی که شغل ازاد دارن واقعا بی فایده هستش ..... مگر برای گواهینامه یا ...

سربازی بیشتر واسه تحصیل کرده هاست که استخدام میخاد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام بچه ها من متاهل هستم و بچه دارم لیسانسه هستم دوره کد خوردم 01 تهران افسریه
    این که میگن بری تهران ستاد نیروی زمینی میتونی درخواست بررسی بدی شهر خودت بیفتی ؟ من از مشهد هستم رشته مکانیک رسته :پیاده
    اگه میشه یکی کامل توضیح بده

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام بچه ها من متاهل هستم و بچه دارم لیسانسه هستم دوره کد خوردم 01 تهران افسریه
    این که میگن بری تهران ستاد نیروی زمینی میتونی درخواست بررسی بدی شهر خودت بیفتی ؟ من از مشهد هستم رشته مکانیک رسته :پیاده
    اگه میشه یکی کامل توضیح بده
    آموزشی یا ضرورت؟

راستش من کاری رو که کردم اینطوری بود. من بند عباس افتاد ام ، رفتم تهران اونجا که میخواستم منتقل بشم (باید از همون نیرو باشه ) ، دایره وظیفه عمومی اش درخواست انتقالی به اونجا رو دادم. یکم برو بیا داشت اما بعدش رو برگه ام زدن منتقل شدو اینا.
    بعد خودم رو همون تهران معرفی کردم.
    یادمه 50 60 درصد مثل من منتقل شده بودن تهران . حالا به هر صورت.
    من نظرم اینه که شما برید این کارو انجام بدین با پرونده ی خودتون (متاهل و داشتن فرزند و ... )

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جناب پستت یه نموره توهین آمیزه... من مردم وقتی که یه تهرانی، تهرانی-شهرستانی نکنه.
    تا بوده و هست تو سربازی آدم رو اذیت کردن، اینو به حساب تهرانی بودن خودت یا شهرستانی بودن اونا نذار ;-)

Sent from my ST15i using Tapatalk
    اتفاقا اصلا هم توهین آمیز نیست.
    بیان یه حقیقت کجاش میشه توهین آمیز؟
    دقیقا اونجا چند تا از سربازایی که گذری رد میشدن ازمون میپرسیدن بچه کجایید،وقتی میفهمیدن تهرانی خیلی قشنگ بهمون میگفتن که دهنتونو سرویس میکنن((جملشون یه چیز دیگه بود ولی مودبانش همین میشد))
    وقتی با چشمای خودم رفتارشونو با بچه ها اهواز و ایضا اصفهان دیدم و با خودمون مقایسه میکردم،دقیقا میدیدم که همه چیز تهرانی-شهرستانی هستش.
    یه دژبانه بدبخت دلش به حال یه سری بچه ها سوخته بود آب میاورد براشون بهشون میداد مث سگ پاچشو گرفتن که اینا حق آب خوردن ندارن و برا چی واسشون آب میاری در حالی که وقتی به اصفهانیایی که چند متر باهامون فاصله داشتن رفت آب بده خیلی ریلکس شده بودن
    تا وقتی به چشم ندیدید،لطفا این قدر قطعی اظهار نظر نکنید

والا سرباز که نباید کنار دیوار بشینه که !
    ما هم از ساعت 8 که رفتیم داخل دو ساعت فک کنم برا پذیرش رو به آفتاب بودیم
    بعد رفتیم داخل هنگ اونجا هم یک ساعت کامل تو آفتاب بودیم تا اسمامون برا داخل کامپیوتر
    بعدش که راهیه انبار شدیم اونجا یه دوتا سرباز بودن که یکم مهربون تر بودن تو سایه نشستیم و من و چند نفر دیگه رفتیم تو انبار یه ساعت پدرمونو در آوردن که جیره بچه ها رو آماده کنیم و بدیم بهشون
    بعدش اومدیم باز جلو بوفه یک ساعت منتظر بودیم تا اومدن و اون کیف واکس که اتیکتا توش بود رو بهمون دادن
    بعد گفتن به سلامت !
    ما که تازه از خود استان سمنان بودیم
    دیگه این وسطا الفاظی مثل " خفه شو " ، "ببند " و غیره هست دیگه که خب عادیه

