saeed خوب تو که انقدر زورت گویه می تونی آرتاس رو هم تنگش بندازی ...
خمسشو زدی بقیشو چیکار کردی؟![]()
saeed خوب تو که انقدر زورت گویه می تونی آرتاس رو هم تنگش بندازی ...
سلام
من ورژن 6.46b رو دارم و ماله همین ورژن رو دانلود می کنم
موقعی که کلیک می کنم می گه که نمی تونه فایل رو لود کنه![]()
عزیز کریپس ها بازی را تموم کردند خدمتت عرض کنم که هنوز هلثم نصفه بود و تازه انخم هم بودشsaeed خوب تو که انقدر زورت گویه می تونی آرتاس رو هم تنگش بندازی ...
سنندج
مربای بابا
فارسی جیگر فففففاااااااررررررسسسسسیی یییییییی
مبعث رسول اکرم رو به همه ی روفقا تبریک میگم
arvin_666 مطمئن شو که download رو درست نوشته باشی....به پچت هم دقت کن..اگه مشکلی داشتی یه سری به سایت ما بزن ,,,,,
saeed پس آخرش ضایع شدی؟!!!!! وقتی میبینی نمیشه اینکارو نکن!!!!
akasha مربا و جیگر زیاد دوست داری؟!!!لفظات خیلی قدیمیه!!!!
مبارکت باشه....
سلام دوستان!
میشه بگید واسه GG کدوم Patch لازمه؟! 1.21 یا 1.21a؟! اصولا فرقی هم می کنن یا یکی هستن؟!
و اینکه هرچی گشتم کرک پیدا نکردم!! اگه کسی لینک crack رو هم داره بذاره لطفا... Crack همون ورژنی که واسه GG مناسبه...
ممنون
باز هم معلوم نشد چه کسی می تونه جولوی دووم وایسه.
اگه دووم اقانیم ببنده در 18 ثانیه 120 دمیج میزنه. و اگه اتیش زیر پاش باشه 522 موونت اسپید می گیره.
تازه 6 هم روی انتی مجیک امی نایت می گیره و با 6 مدوسا هم خنثی نمی شه. تازه اگه دووم در بازی گروهی رفرشور ببنده دیگه نور علی نور میشهو چون در یک لحظه 2 بازیکن حریف رو از کار میندازه.
حالا بازم فکرارو رو هم بزارید شاید هیرویی پیدا شد که بتونه جولوش وایسه.
خان جیگرز.دقیقا این بلایایی که میگی سر من اومد.یارو روم دوم انداخت(ورژن هم 6.43 بود فکر کنم)آقانیم هم داشتش بعدشم با 522 تا پشت سرم راه میومد به تاور 3 که رسیدم استانش کردم هلثمم 300 تایی بود(اون دیگه مانا نداشت)
هان؟میشد زدشا ولی خوب طرفا مگاکریپس شده بودند و بازی تموم شده بودsaeed پس آخرش ضایع شدی؟!!!!! وقتی میبینی نمیشه اینکارو نکن!!!!
agha man az in be baad farsi typ mikonam in ajharin post english bood con daram en2fa ro download mikonam
فففففاااااااررررررسسسسسیی یییییییی
ehsan>>>هر پچی که داشته باشی می تونی بازی کنی ولی بشرطی که اونایی که می خوای باهاشون بازی کنی اونو داشته باشند....1.21 نصب کن.
Grisly>>>> کریپ لرد رو هم امتحان کن.....من هیچ وقت جلوی دوم با هیچ هیرویی کم نیوردم تا الان بتونو راهنماییت کنم.
saeed >>>> اینجور موقع ها از این کارا نکنی خیلی بهتره.
---چرا انقدر از دوم می ترسید!!!!!!
nawid مشکلی که هست اینه که انگلیسی هم درست تایپ نمی کنی!!!!! :::ajharin :::
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)