باسلام
یه فیلم از تورنت دانلود کردم ولی فرمته فیلمه DivX Media Format بود !!
حالا هم باز نمیشه !!
مشکل کجاس ؟ (!)
Tnx
باسلام
یه فیلم از تورنت دانلود کردم ولی فرمته فیلمه DivX Media Format بود !!
حالا هم باز نمیشه !!
مشکل کجاس ؟ (!)
Tnx
راستش من چک نکردم ولی کسایی که استفاده کردن می گن یک سری تنظیمات دسترسی دیگر رو هم داره ( در کنار پشتیبانی از همه سیستم های عامل مشهور بجز ویندوز) و یک نقطه ضعف هم که می گفتن سنگین بودنش نسبت به یوتورنت ...
اگر می خوای نصب کن ببین با کدوم راحتتری از همان استفاده کن
علم غیب در این موارد بدرد می خورد....
اخه انسان!!!! نه لینکی از تورنت گذاشتی نه لینکی از جایی که دانلود کردی گذاشتی نه یک سری مشخصات گذاشتی.... نه اروری که پخش کننده داده گذاشتی.....من از کجا بفهمم مشکلت کجاست
یک چیزی بزار که بشه حدس زد....
سلام
منظور من هم همینه که آیا الان آی پی شما استاتیک شده (بر اساس اون آموزشی که توی اون لینک داده)؟
یعنی توی properties شبکتون اوتوماتیک هست یا استاتیک؟
اگر مال شما هنوز دینامیک هست پس چه آی پی رو توی اون قسمت آlocal ip address زدین؟؟؟؟
دوستان لطفا کمک کنن: من چه ip باید توی تنظیمات مودمم بزنم؟
بقیه تنظیمات رو میدونم اما این ip نمیدونم کدومه. آخه توی اون سایت گفته باید ip استاتیک داشته باشین!! مال من دینامیک هست.
Last edited by zexin; 27-02-2009 at 19:08.
تو فایروال های روتر ها که من دیدم دو جور تنظیم دارن یکی که بدون تنظیم ip پورت رو باز کنی برای همه ای پی ها باز می کنه
یک سری هم بر اساس هر ip باز می کنه...اگر دومی باشه مجبوری تنظیمات رو از حالت رندم برداری و بر اساس دفتر چه یا مثال روتر ای پی بزاری
دوستان من توی تنظیمات مودم که زده ادرس ای پی رو وارد کنید (برای وارد کردن پورت) باید چه آی پی رو بزنم؟؟
kod89 گفت که آی پیش هنوز دینامیکه. مال من هم دینامیکه و ipconfig هم آدرس آی پی من رو میده. همون رو باید بزنم؟
Last edited by zexin; 01-03-2009 at 00:10.
سلام
من چند روزه نمیتونم صفحه torrenleech و باز کنم ولی tracker کار میکنه. کسی با torrentleech مشکل داره؟
تنظیمات کانکشن من رو اتوماتیک و bittorrent هم داره مثل پلنگ کار میکنه خواستی عکساشو میذارم![]()
حدس می زنم روتر kod89 پورت هارو بر اساس تمام ip قابل ادرس دهی تنظیم می کنه ( نوعش ساده تره) ولی مال شما طبق گفته خودتون برای هر IP پورت هارو تنظیم میکنه ...(لطفا یک عکس از بخش تنظیمات پورت روتر بزارید )
چون دینامیکه هر دفعه ویندوز ریست یا ارتباط شبکه قطع و وصل شه ip شبکه ات تغییر می کنه باید عوض کنی.
مثلا یک نمونه از صفحه های شبکه
البته قبل از اینکه اینجوری تنظیم کنی باید ببینی تو دفتر چه راهنمای مودم چی گفته در مورد ip های شبکه....
یک نظر هم دارم ip مودمت که هر چی هست بجای 3 رقم بخش چهارم ( از چپ به راست ) یک عدد دیگر بزار و بقیه اعداد رو همان هایی بزار که مودم هست بخش دوم هم مثل مال من بزار 255.255.255.0 ببین تو این حالت می تونی وصل شی به روتر اگر وصل شدی که همان اولی میشه ip ات ولی اگر نشد باید دفترچه روترت رو بخونی.
برا منم باز نشد صفحه
kod جان میشه یه عکس بذاری
این مال مودم منه:
kod، من مودم شما که دی لینک هست هم دیدم مال شما هم باید یه آدرس آی پی بدی. میشه بگی مال شما هم که دینامیکه، پس شما چه آی پی اونچا (توی مودم) نوشتی؟
zed2 عزیز: من ترجیح میدم تنظیمات آی پی مودمم تغییر نکنه. حالا یه سوال:
میشه من هر دفعه که ip عوض میشه، برم اون قسمت تنظیمات (عکس بالا) و آدرس آی پی رو ویرایش کنم؟؟؟؟؟
Last edited by zexin; 01-03-2009 at 23:37.
وقتی tracker یه torrent فیلتتر باشه و فقط همون یه tracker رو داشته باشه چه باید کرد؟ وقتی رو پروکسسی تنظیم میکنم tracker آپدیت میشه seed و peer هم میگیره ولی دانلود یا آپلود انجام نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)