بعدشم خب شانس شما بچه های اهواز اومدن واسه اینکه راهشون دوره و برسن به ترمینال کارشون رو زودتر راه انداختن و گرنه اونجا همه یکسانن( به جز بند پ ها !) حالا میای خودت میبینی!
    تا کی مرخصی بهتون دادن؟؟
    اونوقت دقیقا کی حق و ناحق رو تعیین میکنه؟
    یه مشت سرباز صفر عقده ای؟
    دقیقا سه ساعت و خورده ای همون اول معطلمون کردن واسه یه مشت فرم پر کردن و برگه دادن در حالی که خیلی سریعتر میتونستن کارمونو انجام بدن،چند نفر بودن که فکر کنم کادری بودن و داشتن رد میشدن،اومدن اعتراض کردن که چرا انقدر معطلشون میکنید که به گوش خودم شنیدم میگفت بزار یه کم آدمشون کنیم.
    فقط اون آخر موقع جیره دادن 2تا آدم به پستمون خورده بودن بردنمون تو آسایشگاه متروکه نشوندنمون تا کارمون انجام بشه.
    اونجا هر اتوبوسی که سربازا رو از شهرای دیگه میاورد،میرفت سمنان گوش به زنگ وایمیساد تا بهش زنگ بزنن پس اصلا تو قضیه اهوازیا بحث اینکه باید زودتر به ترمینال برسن نبود چون زنگ میزدن اتوبوس برمیگشت واسشون،دقیقا جلوی روی ما کارشونو خیلی سریع راه مینداختن در حالی که اونا چند ساعت بعد ما هم رسیده بودن.
    اصفهانیا رو دیگه متوجه نشده بودم چطوری کارشونو راه انداختن،فقط همون اول دیدیمشون ما.
    آخرشم یکی از لیسانسیه هایی که 17-18 ماه بود اونجا بود و خودش تهرانی بود اومده بود بینمون ، خودش به بقیشون فحش میداد و آخرشم گفت امروز اینطوری گیرتون انداختن،شنبه هم اذیتتون ممکنه بکنن سر تقسیم جا ولی از یه شنبه که ماه رمضونه هیچ غلطی دیگه نمیتونن بکنن.
    به همین خاطر میگم که دقیقا همه چیز تهرانی شهرستانی بود.
    حالا نظر شما و باقی دوستان محترمه ولی من وقتی چیزیو به چشم دیدم دیگه شما نمیتونید بیاید بگید نه اینطوری نبودش
    +

جمعه ساعت 12:30 شب با راننده اتوبوس خودمون قرار گذاشتیم و بیعانه دادیم که از ترمینال دوباره ببرتمون مستقیم به پادگان.طرفای ساعت 4 تا 4:30 میرسیم اونجا.بهمون گفتن تا 6 صبح باید اونجا باشیم

8. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام کسی خبر داره فرماندهی پشتیبانی منطقه 3 آمادوپیش جاده کرج کجاست و چجور جاییه؟ بازم تقسیم میشیم یا نه؟ البته مربوط به نیروی زمینی ارتشه

داره خودمونی میشه bargozideh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهری باصفا مردم باصفا با دل های با صفا

پيش فرض

اونوقت دقیقا کی حق و ناحق رو تعیین میکنه؟
    دقیقا سه ساعت و خورده ای همون اول معطلمون کردن واسه یه مشت فرم پر کردن و برگه دادن در حالی که خیلی سریعتر میتونستن کارمونو انجام بدن،چند نفر بودن که فکر کنم کادری بودن و داشتن رد میشدن،اومدن اعتراض کردن که چرا انقدر معطلشون میکنید که به گوش خودم شنیدم میگفت بزار یه کم آدمشون کنیم.
    فقط اون آخر موقع جیره دادن 2تا آدم به پستمون خورده بودن بردنمون تو آسایشگاه متروکه نشوندنمون تا کارمون انجام بشه.
    اونجا هر اتوبوسی که سربازا رو از شهرای دیگه میاورد،میرفت سمنان گوش به زنگ وایمیساد تا بهش زنگ بزنن پس اصلا تو قضیه اهوازیا بحث اینکه باید زودتر به ترمینال برسن نبود چون زنگ میزدن اتوبوس برمیگشت واسشون،دقیقا جلوی روی ما کارشونو خیلی سریع راه مینداختن در حالی که اونا چند ساعت بعد ما هم رسیده بودن.
    اصفهانیا رو دیگه متوجه نشده بودم چطوری کارشونو راه انداختن،فقط همون اول دیدیمشون ما.
    آخرشم یکی از لیسانسیه هایی که 17-18 ماه بود اونجا بود و خودش تهرانی بود اومده بود بینمون ، خودش به بقیشون فحش میداد و آخرشم گفت امروز اینطوری گیرتون انداختن،شنبه هم اذیتتون ممکنه بکنن سر تقسیم جا ولی از یه شنبه که ماه رمضونه هیچ غلطی دیگه نمیتونن بکنن.
    حالا نظر شما و باقی دوستان محترمه ولی من وقتی چیزیو به چشم دیدم دیگه شما نمیتونید بیاید بگید نه اینطوری نبودش
    +

جمعه ساعت 12:30 شب با راننده اتوبوس خودمون قرار گذاشتیم و بیعانه دادیم که از ترمینال دوباره ببرتمون مستقیم به پادگان.طرفای ساعت 4 تا 4:30 میرسیم اونجا.بهمون گفتن تا 6 صبح باید اونجا باشیم
    اگه اینطور باشه حق داری
    ولی خب اون داخل اینطور نیست که همه تهرانیا یه جا باشن اهوازیا یه جا ، همه با هم قاطین به خاطر همین جای نگرانی نیست. حالا روز اول اینطور بوده فدا سرت
    اون افسره که مسئول ثبت نام بود( همونایی که برگه آبی گرفتن ) فامیلش رضوانی بود فک کنم اون از دور اصن داد میزد که عقده ای باشه ولی خب چه میشه کرد.
    به ما گفتن جمعه ساعت 19 اونجا باشیم.
    حالا ایشالله سه هفته بعد دوباره میایم اینجا میگیم که اونقدرا هم بد نبود

11. 3 کاربر از bargozideh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

+

ببخشید من یه چیزی این وسط بگم .
    متاسفانه این واقعیت داره اما احتمالاً همه گیر نیست.
    اینکه وقتی تهرانی ها جایی غیر از تهران می افتن واقعاً به بدترین شکل باهاشون برخورد میشه.
    نمونه واضح و آشکارش که ما متوجه شدیم این بود تو دوران آموزشی من سیرجان بودم. اگه دوستان کرمانی اینجا باشن یا بقیه میدونن چطور جایی هست . از وسطهای دوره آموزشی گفتن هرکی بخواد میتونه مرخصی ساعتی بگیره بره شهر. مرخصی همه رو تایید میکردن غیر از تهرانی ها ! چون ما خیلی زیاد نبودیم ( حدوداً 700 نفر) تهرانی ها معلوم بودن و با هم بیشتر بگو بخند داشتیم. واسه همین وقتی دیدیم همه رو تایید میکنن غیر از ما خیلی شاکی شدیم.
    یا وقتی میخواستم بریم از سوپری که تو پادگان بود خرید کنیم. تو صف وایمیسادیم تا نوبت به یکی از ماها میرسید یکی از دژبانا میرفت تو میگفت مغازه تعطیله یا مثلا از تو صف بچه های دیگه رو میفرستاد تو.
    زیاده بود خلاصه ...

غیر از این. ما روزی که اومدیم سیرجان بارون خیلی شدیدی می اومد. هیچ وقت یادم نمیره. اون روز ما رو با وضعیت واقعاً بدی تا خوابگاه رسوندن. جوری که من به بچه ها میگفتم واقعا فکر میکنم اسیر شدیم( اول کاملا خیس بعد سینه خیز بعد وسایلمون رو همونجا از تو ساکهامون در اوردیم. باز من لباسی چیزی نیاورده بودم والا کاملا تو اون وضعیت هوا باید همونجا ولش میکردم)
    الان خیلی خوب شده. اما این عقده ای بودن سربازای به قول معروف پایه بالا زمان ما خیلی زیاد بود. الان رو نمیدونم!
    +
    چیزی که مهمه صبور بودنه.
    الان که یادم می افته خنده ام میگیره از کارایی که میکردیم ترس هایی که داشتیم . از چیزای بی موردی میترسیدیم . مثلا پاس بخش ، پاس شب ، نگهبانی ، رژه و فلان!
    هرگز با کسی درگیر نشید. سعی کنید یه جوری به طرف حالی کنید که خودش شرمنده کارش بشه. ما خیلی ها رو اینطوری عوض کردیم! طرف دیگه روش نمیشد اون رفتارها رو انجام بده

13. 6 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال
    من قبلا هم اینجا پرسیده بودم هم از کسای دیگه
    من الان 2 ماه و خورده ای خدمت میکنم و آموزشیم کامل تموم میشه تا جواب ارشدم بیاد و برم دانشگاه.
    قبلا بهم گفته بودن که دیگه نیازی به آموزشی رفتن نداریم ولی اونجا چند تا از بچه ها بودن که حتی 6 ماه سابقه خدمت داشتن ولی وسطش رفته بودن درس بخونن و حالا که برگشتن بازم آورده بودنشون آموزشی
    از دفتر اونجا پرسیدم گفتن تا 2هفته دوباره باید آموزشی بیای

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •