سلامتو خود سایت amd می تونید درایور لینوکس کارت گرافیکتون رو پیدا کنید. تو همون قسمت دانلود تعدادی لینک گذاشته که نحوه نصب رو توضیح دادن.
خوب فک کنم این بنده خدا همین کارو کرده درایور دانلود و نصب کرده ولی کل سیستم بهم ریخته و ارورهای مختلف داده مشکل اینجاست که درایوری که خود شرکت ati گذاشته با لینوکس ناسازگاره کلا خودشونم نفهمیدن چکار کرد
منم قبلا همین مشکل داشتم
اینم یکی دیگه از ضعفهای لینوکس مصرف وحشتناک باتریحتی اگه نصب بشه هم توصیه می کنم که این کار رو نکنید چون گرافیک 1 گیگ باتری رو می خوره
تا نتونی لینوکس نصب کنی کل این ازادیها کشکه اول بتونه خودشو نصب کنه بعد بیاد ادعای ازادی کنهمعنی آزادی تو لینوکس اینه:
- آزادی برای اجرای برنامه به هر منظوری (آزادی ۰)
- آزادی برای آموختن نحوه عملکرد نرم افزار و سازگار کردن آن با نیازهای شخصی. (آزادی ۱). دسترسی به کد منبع پیش شرط این بند است.
- آزادی برای توزیع مجدد کپی برنامه تا بتوانید به همسایه خود کمک کنید! (آزادی ۲)
- آزادی برای اصلاح کردن و توسعه نرم افزار و منتشر کردن این اصلاحات برای همگان، که نتیجه آن منفعتهای عمومی جامعه خواهد بود. (آزادی ۳). دسترسی به کد منبع پیش شرط این بند است.
اره این که معلومه ویندوز اصن نرم افزار نداره هر چی نرم افزار تو لیونکسه لینوکس میلیونها نرم افزار داره مثلا میشه توش کال اف دیوتی بازی کرد یا تری دی مکس کار کردو.....دقیقا برعکس. من وقتی که مجبور می شم که ویندوز استفاده کنم احساس خفگی بهم دست می ده اون قدر که محدوده.
خیالت راحت اینا قبلا مطالعه شده خودم خیلی وقته با لینوکس اشنام میدونم چه ضعفهایی دارهبرای مطالعه بیشتر این پستها رو ببینید
مفهوم نرمافزار آزاد
تعریفی از نرمافزارهای آزاد/متن باز
GPL: آزادی و تضمین آزادی
لینوکس هنوز جای کار زیاد داره تا راه بیفته