پس چي خوبه؟
پس چي خوبه؟
اووووووووووووووووووه چقدر با فرهنگ![]()
پس چي خوبه؟واقعا تي سي آي که اينهمه دارند طرفداري شو ميکنند بعد 8 ماه کيفيت آنتن دهي اون چه جوري بود؟خدمات اون چي؟
دعا میکنیم هرچه زودتر مشکل اصفهان حل بشه
سلام بچه ها یادتون هست آخرین عکسی که از دکل ایرانسل گرفتم بعضی ها گفتن واسه ایرانسل نیست منم گفته بودم که دکل کامل نیست
من رفتم از صاحب خونه پرسیدم گفت واسه ایرانسله بعد اینم عکس دکل که میکرو ویو روش نصب شده جدیدا... همون دکله
کیفیت پایینه جون شب بود و 8 ایکس زوم کردم
![]()
اسپادان روی فرکانس 900 کار می کنه و همین طور تالیا و مخابرات در اصفهان روی 900 هستند و ایرانسل فکر کنم 1800 باشه ... یادم هست تالیا هم چندین ماه با اسپادان تداخل فرکانسی داشت وقتی می خواست در اصفهان راه اندازی بشه که رفع شد ولی ایرانسل چون روی فرکانس 1800 هست نباید مشکلی داشته باشه ... البته این شبکه اسپادان برای مخابرات اصفهان خیلی عزیز هست و خیلی بهش می رسه و اگر ایرانسل اینجا رسما راه اندازی بشه بازار کار اسپادان حسابی می خوابه ... مخابرات اصفهان حتی به تالیا با اینکه پوشش کامل شبکه در شهر اصفهان داره هنوز اجازه واگزاری سیم کارت در این شهر را نداده .
1- غرب کشور با اریکسونه نه سونی اریکسون , سونی فقط توی گوشی رفته سهام اریکسون رو خریده , تجهیزات مخابراتی رو هنوز اریکسون تنهایی می سازه
2- تجهیزات هیچ ربطی به گوشی نداره اگه نوکیا با گوشی نوکیا سازگاره فقط یک اشتباه بازاریه و هیچ اساس علمی نداره , چون همه سازندگان ملزم به رعایت یک استاندارد هستند
نمونه کوچیکش سی دی رو فیلیپس اختراع کرد , ولی کیفیت سی دی کداک حرف اول رو میزنه
ال سی دی رو سونی اختراع کرد ولی سامسونگ بهترین سازنده اون شده
از این نمونه ها خیلی سراغ دارم ولی از بحث خارجه
به عدد فرکانس توجه نکن , علیرضا خارجی زحمت کشیده کانالهای مخابراتی هر فرکانس رو هم تشریح کرده .
به غیر از کانالهای مخابراتی و فرکانس یک کد گذاری دیجیتال هم از نسل 2 به بعد اضافه شده که استاندارد جهانی داره منظور من اون کد گذاری بوده که باعث تداخل فرکانس میشه
در ضمن ایرانسل در روی باندهای 900 و 1800 تواما کار میکنه و اگه توسعه بده 1900 رو هم اضافه میکنه .
دوستان کم لطفی میکنند پستهای قبلی رو نمیخونند من خودم چندین بار این موضوع رو نوشتم که مخابرات داره به سمت 1800 میره و ایرانسل هم از 900 استفاده میکنه .
850و1900 چه فرقی با 900و1800 دارند ؟
آخه اکثرا اپراتورهای آمریکایی از این باند فرکانسی استفاده میکنند؟!
وای خدا چه گیری کردیم با این فرکانسها , بحث فرکانسهای مخابراتی اینقدر مفصله که توی 10 هزار پست هم جمع نمیشه .همون بهتر بی خیال بشیم
علیرضا F700 فارسی و تقویم شمسی هم داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)