تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 942 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277327727 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

واقعا چیز چرتیه باید وایسیم تا پوشش کامل شه
    پس چي خوبه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به نقل از روزنامه افسانه شيراز در پي اعتراض خريداران و مشتركان ايرانسل مبني بر عدم پوشش شبكه در بيش از نصف شهر 31 نمايندگي فروش كليه سيمكارتهاي دائمي و اعتباري ايرانسل به كار فروش خود پايان دادند.

اگر بدونيد اينجا چه خبره.همه سريع دارن سيمكارتهاشونو ميفروشن بس كه مزخرفه اينجا.اصلا مفت گرونه.روي يك بيلبرد تبليغاتي ايرانسل با اسپري بزرگ نوشتن برو گمشوووووووووووو
    اووووووووووووووووووه چقدر با فرهنگ

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

واقعا چیز چرتیه باید وایسیم تا پوشش کامل شه
    پس چي خوبه؟واقعا تي سي آي که اينهمه دارند طرفداري شو ميکنند بعد 8 ماه کيفيت آنتن دهي اون چه جوري بود؟خدمات اون چي؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

غیر از نجف آباد ، خمینی شهر هم کامل خط میده و خود مرکز اصفهان که اونا رو اعلام نکرده نجف آباد رو هم که نقششو نذاشته
    دعا میکنیم هرچه زودتر مشکل اصفهان حل بشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض دکل ایرانسل جدیدا میکرو ویو نصب شده

سلام بچه ها یادتون هست آخرین عکسی که از دکل ایرانسل گرفتم بعضی ها گفتن واسه ایرانسل نیست منم گفته بودم که دکل کامل نیست
    من رفتم از صاحب خونه پرسیدم گفت واسه ایرانسله بعد اینم عکس دکل که میکرو ویو روش نصب شده جدیدا... همون دکله
    کیفیت پایینه جون شب بود و 8 ایکس زوم کردم

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

برداشت من اینه ( البته دقیق نمیشه از اینها اطلاعات گرفت )
    به خاطر اینکه فرکانس شبکه اسپادان و شبکه ایرانسل یکی هست , در حال مذاکره هستند که اسپادان فرکانسش رو تغییر بده چون اگه ایرانسل تغییر بده کل سیمکارتهای کشور به دو دسته سازگار با اصفهان و غیر سازگار تبدیل میشه ولی چون اسپادان چند ساله که فعالیت داره این تغییر فرکانس زمان میبره
    در ضمن این رو هم بگم که کل فضای رادیویی کشور در اختیار مخابراته و اگه کسی بخواد این فضا رو به نحوی گسترده اشغال کنه حتما باید از مخابرات مجوز بگیره .
    حالا نکته اینجاست که توی توافقهای فرکانس اپراتور دوم با مخابرات , مخابرات شبکه اسپادان رو در نظر نگرفته بود .
    ----------
    باز هم میگم این برداشت شخصی منه و نمیشه به این سادگی از اینها اطلاعات گرفت .
    اسپادان روی فرکانس 900 کار می کنه و همین طور تالیا و مخابرات در اصفهان روی 900 هستند و ایرانسل فکر کنم 1800 باشه ... یادم هست تالیا هم چندین ماه با اسپادان تداخل فرکانسی داشت وقتی می خواست در اصفهان راه اندازی بشه که رفع شد ولی ایرانسل چون روی فرکانس 1800 هست نباید مشکلی داشته باشه ... البته این شبکه اسپادان برای مخابرات اصفهان خیلی عزیز هست و خیلی بهش می رسه و اگر ایرانسل اینجا رسما راه اندازی بشه بازار کار اسپادان حسابی می خوابه ... مخابرات اصفهان حتی به تالیا با اینکه پوشش کامل شبکه در شهر اصفهان داره هنوز اجازه واگزاری سیم کارت در این شهر را نداده .

