دوستان کسی توی این جمع هست که گیمر باشه ؟
میخوام چند تا سوال بپرسم، یکی این که توی ps4 پینگتون با فیبر چطوره ؟ استریم میکنید یا نه ؟
دوستان کسی توی این جمع هست که گیمر باشه ؟
میخوام چند تا سوال بپرسم، یکی این که توی ps4 پینگتون با فیبر چطوره ؟ استریم میکنید یا نه ؟
مدلهای بازار همه هووای هستن و یوتل اشغالی (البته شاید برند دیگر باشه که من نمیشناسم). الان هووای تک پورت و 2 پورت داره که شما همون تک پورت کافی هست.
huawei hg8546m مدلی هست که من گرفتم.
میشه لطفا تعرفه های دیگه FTTH رو اگر دارید بفرستید ببینیم
چون من هیچ جا رو نمیبینم تعرفه هاش رو، ممنون
ولی مودم رو اگر میخوای خودت بخری صبر کن پچ کورد رو وصل کنن اول یا سوال کن ببین چه رنگی وصل می کنن برات چون بستگی به فاصله و این چیزا داره اون و مودم و پچ کورد بهتره سازگار باشه چون ممکنه اصلا کار نکنه.
تعرفه VDSL و FTTH یکسان هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا ممنونم
خیلی راهنمایی کردی و زحمت کشیدی ...
انشالله برا ما هم اوکی بشه بتونیم استفاده کنیم...
این عکس رو ببین
کانکشن ppoe منه با ADSL توی ۱ ساعت ۶۵ بار قطع شده ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسیر شدم
سلام مجدد؟ جواب این سوال رو بدید ممنون میشیم![]()
ببیند دوست عزیز پینگ داخلی برای من هیچ وقت مشکل پیدا نکرد و همیشه عالی بود ولی اون مدتی که لینک بین الملل افتاد رو مسیر داغون ترکیه همه دچار مشکل شدن و فیبر هم مستثنی نیست . پینگ برای همه رفت بالا و تایم اوت میداد. فیبر معجزه نمیکنه و فقط ارتباط داخلی شما بسیار عالی میشه و اگر لینک بین الملل به فنا رفته کاریش نمیشه کرد.
البته یک راه حل ساده داشت که از چیز پی ان داخلی استفاده کنی تا از یک مسیر دیگر استفاده کنه و مشکل حل شد و پینگ عالی شد و سرعت دانلود خارجی هم تمام وقت فول اسپید است چه شب چه صبح. البته اینم بگم رو اسپید تست سرعت دانلود از 350mb/s شروع میشه و میاد رو 50 لاک میشه چون طرح ویژه هست و هیچ وقت مشکل پهنای باند نداشت.
الانم که فعلا لینک درست شده و پینگ خوب شده چه شب چه صبح.
Adsl هنوز در عذاب هستیم شدیدا، دیگه ناجور دلم فیبر می خواد
این حرکت vpn هم که گفتی حتما تست میزنم ببینم نتیجه چی میشه.
Last edited by farshad_scientist; 05-03-2020 at 17:23.
کشور های دیگه دارن با کابل کواکسیال اینترنت 1 تا 10 گیگابیتی میدن اونوقت اینجا ما هنوز درگیر DSL هستیم. انحصار فیبر رو مخابرات ول کنه اوضاع خیلی بهتر میشه.
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)