تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 307 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تو خود سایت amd می تونید درایور لینوکس کارت گرافیک‌تون رو پیدا کنید. تو همون قسمت دانلود تعدادی لینک گذاشته که نحوه نصب رو توضیح دادن.
    سلام

خوب فک کنم این بنده خدا همین کارو کرده درایور دانلود و نصب کرده ولی کل سیستم بهم ریخته و ارورهای مختلف داده مشکل اینجاست که درایوری که خود شرکت ati گذاشته با لینوکس ناسازگاره کلا خودشونم نفهمیدن چکار کرد

منم قبلا همین مشکل داشتم

حتی اگه نصب بشه هم توصیه می کنم که این کار رو نکنید چون گرافیک‌ 1 گیگ باتری رو می خوره
    اینم یکی دیگه از ضعفهای لینوکس مصرف وحشتناک باتری

معنی آزادی تو لینوکس اینه:
    - آزادی برای اجرای برنامه به هر منظوری (آزادی ۰)
    - آزادی برای آموختن نحوه عملکرد نرم افزار و سازگار کردن آن با نیازهای شخصی. (آزادی ۱). دسترسی به کد منبع پیش شرط این بند است.
    - آزادی برای توزیع مجدد کپی برنامه تا بتوانید به همسایه خود کمک کنید! (آزادی ۲)
    - آزادی برای اصلاح کردن و توسعه نرم افزار و منتشر کردن این اصلاحات برای همگان، که نتیجه آن منفعت‌های عمومی جامعه خواهد بود. (آزادی ۳). دسترسی به کد منبع پیش شرط این بند است.
    تا نتونی لینوکس نصب کنی کل این ازادیها کشکه اول بتونه خودشو نصب کنه بعد بیاد ادعای ازادی کنه

دقیقا برعکس. من وقتی که مجبور می شم که ویندوز استفاده کنم احساس خفگی بهم دست می ده اون قدر که محدوده.
    اره این که معلومه ویندوز اصن نرم افزار نداره هر چی نرم افزار تو لیونکسه لینوکس میلیونها نرم افزار داره مثلا میشه توش کال اف دیوتی بازی کرد یا تری دی مکس کار کردو.....

برای مطالعه بیشتر این پست‌ها رو ببینید
    مفهوم نرم‌افزار آزاد
    تعریفی از نرم‌افزارهای آزاد/متن باز
    GPL: آزادی و تضمین آزادی
    خیالت راحت اینا قبلا مطالعه شده خودم خیلی وقته با لینوکس اشنام میدونم چه ضعفهایی داره

لینوکس هنوز جای کار زیاد داره تا راه بیفته

2. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اگه همون کارت گرافیک تو ویندوز هم روش باشه بازم باتری رو می خوره.
    تا نتونی لینوکس نصب کنی کل این ازادیها کشکه اول بتونه خودشو نصب کنه بعد بیاد ادعای ازادی کنه
    خیلی‌ها لینوکس رو نصب کردن و ازش لذت بردن. لینوکس علاوه بر آزادی خیلی چیزهای دیگه هم داره.
    اره این که معلومه ویندوز اصن نرم افزار نداره هر چی نرم افزار تو لیونکسه لینوکس میلیونها نرم افزار داره مثلا میشه توش کال اف دیوتی بازی کرد یا تری دی مکس کار کردو.....
    لینوکس فعلا برای گیمرها نیست. لینوکس فعلا برای کسانی که کارهای تخصصی دارند نیست.
    خیالت راحت اینا قبلا مطالعه شده
    اگه مطالعه شده پس چرا این رو پرسیدید؟
    منظور از ازادی چیه؟
    بله، لینوکس‌ هنوز برای کاربران عادی رایانه جای کار داره.
    اما لینوکس تو سرورها و ابرکامپیوترها و خیلی از افراد بهترین گزینه‌اس.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

تو خود سایت amd می تونید درایور لینوکس کارت گرافیک‌تون رو پیدا کنید. تو همون قسمت دانلود تعدادی لینک گذاشته که نحوه نصب رو توضیح دادن. در کل حتی اگه نصب بشه هم توصیه می کنم که این کار رو نکنید چون گرافیک‌ 1 گیگ باتری رو می خوره. از طرفی تو لینوکس نیاز چندانی به گرافیک نیست و همون گرافیک اینتل مناسبه.
    این رو هم داشته باشید که لینوکس برای هر کسی نیست.

سلام
    من هم همین کار رو کردم. نصب نشد. من از ویکی هم دیدم. آموزش کامل داده بود. نشد ولی.
    درباره اینکه می فرمایین اینتل مناسبه! مگه دست من بوده که ATI رو شناخته؟ من چطوری بفهمونم به لینوکس، که کارت گرافیک اینتل من رو بشناس نه ATI رو. اگر کدی داره بفرمایین. اگر کار کنه من دوباره لینوکس می نصبم. چون تنها چیزی که اذیتم کرد همین بود. و باعث کرش خیلی شدید لینوکس می شد. لطفا آموزش کامل بنویسین برای کسایی که دو کارت گرافیک دارند.
    سوال ها:
    1- تنظیماتی که می کنیم داخل لینوکس، مثل ویندوز میشه سیو کرد برای بعدا؟ که بعد از نصب دوباره مجبور نشیم همه رو تنظیم کنیم.
    2- امکان ایجاد یک Hotkey اختصاصی وجود داره؟چون Hotkey های لینوکس کاملا بر ضد ویندوز ساخته شده و من عادت ندارم. من می خوام با Alt+Shift سمت راست تعویض انجام بشه.
    3- میشه حرف پ رو اورد روی دکمه بالای Tab؟ کلا میشه یکاری کرد کیبوردش مثل ویندوز بشه؟ استانداردش رو کاری ندارم.
    4- امکان آپگرید به نسخه جدیدی که حالا بعدا میاد هست؟
    5- چطور باید به عنوان کاربر مالک یعنی Root وارد بشیم. که اینقدر پسورد نخواد برای هر کاری.
    6- برنامه هایی که با Wine اجرا میشن و نیاز به اینترنت دازن راه حلی براشون هست که به اینترنت وصل بشند؟مثل IDM و...
    Last edited by pcsoft; 23-04-2012 at 11:42.

6. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه afterpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تـــبـــریـــز

پيش فرض

سلام

خوب فک کنم این بنده خدا همین کارو کرده درایور دانلود و نصب کرده ولی کل سیستم بهم ریخته و ارورهای مختلف داده مشکل اینجاست که درایوری که خود شرکت ati گذاشته با لینوکس ناسازگاره کلا خودشونم نفهمیدن چکار کرد

منم قبلا همین مشکل داشتم

خیالت راحت اینا قبلا مطالعه شده خودم خیلی وقته با لینوکس اشنام میدونم چه ضعفهایی داره

اگه تو گیمر، گرافیست یا خیلی چیزا که به گرافیک احتیاج دارن، باشی، من خودم میگم لینوکس استفاده نکن! به جای تری دی مکس، بلندر هست. به جای COD چیزی نیست. کلا بازی‌های لینوکس ضعیفن.
    آزادی اینه که بتونی هر کاری خواستی بکنی. دوستمون کمی گفتن. ولی مزیت‌های لینوکس خیلی خیلی بیشترن. برای مثال، بیشتر از 90 درصد ابر کامپیوترها لینوکسن. بیش از 60 درصد سرورها هم همین طور.
    تو دقیقا کارایی که توی لینوکس میکنی رو برامون بگو. بعد بگیم که لینوکس برات مناسبه یا نه. در ضمن، تو لینوکس دوست نداری، نتونستی باهاش کار کنی، مجبور نیستی به همه بری بگی لینوکس فلانه و بهمانه.

8. 2 کاربر از afterpc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مگه دست من بوده که ATI رو شناخته؟
    بله:
    من وقتی نصبش کردم چون لپ تاپم دو کارت گرافیک داره من از بایوس تنظیم کردم که فقط یکیش رو بشناسه
    من چطوری بفهمونم به لینوکس، که کارت گرافیک اینتل من رو بشناس نه ATI رو. اگر کدی داره بفرمایین.
    راستش کارت گرافیک من چون اینتله اصلا نفهمیدم کی و چه جوری نصب شده. برا همین نمی دونم چه جوری باید این کار رو کرد. اگه تو انجمن‌های اوبونتو و تکنوتاکس بپرسید احتمالا جواب می گیرید.
    تنظیماتی که می کنیم داخل لینوکس، مثل ویندوز میشه سیو کرد برای بعدا؟ که بعد از نصب دوباره مجبور نشیم همه رو تنظیم کنیم.
    تنظیمات مگه تو ویندوز سیو‌ هم می شن؟؟ بعد هر بار نصب ویندوز مجبورید تمام تنظیمات رو دوباره اعمال کنید ولی تو لینوکس 90 درصد تنظیمات تو دایرکتوری home کاربر ذخیره می شن و دیگه لازم نیست بعد هر بار نصب تمام تنظیمات دوباره اعمال بشن.
    امکان ایجاد یک Hotkey اختصاصی وجود داره؟چون Hotkey های لینوکس کاملا بر ضد ویندوز ساخته شده و من عادت ندارم. من می خوام با Alt+Shift سمت راست تعویض انجام بشه.
    بله وجود داره.
    استانداردش رو کاری ندارم.
    من هم به کیبورد غیراستاندارد و عربی ماکروسافت کاری ندارم.

10. این کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط MR Cracker
    تنظیمات مگه تو ویندوز سیو‌ هم می شن؟؟ بعد هر بار نصب ویندوز مجبورید تمام تنظیمات رو دوباره اعمال کنید ولی تو لینوکس 90 درصد تنظیمات تو دایرکتوری home کاربر ذخیره می شن و دیگه لازم نیست بعد هر بار نصب تمام تنظیمات دوباره اعمال بشن.
    بله سیو هم میشه. با Windows Easy Transfer.
    بله وجود داره.
    خب. توضیح بدین چطوری انجام می گیره.

Last edited by pcsoft; 23-04-2012 at 17:27.

12. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خب. توضیح بدین چطوری انجام می گیره.
    با دردسر و دنبال برنامه گشتن. من خودم هم همین مشکل رو داشتم و به جاش اومدم از کلید بی مصرف ویندوز استفاده کردم و با اون کلید خیلی سریع‌تر و راحت‌تر از Alt+Shift می شه زبان‌ سیستم رو عوض کرد.

14. این کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

لینوکس فعلا برای گیمرها نیست. لینوکس فعلا برای کسانی که کارهای تخصصی دارند نیست.
    پس به چه درد می خوره؟

اگه مطالعه شده پس چرا این رو پرسیدید؟
    احتمال دادم مطلبی از زیر دستم در رفته باشه اما میبینم که نه اینجوری نبوده

آزادی اینه که بتونی هر کاری خواستی بکنی. دوستمون کمی گفتن. ولی مزیت‌های لینوکس خیلی خیلی بیشترن. برای مثال، بیشتر از 90 درصد ابر کامپیوترها لینوکسن. بیش از 60 درصد سرورها هم همین طور.
    بله مزیتش تو سرورها و ابر کامپیوترها ست
    اما این که دردی دوا نمیکنه به ما ربطی نداره تو ابر کامیپوتر و یا سرور استفاده بشه یا نه بحث ما در زمینه pc هست

چندین ساله با لینوکس اشنام میدونم که این حرفا فقط شعاره دل خودتون خوش کردین با این حرفا

تو دقیقا کارایی که توی لینوکس میکنی رو برامون بگو. بعد بگیم که لینوکس برات مناسبه یا نه
    همین مونده شما بیای بگی من چکار کنم خودم بهتر تشخیص میدم

در ضمن، تو لینوکس دوست نداری، نتونستی باهاش کار کنی، مجبور نیستی به همه بری بگی لینوکس فلانه و بهمانه.
    من لینوکس در جای مناسب خودش استفاده میکنم در ضمن اینجا انجمن عمومیه هر کی خواست میتونه نظرشو بگه شما در جایگاهی نیستی امر نهی کنی

زیاد جوش نیار هر موقع با جو گیرو متعصب لینوکسی تبادل اطلاعات کردم بجای اینکه جواب قانع کننده ای بده میگه خوب تو استفاده نکن تو سوادشو نداری و تو بلد نیستی و هزار جور مزخرف دیگه ...........

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تـــبـــریـــز

پيش فرض

پس به چه درد می خوره؟

احتمال دادم مطلبی از زیر دستم در رفته باشه اما میبینم که نه اینجوری نبوده

بله مزیتش تو سرورها و ابر کامپیوترها ست
    اما این که دردی دوا نمیکنه به ما ربطی نداره تو ابر کامیپوتر و یا سرور استفاده بشه یا نه بحث ما در زمینه pc هست

چندین ساله با لینوکس اشنام میدونم که این حرفا فقط شعاره دل خودتون خوش کردین با این حرفا

همین مونده شما بیای بگی من چکار کنم خودم بهتر تشخیص میدم

من لینوکس در جای مناسب خودش استفاده میکنم در ضمن اینجا انجمن عمومیه هر کی خواست میتونه نظرشو بگه شما در جایگاهی نیستی امر نهی کنی

زیاد جوش نیار هر موقع با جو گیرو متعصب لینوکسی تبادل اطلاعات کردم بجای اینکه جواب قانع کننده ای بده میگه خوب تو استفاده نکن تو سوادشو نداری و تو بلد نیستی و هزار جور مزخرف دیگه ...........
    اینجا یه انجمن عمومیه. ولی تو هم آدمی من هم. من قرار نیست به تو بگم بیا لینوکس استفاده کن، وقتی علایقت رو نمیدونم. تو وقتی علاقت رو نمیگی، الکی نگو فلان کار رو نمیشه کرد. تو نمیخوای استفاده کنی، نکن! زور که نیست!
    مطمئن باش هرکسی که از لینوکس استفاده میکنه، دلیلی داره. ولی معمولا کسایی که ویندوز دارن، دلیلشون یا بازی هست یا اینکه همه از اون استفاده میکنه.
    بزرگترین دلیل استفاده از لینوکس، آزادی هست. حالا تو درک نمیکنی هیچ. فقط تو نیستی.
    دلایل دیگه‌ای هم برای استفاده از لینوکس هست. مثلا من عمرا ترمینال رو ول نمیکنم.
    ما تو رو مجبور نکردیم لینوکس استفاده کنی و قرار نیست هم بکنیم. ولی تو هم (مثل بقیه طرفدارای مایکروسافت) زیادی مشکل داری باهاش. درحالی که اصلا نمیخوای بگی کارت با کامپیوترت چیه.
    لطفا وقتی تصمیم گرفتی اطلاعات درست حسابی بدی، بیا توی انجمن‌ها بحث کن.
    ولی برای هزارمین بار میگم ما مجبورت نمیکنیم بیای لینوکس.

17. 2 کاربر از afterpc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تـــبـــریـــز

پيش فرض

شما گفته بودین توی کامند dpkg با آپشن root میشه محل نصب برنامه رو عوض کنیم. میشه یه مثال بزنین مثلا برای فایل firefox-11.deb؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •