تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 376 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

پروفشنال omid81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر منگنه !

پيش فرض

باسلام
    یه فیلم از تورنت دانلود کردم ولی فرمته فیلمه DivX Media Format بود !!
    حالا هم باز نمیشه !!
    مشکل کجاس ؟ (!)
    Tnx

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فرق azureus و utorrent چیه که میگن azureus بهتره؟
    راستش من چک نکردم ولی کسایی که استفاده کردن می گن یک سری تنظیمات دسترسی دیگر رو هم داره ( در کنار پشتیبانی از همه سیستم های عامل مشهور بجز ویندوز) و یک نقطه ضعف هم که می گفتن سنگین بودنش نسبت به یوتورنت ...
    اگر می خوای نصب کن ببین با کدوم راحتتری از همان استفاده کن

باسلام
    یه فیلم از تورنت دانلود کردم ولی فرمته فیلمه divx media format بود !!
    حالا هم باز نمیشه !!
    مشکل کجاس ؟ (!)
    tnx
    علم غیب در این موارد بدرد می خورد....
    اخه انسان!!!! نه لینکی از تورنت گذاشتی نه لینکی از جایی که دانلود کردی گذاشتی نه یک سری مشخصات گذاشتی.... نه اروری که پخش کننده داده گذاشتی.....من از کجا بفهمم مشکلت کجاست
    یک چیزی بزار که بشه حدس زد....

اگه نباشه جاش خالی می مونه zexin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوست من .اره من وارد کردم. اگه 2 خط بالاترشو دقت کنی واسه اون یه راهنماییی گذاشته که وقتی روش بزنی کامل توضیح داده.البته من فقط تا اونجا که تو قسمت run دستور میدی و ای پی رو گیر میاری رفتم ولی راستش تنظیمات مودمم هنوز رو اتوماتیک هستش و فقط ای پی رو تو اون لینک وارد local ip address کردم ! اول فکر کردم کار نکنه ولی بعدش خدا رو شکر کار کرد
    سلام
    منظور من هم همینه که آیا الان آی پی شما استاتیک شده (بر اساس اون آموزشی که توی اون لینک داده)؟
    یعنی توی properties شبکتون اوتوماتیک هست یا استاتیک؟

اگر مال شما هنوز دینامیک هست پس چه آی پی رو توی اون قسمت آlocal ip address زدین؟؟؟؟

دوستان لطفا کمک کنن: من چه ip باید توی تنظیمات مودمم بزنم؟
    بقیه تنظیمات رو میدونم اما این ip نمیدونم کدومه. آخه توی اون سایت گفته باید ip استاتیک داشته باشین!! مال من دینامیک هست.
    Last edited by zexin; 27-02-2009 at 19:08.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    منظور من هم همینه که آیا الان آی پی شما استاتیک شده (بر اساس اون آموزشی که توی اون لینک داده)؟

اگر مال شما هنوز دینامیک هست پس چه آی پی رو توی اون قسمت آlocal ip address زدین؟؟؟؟

بقیه تنظیمات رو میدونم اما این ip نمیدونم کدومه. آخه توی اون سایت گفته باید ip استاتیک داشته باشین!! مال من دینامیک هست.
    تو فایروال های روتر ها که من دیدم دو جور تنظیم دارن یکی که بدون تنظیم ip پورت رو باز کنی برای همه ای پی ها باز می کنه
    یک سری هم بر اساس هر ip باز می کنه...اگر دومی باشه مجبوری تنظیمات رو از حالت رندم برداری و بر اساس دفتر چه یا مثال روتر ای پی بزاری

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان من توی تنظیمات مودم که زده ادرس ای پی رو وارد کنید (برای وارد کردن پورت) باید چه آی پی رو بزنم؟؟

kod89 گفت که آی پیش هنوز دینامیکه. مال من هم دینامیکه و ipconfig هم آدرس آی پی من رو میده. همون رو باید بزنم؟
    Last edited by zexin; 01-03-2009 at 00:10.

داره خودمونی میشه moxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من چند روزه نمیتونم صفحه torrenleech و باز کنم ولی tracker کار میکنه. کسی با torrentleech مشکل داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kod89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

تنظیمات کانکشن من رو اتوماتیک و bittorrent هم داره مثل پلنگ کار میکنه خواستی عکساشو میذارم

8. این کاربر از kod89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان من توی تنظیمات مودم که زده ادرس ای پی رو وارد کنید (برای وارد کردن پورت) باید چه آی پی رو بزنم؟؟

kod89 گفت که آی پیش هنوز دینامیکه. مال من هم دینامیکه و ipconfig هم آدرس آی پی من رو میده. همون رو باید بزنم؟
    حدس می زنم روتر kod89 پورت هارو بر اساس تمام ip قابل ادرس دهی تنظیم می کنه ( نوعش ساده تره) ولی مال شما طبق گفته خودتون برای هر IP پورت هارو تنظیم میکنه ...(لطفا یک عکس از بخش تنظیمات پورت روتر بزارید )

چون دینامیکه هر دفعه ویندوز ریست یا ارتباط شبکه قطع و وصل شه ip شبکه ات تغییر می کنه باید عوض کنی.
    مثلا یک نمونه از صفحه های شبکه

البته قبل از اینکه اینجوری تنظیم کنی باید ببینی تو دفتر چه راهنمای مودم چی گفته در مورد ip های شبکه....
    یک نظر هم دارم ip مودمت که هر چی هست بجای 3 رقم بخش چهارم ( از چپ به راست ) یک عدد دیگر بزار و بقیه اعداد رو همان هایی بزار که مودم هست بخش دوم هم مثل مال من بزار 255.255.255.0 ببین تو این حالت می تونی وصل شی به روتر اگر وصل شدی که همان اولی میشه ip ات ولی اگر نشد باید دفترچه روترت رو بخونی.

سلام
    من چند روزه نمیتونم صفحه torrenleech و باز کنم ولی tracker کار میکنه. کسی با torrentleech مشکل داره؟
    برا منم باز نشد صفحه

10. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

kod جان میشه یه عکس بذاری

این مال مودم منه:

kod، من مودم شما که دی لینک هست هم دیدم مال شما هم باید یه آدرس آی پی بدی. میشه بگی مال شما هم که دینامیکه، پس شما چه آی پی اونچا (توی مودم) نوشتی؟

zed2 عزیز: من ترجیح میدم تنظیمات آی پی مودمم تغییر نکنه. حالا یه سوال:
    میشه من هر دفعه که ip عوض میشه، برم اون قسمت تنظیمات (عکس بالا) و آدرس آی پی رو ویرایش کنم؟؟؟؟؟
    Last edited by zexin; 01-03-2009 at 23:37.

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

وقتی tracker یه torrent فیلتتر باشه و فقط همون یه tracker رو داشته باشه چه باید کرد؟ وقتی رو پروکسسی تنظیم میکنم tracker آپدیت میشه seed و peer هم میگیره ولی دانلود یا آپلود انجام نمیشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •