حسابی شمشیر رو از رو بسته این مخابرات
حیف که اینترنتم یک سالست وگرنه میرفتم از مخابرات
بر هفت جد و آبادشون لعنت که حق ما رو میخورن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
حسابی شمشیر رو از رو بسته این مخابرات
حیف که اینترنتم یک سالست وگرنه میرفتم از مخابرات
بر هفت جد و آبادشون لعنت که حق ما رو میخورن
اره تو سایت 2020 زدن.
25 درصد حجم اضافه هم میدن ما رو باش فکرمیکردیم حجم باقیمانده دوره قبل منتقل شده نگو 25 درصد رو خودشون میدن اون حجم باقیمانده هواست.![]()
سرعت دانلود شبانه درست نشد ؟ قضیه این نامحدود شبانه ایرانسل چیه ؟ بعضیا می گن شبانه 40-50 گیگ دانلود میده اگه به دکل خوب وصل بشی ! 2 شبش 3 تومن میشه با این حساب از مخابرات بهتر هست تازه مخابرات سرعتش هم 250 شده ساعتش هم 1 ساعت کمتر می شه چند روز دیگه. اگه قضیه ایرانسل درست باشه مخابرات اصلا نمیصرفه ماهی 6 تومن میدیم 4 شب دانلود میکنیم همه فایل های مورد نیاز رو دانلود می کنیم تازه اضافه هم میاد![]()
برید تو سایتش همون اول واسه چند ثانیه یه پاپ آپ میاد
سرویس من یک مگ با 8 گیگ حجم هستش
که سرویس رو رو 4 مگ میبندن
کدوم شرکت همچین سرویسی داره ؟
دانلود شبانه داشته باشه و قیمت هم همین جول و جوشا باشه
من دو سه روز پیش که سرویس رو 3 ماهه تمدید کردم 12 گیگ حجم اضافی هم گرفتم که سرجمع بشه 20 گیگ
بعد خرید دیدم 46 گیگ حجم زده واسم
دور قبل 25 درصد حجم اضافی میداد
این دفه نمیدونم چجوری شده !!!
.............
Last edited by babak_eivazi; 12-04-2015 at 20:42.
شما مشخص کن چند چندی با خودت تا بگم آخرشم نفهمیدیم شما طرف کی هستی![]()
دوست عزیز با عرض معذرت ، نمی تونم حرف شما رو قبول کنم. چون سرویس 2مگ بنده رو 4 مگ بستن و شبانه رو هم بعد عید دقیقا روی 2 مگ محدود کردن.اسفندماه هم دو و خورده ای گیگ حجم بنده به علت اشتباه سیستم اکانتینگ هدر شد و مجبور شدم حجم خریداری کنم که خودشون هم بررسی کردن و قبول داشتن که اشتباه از سیستم بوده ولی هیچ حجمی رو جهت جبران اضافه نکردن. الانم زنگ میزنیم و اعتراض می کنیم که موقع خرید با شرایط ساعت شبانه رایگان از 1تا7 و سرعت دو برابر خریداری کردیم و باید تا آخرین روز قرارداد شرایط همون باشه ولی قبول نمیکنند. مگر می شود با کسی قرارداد ببندید و تعهداتی داشته باشید ولی بعدا قبول نکیند.چون می دانند که کاری از دست کاربران حتی با وجود شکایت به رگولاتوری برنمی آید ، این کارها رو انجام می دهند. موفق باشید دوست عزیز و با اکانت طلایی تان خوش باشید
شفاها گفتن کتبا نه.
هم اینکه فکر کنم در فرمی که امضا کردیم گفته شده مخابرات حق تغییر قوانین و ... رو برای خودش محفوظ می داند.
تازه در فرم شان متعهد نشدن که ۱-۷ رایگانه.
اینا واسه خودشان گرگی هستند. فکر نکنم تو ایران بشه از شرکی مثل مخابرات شکایت اینجوری کرد و نتیجه گرفت.(هزینه و وقت دادگاه میفته روت)
مخابرات و ISP ها تو ایران مثل شرکتهای cable آمریکاست مخصوصا این comcast .
همه ازشون متفنرن و به علت انحصارطلبی مجبورن ازشون استفاده کنن.
بقیه ISP ها هم مثل مخابراته. چاره نداریم آقا.
شاید اشتباهی پیش اومده ولی فکر نکنم واسه همه اینطور باشه. تو Log ش مینویسه چند گرفتین و اینا.
والا ما که ۱۰ مگابیت گرفتیم و 10K داون ستریمه هنوز که هنوزه سرعت دانلود ۱۰مگابیت نیست!
--------------------
تو سایت مخابرات نوشته پایان دانلود ساعت ۷ هست.
من فکر می کردم جمعه ها تا ساعت ۹ هست.(همارا اینطوری بود ما رو هم از همارا انداختن مخابرات)
اشتباه فکر می کردم؟ جمعه ها هم تا ۷ ه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)