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مگه غرب كشور با سوني اريكسون بسترسازي نشده
    پس چرا اينجا هم(كرمانشاه) نه با گوشيهاي سوني اريكسون و نه با گوشيهاي نوكيا نميشه يه تماس درست و حسابي گرفت.
    1- غرب کشور با اریکسونه نه سونی اریکسون , سونی فقط توی گوشی رفته سهام اریکسون رو خریده , تجهیزات مخابراتی رو هنوز اریکسون تنهایی می سازه
    2- تجهیزات هیچ ربطی به گوشی نداره اگه نوکیا با گوشی نوکیا سازگاره فقط یک اشتباه بازاریه و هیچ اساس علمی نداره , چون همه سازندگان ملزم به رعایت یک استاندارد هستند
    نمونه کوچیکش سی دی رو فیلیپس اختراع کرد , ولی کیفیت سی دی کداک حرف اول رو میزنه
    ال سی دی رو سونی اختراع کرد ولی سامسونگ بهترین سازنده اون شده
    از این نمونه ها خیلی سراغ دارم ولی از بحث خارجه

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اسپادان روی فرکانس 900 کار می کنه و همین طور تالیا و مخابرات در اصفهان روی 900 هستند و ایرانسل فکر کنم 1800 باشه ... یادم هست تالیا هم چندین ماه با اسپادان تداخل فرکانسی داشت وقتی می خواست در اصفهان راه اندازی بشه که رفع شد ولی ایرانسل چون روی فرکانس 1800 هست نباید مشکلی داشته باشه ... البته این شبکه اسپادان برای مخابرات اصفهان خیلی عزیز هست و خیلی بهش می رسه و اگر ایرانسل اینجا رسما راه اندازی بشه بازار کار اسپادان حسابی می خوابه ... مخابرات اصفهان حتی به تالیا با اینکه پوشش کامل شبکه در شهر اصفهان داره هنوز اجازه واگزاری سیم کارت در این شهر را نداده .
    به عدد فرکانس توجه نکن , علیرضا خارجی زحمت کشیده کانالهای مخابراتی هر فرکانس رو هم تشریح کرده .
    به غیر از کانالهای مخابراتی و فرکانس یک کد گذاری دیجیتال هم از نسل 2 به بعد اضافه شده که استاندارد جهانی داره منظور من اون کد گذاری بوده که باعث تداخل فرکانس میشه
    در ضمن ایرانسل در روی باندهای 900 و 1800 تواما کار میکنه و اگه توسعه بده 1900 رو هم اضافه میکنه .
    دوستان کم لطفی میکنند پستهای قبلی رو نمیخونند من خودم چندین بار این موضوع رو نوشتم که مخابرات داره به سمت 1800 میره و ایرانسل هم از 900 استفاده میکنه .

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

به عدد فرکانس توجه نکن , علیرضا خارجی زحمت کشیده کانالهای مخابراتی هر فرکانس رو هم تشریح کرده .
    به غیر از کانالهای مخابراتی و فرکانس یک کد گذاری دیجیتال هم از نسل 2 به بعد اضافه شده که استاندارد جهانی داره منظور من اون کد گذاری بوده که باعث تداخل فرکانس میشه
    در ضمن ایرانسل در روی باندهای 900 و 1800 تواما کار میکنه و اگه توسعه بده 1900 رو هم اضافه میکنه .
    دوستان کم لطفی میکنند پستهای قبلی رو نمیخونند من خودم چندین بار این موضوع رو نوشتم که مخابرات داره به سمت 1800 میره و ایرانسل هم از 900 استفاده میکنه .
    850و1900 چه فرقی با 900و1800 دارند ؟
    آخه اکثرا اپراتورهای آمریکایی از این باند فرکانسی استفاده میکنند؟!

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

850و1900 چه فرقی با 900و1800 دارند ؟
    آخه اکثرا اپراتورهای آمریکایی از این باند فرکانسی استفاده میکنند؟!
    وای خدا چه گیری کردیم با این فرکانسها , بحث فرکانسهای مخابراتی اینقدر مفصله که توی 10 هزار پست هم جمع نمیشه .همون بهتر بی خیال بشیم
    علیرضا F700 فارسی و تقویم شمسی هم داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •